35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Parka napisała:
Dlatego dla mnie ten punktowy system oceniania zachowania w szkolach jest do bani. Dzieciaki strasznie kreca. Raz pomagaja koledze w nauce zeby nazbierac punktow, a potem temu samemu koledze przyloza w ciemnym korytarzu, i tak sie zbilansuje.
Dobre uczynki dla samych punktow nie sa dobrymi uczynkami i tyle.
Ale tyle ,ze chociaz mu pomogl z razA tak to bilans bylby jedynie ujemny za wtluczenie mu...Poza tym system punktow karnych jest duzo bardziej restrykcyjny..Jedna godz nieusprawiedliwiona w naszej szkole to 7pkt karnych ..A udzial w olimpiadzie to zaledwie 10dodatkowych..Wiec latwo te dodatkowe stracic
Ja akurat popieram system punktacyjny inaczej weszliby juz gowniarze na glowe..A tak punkty karne , gnojek dostaje zachowanie naganne i przeneisienie z automatu najpierw inna klasa , potem szkola a na koncu poprawczak ....Aasiula lubi tę wiadomość
-
napisałabym gówno ale po pierwsze wychowanie mam po drugie można to wziąć dosłownie więc napiszę nic dalej obserwuję
Mega wrote:Daj znać co ciekawego znalazłasMega, iwcia77, macduska, Aasiula, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jak we wszystkim są plusy i minusy jednak dzięki tym punktom bardzo łatwo jest wieloma sprawami jak i osobami po prostu manipulować
Byc moze ale przynajmniej cos nad nimi wisi,ze jak pojda na wagary , pobija kolege czy ubliza nauczycielowi bedzie jakas kara..A jak moga zdobyc dodatkowe punkty za nakretki , pomoc itd to czemu nie??Nawet jesli ta pomoc podszyta jest checia zdobycia dodatkowych punktow to jednak sie mu /jej chcialo cos zrobicMega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
bracie cu żeś dziś uczynił, żeś taki zmęczony?
jakieś słowo na dzisiaj?EwaT wrote:spaaaaaaaaaać
zieeeeeew
kurwa jak mi sie nic nie chceMega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
LASKI!!!!
Moj 10tysieczny post dedykuje wszystkim staraczkom!!! Niech nam sie uda w kolejnym roku miec bambole zakrywajace piczke
No i kazdej bez wyjatku po malym dzieciatku pod serduchemReni, Bozia3, Sabina, Mega, Elfik, BISCA, iwcia77, Niuta, macduska, Mala79, ania.g, Aasiula, Bursztyn, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
punkty za nakrętki? żart jakiś.. czyli jak u jakiejś matki w robocie zbierają i ma na kartony to dzieciak będzie miał dobre zachowanie a nieważne, że nauczycielka miała chęć targnąć się na szczyla życie!?
gdzie te czasy gdzie dostawało się linijką po łapach
a idź pan w ch.j z takim wychowaniem
kapturnica wrote:Byc moze ale przynajmniej cos nad nimi wisi,ze jak pojda na wagary , pobija kolege czy ubliza nauczycielowi bedzie jakas kara..A jak moga zdobyc dodatkowe punkty za nakretki , pomoc itd to czemu nie??Nawet jesli ta pomoc podszyta jest checia zdobycia dodatkowych punktow to jednak sie mu /jej chcialo cos zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:20
Bozia3, Mega, iwcia77, macduska, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni, macduska lubią tę wiadomość
-
a za makulature papier toaletowy?kapturnica wrote:No nie ejst tak latwo..Za same nakretki nikt nie dostanie dobrego zachowania. Bez przesad..Dopstanie jedynie punkty..A na zachowanie dobre sklada sie szereg roznych elementow..Nie tylko nakretki
Mega, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:napisałabym gówno ale po pierwsze wychowanie mam po drugie można to wziąć dosłownie więc napiszę nic dalej obserwuję
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halo kochane, nie bylo mnie miałam zapieprz, byłam chora, ale mam zwolnienie, może zostanie mi usprawiedliwione...
Nie mam siły nadrabiac, ale wszystkim życzę jak najlepiej, zdrowia, dla nas i bliskich, kasy, i super śluzu dla staraczek..
I kufa, czego tam jeszcze chcecie, bo ja np. Urlopu na Malediwach...
Nikt tu za mną pewnie nie tęsknił, ale ja za wami tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:45
kapturnica, EwaT, Mega, Dorka71, iwcia77, macduska, Mala79, ania.g, Aasiula, Bursztyn, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.kapturnica, caffe, Reni, EwaT, Mega, Sabina, BISCA, samira, Dorka71, Elfik, Pusurek, iwcia77, Iwone, malgos741, Niuta, Mala79, ania.g, Aasiula, paszczakin, Viv78, Bursztyn, inessa, Bozia3, gosia7122, Parka, Lucky, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.moremi, Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość