35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoremi
dziewczyny witam wszystkie!
mój sen: siedzę na sali pełnej siwych główek, wszyscy czekają na występ dzieci, jakiś dzień babci czy cuś...trzymam coś w ręce, wygląda na laurkę...kuwa!!!!!!ja też jestem babcią i czekam na występ wnuka???wnuczki????spociłam się...jestem w szokuReni, iwcia77, moremi, kapturnica, malgos741, Mega, Bursztyn, inessa, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja! My ostatnio wstajemy coraz pozniej. Nie, ze tak dobrze spimy, ale dosypiamy po 10 czy 15 minut miedzy pogaduszkami.
Dzis cala noc byla burza, walilo piorunami, grzmialo, corka do chwile przylatywala pytajac, czy moze spac z nami. Teraz wszyscy wygladamy jak zombi.
Milego dnia!iwcia77, BISCA, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heja! My ostatnio wstajemy coraz pozniej. Nie, ze tak dobrze spimy, ale dosypiamy po 10 czy 15 minut miedzy pogaduszkami.
Dzis cala noc byla burza, walilo piorunami, grzmialo, corka do chwile przylatywala pytajac, czy moze spac z nami. Teraz wszyscy wygladamy jak zombi.
Milego dnia!
a my sie rano przytulamy i miziamy całujemy pupki i tupki aż sie małz tak jakos zazdrosnie patrzy
Sabina, BISCA, iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Bursztyn, inessa, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a my sie rano przytulamy i miziamy całujemy pupki i tupki aż sie małz tak jakos zazdrosnie patrzy
Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3f05cb7fabb.jpg
Balam sie, ze zaplacisz jakas kosmiczna kwote i to beda nadrozsze majty porodowe swiata. I ze bedziesz w nich chodzila jeszcze potem 3 miesiace, zeby sie koszt zwrocil.iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni, masz racje
KURWA
Bisca, a ja ani w ciąży, ani na Malediwach...
I kto ma gorzej??
No, kobiety w państwie islamskim....
to ja nie będę marudzic, nie wypada...Sabina, BISCA, iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, Bursztyn, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jak była malutka to jeździliśmy do alergologa, ale wyrosła z pokarmiwki i było dobrze. Testów jej nie robiłam, bo nie było potrzeby, do września jedyne choroby jakie ja dotykały to zum. Lekarka mówi że to to typowe, w tym wieku ujawniają się takie choroby. Poza tym Młoda jest obciążona, ja mam astmę i dwie siostry mojego ojca też astmatyczki. Rano dalamjej nebulizacje, potem zadzwonie do dr
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a my sie rano przytulamy i miziamy całujemy pupki i tupki aż sie małz tak jakos zazdrosnie patrzy
Eh, ciesz się, moja juz ma porannego Focha, albo krzyczy "puczaj, puczaj", albo "nie przeszkadzaj mi"...i było gadzine uczyć mówić..
Ale bardzo ładnie się uśmiecha i przytula jak chce ciasteczka...
Jak dorośnie do samodzielnego grzebania w szafkach i zdobywania słodyczy pewnie w ogóle przestanie się uśmiechać...Sabina, iwcia77, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sabina, u mnie bylo to samo. Pokarmowka do 3 roku zycia, lacznie z krzyzowa, potem zamienila sie na wziewna. Zestaw lekow ten sam, nebilizator cala jesien i wiosna. Od 5 lat zdrowe nagle dziecko, wyrosla i z tego, a moze to i zmiana klimatu - powietrze w No ciut lepsze niz w Pl. Chociaz trawy latem zaczely ja rozwalac ciutke w tym sezonie.
Dziewczyny, nie straszcie mnie, a krzyżowa to jak w ogóle można rozpoznać? Trzeba dziecko najpierw sprowadzić do poziomu polroczniaka i sama marchew, potem jabluszko, potem...?
A robilas testy czy tylko metoda prob i bledow? -
nick nieaktualnyElfik wrote:Dziewczyny, nie straszcie mnie, a krzyżowa to jak w ogóle można rozpoznać? Trzeba dziecko najpierw sprowadzić do poziomu polroczniaka i sama marchew, potem jabluszko, potem...?
A robilas testy czy tylko metoda prob i bledow?
Na szczescie jak miala rok, trafilysmy do dr Malaszynskiej na Polanki, genialnej alergolog, ktora wyprowadzila corke z pokarmowki. On twierdzila, ze alergie to matematyka i wszystko mozna przeliczyc i wymierzyc.
Co do krzyzowych, poszukaj, co sie z soba krzyzuje i albo podaj, albo omijaj.Jesli dziecku wyjdzie uczylenie na brzoze, to nie dawaj jablek w okresie jej pylenia. Itd.
Elfik, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Eh, pusur, to chyba czas zobaczyć czy doktor malaszynska jeszcze pracuje...
Dobrze, ze dalas namiar, tournee po lekarzach znowu czas zacząć...
Jak ja nie cierpie chodzić po lekarzach, dobrze, ze jest kasa na prywatnych, bo walka z NFZ to by mi chyba zapewnila albo wyrok, albo przyjemny pobyt w izolowanym ośrodku bez klameczek...Sabina, iwcia77, Pusurek, kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Eh, pusur, to chyba czas zobaczyć czy doktor malaszynska jeszcze pracuje...
Dobrze, ze dalas namiar, tournee po lekarzach znowu czas zacząć...
Jak ja nie cierpie chodzić po lekarzach, dobrze, ze jest kasa na prywatnych, bo walka z NFZ to by mi chyba zapewnila albo wyrok, albo przyjemny pobyt w izolowanym ośrodku bez klameczek...Mysmy potem chodzili do dr Moszynskiej, fajna babka dla ciutke juz starszych dzieci, do niej chodzilismy z wziewna. Przyjmuje na Kochanowskiego we Wrzeszczu.
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość