35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no to nie masz wyjscia - musisz nasikac a potem bedziesz sie martwic...a jak sie czujesz? jakies objawy?MartaDidinio wrote:Nie zabezpieczlam. 3 cykle mialam juz po staremu czyli co 25 dni wiec po 20 dniu juz sie nie pilnowalam....
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sama jak palec... Z dwojka dzieci. pierwsze 3 m-ce Malego ledwo przezylam, depresja galopujaca...permanentne zmeczenie... Teraz mama mi pomaga- Malego do niej 2 razy w tyg. jak dluzej pracuje woze.Sabina wrote:Mój mąż weekendowy, więc i tak mam lepiej:-) no i mieszkam z moimi rodzicami, ale to już nie zawsze lepiej
Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no to syna masz z czapki.. do roboty i zaocznie
MartaDidinio wrote:Kurcze mam stresa jak cholera...Dziewczyny ja sama z dzieckiem jestem, moj maz przyjezdza raz na 5-6 tyg.Pracowac musze bo taka branza... Starszy syn na studia w przyszlym roku. Kosmos jakisMartaDidinio, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Halo kochane, nie bylo mnie miałam zapieprz, byłam chora, ale mam zwolnienie, może zostanie mi usprawiedliwione...
Nie mam siły nadrabiac, ale wszystkim życzę jak najlepiej, zdrowia, dla nas i bliskich, kasy, i super śluzu dla staraczek..
I kufa, czego tam jeszcze chcecie, bo ja np. Urlopu na Malediwach...
Nikt tu za mną pewnie nie tęsknił, ale ja za wami tak..
a nie prawda, myślałam o Tobie dzisiaj, ze się nie pojawiasz - zaglądam na forum a tu Elfik!iwcia77, kapturnica, Mega, Elfik, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja sama jak palec... Z dwojka dzieci. pierwsze 3 m-ce Malego ledwo przezylam, depresja galopujaca...permanentne zmeczenie... Teraz mama mi pomaga- Malego do niej 2 razy w tyg. jak dluzej pracuje woze.
Mi łatwiej, nawet dziś jak Młoda chora to dziadkowie z nią zostali, więc nie mam stresu. Ja czasem też zostaję długo w pracy, to wtedy cieszę się, że ich mam. Młoda ma opiekęMartaDidinio, iwcia77, kapturnica, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam nadzieje...ale juz mi czacha dymi- sni mi sie po nocaxh ze mi testy pozytywnie wychodza ...Pusurek wrote:Eee, to cos sie chyba tylko popierniczylo. Nie wierze w owulacje po 20 dc.
iwcia77, Sabina, Pusurek, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jeszcze nic nie wiadomo, nie panikuj przed czasem, zrob testMartaDidinio wrote:Ja sama jak palec... Z dwojka dzieci. pierwsze 3 m-ce Malego ledwo przezylam, depresja galopujaca...permanentne zmeczenie... Teraz mama mi pomaga- Malego do niej 2 razy w tyg. jak dluzej pracuje woze.
Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo naprawde masz super. Zadna Niania nie zastapi babci...Sabina wrote:Pamiętam jak pisałaś jaki mialas hardcore jak Ci niania odeszła!
Mi łatwiej, nawet dziś jak Młoda chora to dziadkowie z nią zostali, więc nie mam stresu. Ja czasem też zostaję długo w pracy, to wtedy cieszę się, że ich mam. Młoda ma opiekęSabina, iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:mam nadzieje...ale juz mi czacha dymi- sni mi sie po nocaxh ze mi testy pozytywnie wychodza ...
iwcia77, kapturnica, MartaDidinio, Sabina, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry milego dnia zycze... Cos ostatnimi czasy nie mam jak sobie z Wami popisac ... Totalny jego brak ech... mam nadzieje, ze jeszcze kilka dni i znowu sie pozbieram w calosc i bede go miala duuuzo ...
iwcia77, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość