35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak na chwilę z pracy zaglądam a tu taka wiadomość Moremi o matko
udało się jej jak ja się cieszę
moje gratulacje
Reni teraz czekamy na twoje wiadomość w niedzielę , może ruszyła fala zielonych kropeczektrzymie kciuka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:26
Pusurek, iwcia77, Reni, samira, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
u mnie już pozamiatane więc nie ma na co czekać tylko mogłaby się @ dzisiaj przydarzyć, zeby znowu insemka nie wypadała w weekend bo się wkurwie, bo w weekend nie robią!
malgos741 wrote:Ja tak na chwilę z pracy zaglądam a tu taka wiadomość Moremi o matkoudało się jej jak ja się cieszę
moje gratulacje
Reni teraz czekamy na twoje wiadomość w niedzielę , może ruszyła fala zielonych kropeczektrzymie kciuka
samira, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki... Poczytuje Was sobie z ukrycia... Powiem tylko tyle, ze mi sie kurde, w morde itd. okres 10 dni spoznia... Testu nie robilam bo sie boje. Mam nadzieje ze to rozregulowanie po porodzie...
Sabina, Pusurek, iwcia77, EwaT, macduska, samira, Aasiula, caffe, Mega, inessa, Simba, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej Dziewuszki... Poczytuje Was sobie z ukrycia... Powiem tylko tyle, ze mi sie kurde, w morde itd. okres 10 dni spoznia... Testu nie robilam bo sie boje. Mam nadzieje ze to rozregulowanie po porodzie...
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Hej Dziewuszki... Poczytuje Was sobie z ukrycia... Powiem tylko tyle, ze mi sie kurde, w morde itd. okres 10 dni spoznia... Testu nie robilam bo sie boje. Mam nadzieje ze to rozregulowanie po porodzie...
Moze zgarnela Cie kolejna zielona fala? Test rob!iwcia77, Sabina, macduska, caffe, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no,no! Marta ...
musisz nasikac i to szybko
MartaDidinio wrote:Hej Dziewuszki... Poczytuje Was sobie z ukrycia... Powiem tylko tyle, ze mi sie kurde, w morde itd. okres 10 dni spoznia... Testu nie robilam bo sie boje. Mam nadzieje ze to rozregulowanie po porodzie...caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze mam stresa jak cholera...Dziewczyny ja sama z dzieckiem jestem, moj maz przyjezdza raz na 5-6 tyg.Pracowac musze bo taka branza... Starszy syn na studia w przyszlym roku. Kosmos jakisSabina wrote:Bez kolejki?!!!! Marta....
iwcia77, Sabina, Pusurek, Reni, samira, Aasiula, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no ale sie nie zabezpieczalas ??MartaDidinio wrote:Kurcze mam stresa jak cholera...Dziewczyny ja sama z dzieckiem jestem, moj maz przyjezdza raz na 5-6 tyg.Pracowac musze bo taka branza... Starszy syn na studia w przyszlym roku. Kosmos jakis
MartaDidinio, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Kurcze mam stresa jak cholera...Dziewczyny ja sama z dzieckiem jestem, moj maz przyjezdza raz na 5-6 tyg.Pracowac musze bo taka branza... Starszy syn na studia w przyszlym roku. Kosmos jakis
dasz radę
Widzę, że Ty też slomiana wdowa ¡Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:02
iwcia77, MartaDidinio, macduska, samira, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Ty tez sama na placu boju?Sabina wrote:Ja wiem, że stres. Ale jak jesteś w ciąży to zrobisz to co kazda kobieta, najpierw padniesz z wrażenia, po to by potem powstać i walczyć dalej
dasz radę
Widzę, że Ty też slomiana wdowa ¡Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość