35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kufa? a co to?
a weź rzuć sobie taką prawdziwą kurwą zobaczysz jak dobrze robi
Elfik wrote:Halo kochane, nie bylo mnie miałam zapieprz, byłam chora, ale mam zwolnienie, może zostanie mi usprawiedliwione...
Nie mam siły nadrabiac, ale wszystkim życzę jak najlepiej, zdrowia, dla nas i bliskich, kasy, i super śluzu dla staraczek..
I kufa, czego tam jeszcze chcecie, bo ja np. Urlopu na Malediwach...
Nikt tu za mną pewnie nie tęsknił, ale ja za wami tak..kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.
Dziewczyny uwaga: zaczęła się zielona falaKto następny?
kapturnica, moremi, Mega, samira, iwcia77, Aasiula, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Halo kochane, nie bylo mnie miałam zapieprz, byłam chora, ale mam zwolnienie, może zostanie mi usprawiedliwione...
Nie mam siły nadrabiac, ale wszystkim życzę jak najlepiej, zdrowia, dla nas i bliskich, kasy, i super śluzu dla staraczek..
Nikt tu za mną pewnie nie tęsknił, ale ja za wami tak..Elfik, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.łzy mam w oczach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:32
moremi, malgos741, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:SUUUUUPERRRRR
Dziewczyny uwaga: zaczęła się zielona falaKto następny?
caffe, samira, moremi, iwcia77, malgos741, Aasiula, inessa, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Nikt tu za mną pewnie nie tęsknił, ale ja za wami tak..
Hej Elfik !!!
dzieki za zyczenia. Tak sie sklada, ze my sie wybieramy w lutym na Malediwy, ale chetnie zamienie na ciaze. Sa jakies chetne ?Mega, Elfik, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Samira ja Cię wiedziałam ale co miałam napisać jak nie znam baby?
a nie lubię pisać postów powielanych "dobrze, że już byłaś" i potem leci seria takich samych postów
zrobiłaś dobry krok i tyle ale podtrzymuję to co Burszta napisała
jak już będziesz miała skierowania będziemy się cieszyć
ja dostałam kiedyś zaproszenie do Invicty .. na wizycie mieliśmy dostać kupon rabatowy na 50% zniżki na badanie (zależało nam na nasieniu bo to ten etap leczenia był u nas)
poszliśmy z mężem
zrobił lekarz z nami wywiad wypisał masę recept na rózne badania krwi itd kazał zrobić badanie nasienia o hsg nic nie wspominał
no i jakie było nasze zdziwienie jak poszliśmy do kasy po info ile nas wyniosą badania ..pani rzuciła kwotę 1000 zł. zniżka była tylko na najtańsze badania które normalnie kosztowało 60 zł. ..oczywiście zniżka nie dotyczyła badania nasienia ale o tym wcześniej nie powiedzieli..
podziękowaliśmy wyszliśmy
no i .. zrobiłam sobie wszystkie badania w CM Damiana z prawie połowę taniej
a badanie nasienia zrobiliśmy w innej klinice ..oczywiście też taniej
więc jak widać promocja czy dzień otwarty nie zawsze się opłaca
ale Samira idź masz już wiedzę (ja wtedy byłam zielona) więc nie daj się spławić
zadawaj pytania
i działaj działaj
Reni byliśmy tam już kiedyś ,M poszedł do urologa,też za free i wtedy dostał kupon na pełne badanie nasienia i na prawdę nic nie zapłaciliśmy za nie a teraz ma być kupon na bezpłatną kolejną wizytę u lekarza z niepłodności i 50% zniżki na pełne b.nasienia,są tez spotkania takie ogólne z embriologami i mówia jak tam wszystko przebiega tz. o tym zapłodnieniu pozaustrojowym
a i owszem pytała będę .po tao tym idziemymysza1975 lubi tę wiadomość
-
no to chociaż tyle dobrego
weź sobie całe kompendium wiedzy z ovuf i pytaj hahaha twardą zawodniczkę trafią
samira wrote:Reni byliśmy tam już kiedyś ,M poszedł do urologa,też za free i wtedy dostał kupon na pełne badanie nasienia i na prawdę nic nie zapłaciliśmy za nie a teraz ma być kupon na bezpłatną kolejną wizytę u lekarza z niepłodności i 50% zniżki na pełne b.nasienia,są tez spotkania takie ogólne z embriologami i mówia jak tam wszystko przebiega tz. o tym zapłodnieniu pozaustrojowym
a i owszem pytała będę .po tao tym idziemyiwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.rosnijcie zdrowo
Obys zaczęła piękna zieloną falętylko szkoda, że straciłam parę, hlip, ale co tam
moremi, iwcia77, malgos741, Mega, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Hej, ja na chwilę. Pływam do niedzieli, więc pewnie w poniedziałek będę nadrabiac.
A teraz oświadczenie: jezdem w cionży. Test zdany.
po tej 5000stronie musiało się coś dobrego tu wydarzyćmoremi, EwaT, iwcia77, kapturnica, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi,
Gratulacjie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
korzystaj z tego blogieigo stanu w zdowiu i radosci.
Àle sie przyjemnie na serduchu robi.
Mozna ??? no mozna !!!!! kurka wodna !!samira, Sabina, moremi, iwcia77, malgos741, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość