X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hej babeczki ! Ineska, super, ze wszystko ok. Informuj na biezaco co i jak. Zycze spokojnej i nudnej ciazy. Z calego serca.
    Iwcia, ulzylo mi jak napisalas, ze lekarz powiedziala, ze ok.
    Simba, najgorsze za Wami ;-) teraz tylko spokoj i odpoczynek.

Samira, mysle, ze do wszekich wczesnych " objawow" trzeba podchodzic ostroznie .... Oczywiscie zycze 2 kreseczek, ale wiem z doswiadczenie ( comiesiecznego) jakie gorzkie jest rozczarowanie kiedy przychodzi @. Lepiej sie nie nakrecac za bardzo. A gdyby jednak to byl TEN cykl, to niespodzianka bedzie jeszcze slodsza

A ja czekam, i czekam , na dni plodne, na owulacje, na testowanie, na @, na pierwsze spotkanie w klinice (20 listopad) .... I czasami mam wrazenie , ze mi zycie miedzy palcami ucieka przez to czekanie. Na pewno mnie rozumiecie ;-)

Bisca minęły ponad dwa lata ja się staramy i już się nie nakręcam na ciążę ,tak w ogóle to 8dc dopiero to nawet nie ma co mówić o ciąży bo nawet płodnych nie było :P.Jeszcze do grudnia nowy gin jak nie wyjdzie to styczeń, luty klinika niepłodności InVimed i próba dostania się na rządowe in vitro ,a ze względu na sam wiek mam czas do kwietnia,i jeszcze to nieszczęsne AMH które muszę zrobić bo ono najważniejsze do kwalifikacji

Sabina, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry Samiraka, cos mi sie pokrecilo.
    A nié mozesz sie starac wczesnej o in vitro ? Bo Skoro tylko do kwietnia to kazdy tydzien sie liczy .... Albo zrob los w chuja i zajdz naturalnie ... Hihi

kapturnica, iwcia77, samira, mysza1975, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to się naćwiczyłam :O Coś mi się stało w prawe kolano, czuję dyskomfort przy chodzeniu, przeskakuje jak nim ruszam,a z prawej strony mam jakby poduszkę. Trzeba iść do ortopedy. Jasna cholera, no!

Dobra , dobra, nie wykrecaj sie zmyslonymi kontuzjami ;-)

A tak a serio, to wspolczuje. Tyle trzeba wysilku, zeby sie wziasc za jakis sport, i jak juz jest fajnie to strajk stawow. Oby nic powaznego

iwcia77, mysza1975, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, szkoda że tak długo czekałaś na wizytę w klinice. W momencie jak skończysz określony wiek, chyba już nie będzie refundacji na leczenie i leki?

Mnie po luteinie też sutki bolały tak mniej więcej do połowy cyklu.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza- ale sie usmialam , ale fakt - dobrze zes sie nie poparzyla..i przypomnialo mi sie jak mi tez cos wpadlo do zupy jak juz bylam w ciazy, tylko nie pamietam juz co :D
    mysza1975 wrote:
    Dopadł mnie budyń ciążowy lever: hard.
    Gotowałam na jutro barszcz czerwony, dolewałam żurku i śmietany, więc odłożyłam pokrywkę na bok, potem złapałam inną i chciałam przykryc garnek z powrotem. Nie zuważyłam, że to pokrywka nie od tego ganka, tylko mniejsza. Efekt: barszcz wylany na pół kuchenki i wyławianie pokrywki z gorącej zupy.

Iwone, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone - a ty jutro o 5 idziesz stanac w kolejke?

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Iwone - a ty jutro o 5 idziesz stanac w kolejke?
    niestety, nie mam wyjścia :( Mam tylko nadzieję że więcej osób nie wpadnie na mój pomysł i nie okażę się że za późno przyjechałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:19

iwcia77, mysza1975, Sabina, ania.g, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde za komuny bys krzyknela, ze do rzeznika podwawelska rzucili i mialabys z glowy ludzi ;D
    Iwone wrote:
    niestety, nie mam wyjścia :( Mam tylko nadzieję więcej osób nie wpadnie na mój pomysł i nie okażę się że za późno przyjechałam :D

Iwone, kapturnica, mysza1975, ania.g, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...mam lustrzyce...:-O...zaczynam widziec piczkinsa tylko w lustrze :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:22

Pusurek, mysza1975, Sabina, Iwone, Simba, BISCA, Parka, ania.g, Mega, Bozia3, macduska, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sorry Samiraka, cos mi sie pokrecilo.
    A nié mozesz sie starac wczesnej o in vitro ? Bo Skoro tylko do kwietnia to kazdy tydzien sie liczy .... Albo zrob los w chuja i zajdz naturalnie ... Hihi
    Taki mam zamiar ;)

mysza1975, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bober nadchodzi! :D :P

kapturnica, iwcia77, Simba, Mega, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde za komuny bys krzyknela, ze do rzeznika podwawelska rzucili i mialabys z glowy ludzi ;D
    już dwa tygodnie temu kombinowałam co tu zrobić żeby nie jechać tak wcześnie i się dostać do lekarza. Pytam mojego, bo on lepiej zna te okolice czy nie ma tam czasem pod przychodnią monitoringu, tak by zobaczyć czy ktoś już się ustawia do kolejki :D
    Kiedy mi powiedział że nie ma, to ja na to, to może zadzwonię na komisariat, bo oni przecież patrolują ulice i mi powiedzą czy juz ktoś tam jest, a on mi na to, że lepiej nie dzwonić, bo zamiast do poradni przyjmą mnie na oddział :D

mysza1975, Sabina, iwcia77, Simba, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Znam ten ból. Już wiem jak czują sie panowie z mięśniem piwnym.

Iwone, kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka, szkoda że tak długo czekałaś na wizytę w klinice. W momencie jak skończysz określony wiek, chyba już nie będzie refundacji na leczenie i leki?

Mnie po luteinie też sutki bolały tak mniej więcej do połowy cyklu.

no właśnie to napisałam ,na rządowe in vitro mam czas do kwietnia bo wtedy kończę 40 lat i pikuś
    a tak ustaliliśmy z G ze idziemy w styczniu ,najpóźniej lutym

zobaczę co ten mój nowy gin wymyśli,mam nadzieję ze da mi to skierowanie na drożność

iwcia77, mysza1975, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy!!!!!!!!!! profesjonalne woskowanie bobra co 3 tyg juz zabukowane :P
    Pusurek wrote:
    Bober nadchodzi! :D :P

mysza1975, Pusurek, Sabina, Mega, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nigdy!!!!!!!!!! profesjonalne woskowanie bobra co 3 tyg juz zabukowane :P
    Zuch dziewczynka! Wstydu nam nie przyniesie! ;)

iwcia77, Sabina, mysza1975, BISCA, Alis, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niedługo strona 5000 :D

iwcia77, Sabina, mysza1975, kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AHaaa kto poslubi mojego sukinsyna leci =D

iwcia77, mysza1975, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie to napisałam ,na rządowe in vitro mam czas do kwietnia bo wtedy kończę 40 lat i pikuś
    a tak ustaliliśmy z G ze idziemy w styczniu ,najpóźniej lutym

zobaczę co ten mój nowy gin wymyśli,mam nadzieję ze da mi to skierowanie na drożność
    pytałaś w klinice jak długo się czeka od pierwszej wizyty? bo wydaje mi się że to trochę późno jeśli chcecie skorzystać z refundacji, taka kwalifikacja też troszkę trwa

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet wczoraj smialam sie z kosmetyczka , ze foczka musi teraz byc elegancka i wyjsciowa , bo czesto ja teraz wystawiam swiatu na pokaz :P
    Pusurek wrote:
    Zuch dziewczynka! Wstydu nam nie przyniesie! ;)

mysza1975, BISCA, Iwone, Mega, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 4836 4837 4838 4839 4840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ