35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście dzieciaki ogromnie ubolewają nad faktem ze nigdy na obiad frytek nie ma
samira, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam lasencje,
lekarz powiedzial zeby sie nie martwic , ze ten guzek to nic powaznego , tylko bedziemy go sobie podgladac co jakis czas i zobaczymy czy urosnie
samira, Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
ale jeszcze przed porodem pojde do urologa - dostalam skierowanie - i z urologiem bedziemy sie dogadywac
, nie moge tego zaniedbac - mam dla kogo zyc dlugo
, wnuki musze bawic
a tak wogole to dzis w poczekalni byla babcia, ktorej wszyscy gratulowali wieku- 105 lat, o wlasnych silach chodzi bez laski, bez balkonika , troszku glucha tylko byla - wygladala na 80 lat!!!! szok!!!! czekala na wizyte bo kaszelek miala
Iwone wrote:Iwcia tylko jak urodzisz, nie zaniedbaj tego. Jak już nacieszysz się Ivo, to zrób badania. Na pewno będzie dobrzeMega, samira, Iwone, ania.g, mysza1975, Bozia3, Aasiula, Sabina, Simba, Parka, gosia7122, macduska, inessa lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale jeszcze przed porodem pojde do urologa - dostalam skierowanie - i z urologiem bedziemy sie dogadywac
, nie moge tego zaniedbac - mam dla kogo zyc dlugo
, wnuki musze bawic
a tak wogole to dzis w poczekalni byla babcia, ktorej wszyscy gratulowali wieku- 105 lat, o wlasnych silach chodzi bez laski, bez balkonika , troszku glucha tylko byla - wygladala na 80 lat!!!! szok!!!! czekala na wizyte bo kaszelek miala
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam ciocię, wprawdie nie 105, ale 86-letnią, która śpiewała w chórze seniorów i chodziła do lekarza, jak nie mogła wysokiego C wyciągnąć.
samira, Iwone, Mega, ania.g, iwcia77, Pusurek, Sabina, Simba, Parka, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba mam nadzieję ze mąż szybkow wróci do domku ze szpitala
Inessko super wieści ale wiesz ja czekam na 100%
Iwcia dobrze ze to z nerką nie takie groźne,wiadomo najważniejsza kontrola
Dziewczyny jak mnie piersi bolą masakra ,najbardziej sutki z otoczką ,całe piersi mniej , są takie wrażliwe, tkliwe ze nie mogę się dotknąć,i cięższe ,tak jest od jakiś 3 dni ale dziś najbardziej i to nasila się wieczorkiem
a ja mam 8dc dopiero
czy ktoś mi powie o co biega z tymi moimi objawami nie wiadomo czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:12
Iwone, mysza1975, iwcia77, macduska, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiecie jak sie wqrwilam,jakas masakra ,w szkole u syna jest catering (obiady) ,zapisuje go tam od dwóch lat.Kosztuje to ok 130 zł miesiecznie.Dyrektoraka na zebraniu za kazdym razem podkresla wybitne dobre i zdrowe jedzenie ,ktore to jest przygotowywane dla dzieci i zawsze swieze
Ja pierdole a dzisiaj w Biedrze stoi laska wlascicielka firmy cateringowej i kupuje caly kosz pierogow z miesem mrozonych,laduje do zwyklych siatek i jedzie sobie .Sprawdzam w necie co na obiad jutro dzieci maja a tu prosz pierozki z miesem .Qurwa pomijajac fakt iz nie jest to swiezo zrobione jedzenie to te pierogi zdazyly sie rozmrozic nim dojechały do? no wlasnie do czego do firmy ? do domu? !!! Szlag mnie trafi normalnie zaraz
To jest skandal ,a poznie dzici jedza ten syf,ja sie ostatnio zastanawiałam dlaczego mojego Miska boli tak czesto brzuch ,mam odpowiedzMega, iwcia77, samira, Sabina, macduska, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Simba mam nadzieję ze mąż szybkow wróci do domku ze szpitala
Inessko super wieści ale wiesz ja czekam na 100%
Iwcia dobrze ze to z nerką nie takie groźne,wiadomo najważniejsza kontrola
Dziewczyny jak mnie piersi bolą masakra ,najbardziej sutki z otoczką ,całe piersi mniej , są takie wrażliwe, tkliwe ze nie mogę się dotknąć,i cięższe ,tak jest od jakiś 3 dni ale dziś najbardziej i to nasila się wieczorkiem
a ja mam 8dc dopiero
czy ktoś mi powie o co biega z tymi moimi objawami nie wiadomo czego
Piersi moga bolec od wahan estrogenow..Ja tak miewalam i gin mowil ze to nic strasznego...samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopadł mnie budyń ciążowy lever: hard.
Gotowałam na jutro barszcz czerwony, dolewałam żurku i śmietany, więc odłożyłam pokrywkę na bok, potem złapałam inną i chciałam przykryc garnek z powrotem. Nie zuważyłam, że to pokrywka nie od tego ganka, tylko mniejsza. Efekt: barszcz wylany na pół kuchenki i wyławianie pokrywki z gorącej zupy.
Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77, Iwone, Pusurek, Simba, Parka, ania.g, Bozia3, macduska, Aasiula, Dorka1979, Niuta, caffe lubią tę wiadomość
-
samira wrote:no dobra ale w tym dniu cyklu ?
Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dopadł mnie budyń ciążowy lever: hard.
Gotowałam na jutro barszcz czerwony, dolewałam żurku i śmietany, więc odłożyłam pokrywkę na bok, potem złapałam inną i chciałam przykryc garnek z powrotem. Nie zuważyłam, że to pokrywka nie od tego ganka, tylko mniejsza. Efekt: barszcz wylany na pół kuchenki i wyławianie pokrywki z gorącej zupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:47
mysza1975, iwcia77, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki ! Ineska, super, ze wszystko ok. Informuj na biezaco co i jak. Zycze spokojnej i nudnej ciazy. Z calego serca.
Iwcia, ulzylo mi jak napisalas, ze lekarz powiedziala, ze ok.
Simba, najgorsze za Wamiteraz tylko spokoj i odpoczynek.
Samira, mysle, ze do wszekich wczesnych " objawow" trzeba podchodzic ostroznie .... Oczywiscie zycze 2 kreseczek, ale wiem z doswiadczenie ( comiesiecznego) jakie gorzkie jest rozczarowanie kiedy przychodzi @. Lepiej sie nie nakrecac za bardzo. A gdyby jednak to byl TEN cykl, to niespodzianka bedzie jeszcze slodsza
A ja czekam, i czekam , na dni plodne, na owulacje, na testowanie, na @, na pierwsze spotkanie w klinice (20 listopad) .... I czasami mam wrazenie , ze mi zycie miedzy palcami ucieka przez to czekanie. Na pewno mnie rozumieciesamira, mysza1975, iwcia77, Simba, Parka, Mega, ania.g, macduska, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak dokladnie w piewrrszej fazie cyklu....Wtedy estrogeny sie biora do roboty..I czasem ich poziom nie jest za bardzo zrownowazony przez co moga byc bole piersi i plamienia..
-
nick nieaktualnyNo to się naćwiczyłam
Coś mi się stało w prawe kolano, czuję dyskomfort przy chodzeniu, przeskakuje jak nim ruszam,a z prawej strony mam jakby poduszkę. Trzeba iść do ortopedy. Jasna cholera, no!
samira, iwcia77, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość