X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście dzieciaki ogromnie ubolewają nad faktem ze nigdy na obiad frytek nie ma ;)

samira, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam lasencje,

lekarz powiedzial zeby sie nie martwic , ze ten guzek to nic powaznego , tylko bedziemy go sobie podgladac co jakis czas i zobaczymy czy urosnie :)
    Iwcia tylko jak urodzisz, nie zaniedbaj tego. Jak już nacieszysz się Ivo, to zrób badania. Na pewno będzie dobrze :)

samira, Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jeszcze przed porodem pojde do urologa - dostalam skierowanie - i z urologiem bedziemy sie dogadywac :), nie moge tego zaniedbac - mam dla kogo zyc dlugo :D , wnuki musze bawic :D

a tak wogole to dzis w poczekalni byla babcia, ktorej wszyscy gratulowali wieku- 105 lat :-O , o wlasnych silach chodzi bez laski, bez balkonika , troszku glucha tylko byla - wygladala na 80 lat!!!! szok!!!! czekala na wizyte bo kaszelek miala :-O
    Iwone wrote:
    Iwcia tylko jak urodzisz, nie zaniedbaj tego. Jak już nacieszysz się Ivo, to zrób badania. Na pewno będzie dobrze :)

Mega, samira, Iwone, ania.g, mysza1975, Bozia3, Aasiula, Sabina, Simba, Parka, gosia7122, macduska, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale jeszcze przed porodem pojde do urologa - dostalam skierowanie - i z urologiem bedziemy sie dogadywac :), nie moge tego zaniedbac - mam dla kogo zyc dlugo :D , wnuki musze bawic :D

a tak wogole to dzis w poczekalni byla babcia, ktorej wszyscy gratulowali wieku- 105 lat :-O , o wlasnych silach chodzi bez laski, bez balkonika , troszku glucha tylko byla - wygladala na 80 lat!!!! szok!!!! czekala na wizyte bo kaszelek miala :-O
    o zesz.. piekny wiek

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w takim wydaniu jaki prezentowala ta babcia to tylko pozazdroscic :-O
    Mega wrote:
    o zesz.. piekny wiek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 19:08

Mega, macduska lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152370209763930

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ciocię, wprawdie nie 105, ale 86-letnią, która śpiewała w chórze seniorów i chodziła do lekarza, jak nie mogła wysokiego C wyciągnąć.

samira, Iwone, Mega, ania.g, iwcia77, Pusurek, Sabina, Simba, Parka, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba mam nadzieję ze mąż szybkow wróci do domku ze szpitala :)

Inessko super wieści ale wiesz ja czekam na 100% ;)

Iwcia dobrze ze to z nerką nie takie groźne,wiadomo najważniejsza kontrola

Dziewczyny jak mnie piersi bolą masakra ,najbardziej sutki z otoczką ,całe piersi mniej , są takie wrażliwe, tkliwe ze nie mogę się dotknąć,i cięższe ,tak jest od jakiś 3 dni ale dziś najbardziej i to nasila się wieczorkiem :O

a ja mam 8dc dopiero :O
    czy ktoś mi powie o co biega z tymi moimi objawami nie wiadomo czego :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:12

Iwone, mysza1975, iwcia77, macduska, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa cieszę się bardzo, że wszystko ok :). I tak trzymaj :)

mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiecie jak sie wqrwilam,jakas masakra ,w szkole u syna jest catering (obiady) ,zapisuje go tam od dwóch lat.Kosztuje to ok 130 zł miesiecznie.Dyrektoraka na zebraniu za kazdym razem podkresla wybitne dobre i zdrowe jedzenie ,ktore to jest przygotowywane dla dzieci i zawsze swieze
    Ja pierdole a dzisiaj w Biedrze stoi laska wlascicielka firmy cateringowej i kupuje caly kosz pierogow z miesem mrozonych,laduje do zwyklych siatek i jedzie sobie .Sprawdzam w necie co na obiad jutro dzieci maja a tu prosz pierozki z miesem .Qurwa pomijajac fakt iz nie jest to swiezo zrobione jedzenie to te pierogi zdazyly sie rozmrozic nim dojechały do? no wlasnie do czego do firmy ? do domu? !!! Szlag mnie trafi normalnie zaraz
    To jest skandal ,a poznie dzici jedza ten syf,ja sie ostatnio zastanawiałam dlaczego mojego Miska boli tak czesto brzuch ,mam odpowiedz
    O zesz fak! Moja corka chodzila w podstawowce ( Przymorze ) w 1 klasie na obiady. Tam stare panie kuchary, gotowaly zajebiste zupy i genialne 2 dania. Koszt dania 2,50 zl. Najbardziej z polskiego systemu edukacyjnego brakuje mi i corce szkolnych obiadow. ;)

Mega, iwcia77, samira, Sabina, macduska, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, kciukam! Spokojnych kolejnych 8 miesiecy. Wlasciwie to juz 7! :)

Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Simba mam nadzieję ze mąż szybkow wróci do domku ze szpitala :)

Inessko super wieści ale wiesz ja czekam na 100% ;)

Iwcia dobrze ze to z nerką nie takie groźne,wiadomo najważniejsza kontrola

Dziewczyny jak mnie piersi bolą masakra ,najbardziej sutki z otoczką ,całe piersi mniej , są takie wrażliwe, tkliwe ze nie mogę się dotknąć,i cięższe ,tak jest od jakiś 3 dni ale dziś najbardziej i to nasila się wieczorkiem :O

a ja mam 8dc dopiero :O
    czy ktoś mi powie o co biega z tymi moimi objawami nie wiadomo czego :(

Piersi moga bolec od wahan estrogenow..Ja tak miewalam i gin mowil ze to nic strasznego...

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Piersi moga bolec od wahan estrogenow..Ja tak miewalam i gin mowil ze to nic strasznego...
    no dobra ale w tym dniu cyklu ? ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa cieszę się :) Wiesz czego życzę <3

mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie budyń ciążowy lever: hard.
    Gotowałam na jutro barszcz czerwony, dolewałam żurku i śmietany, więc odłożyłam pokrywkę na bok, potem złapałam inną i chciałam przykryc garnek z powrotem. Nie zuważyłam, że to pokrywka nie od tego ganka, tylko mniejsza. Efekt: barszcz wylany na pół kuchenki i wyławianie pokrywki z gorącej zupy.

Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77, Iwone, Pusurek, Simba, Parka, ania.g, Bozia3, macduska, Aasiula, Dorka1979, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no dobra ale w tym dniu cyklu ? ;)
    Tak dokladnie w piewrrszej fazie cyklu....Wtedy estrogeny sie biora do roboty..I czasem ich poziom nie jest za bardzo zrownowazony przez co moga byc bole piersi i plamienia..

Iwone, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dopadł mnie budyń ciążowy lever: hard.
    Gotowałam na jutro barszcz czerwony, dolewałam żurku i śmietany, więc odłożyłam pokrywkę na bok, potem złapałam inną i chciałam przykryc garnek z powrotem. Nie zuważyłam, że to pokrywka nie od tego ganka, tylko mniejsza. Efekt: barszcz wylany na pół kuchenki i wyławianie pokrywki z gorącej zupy.
    co tam barszcz, dobrze że się nie poparzyłaś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:47

mysza1975, iwcia77, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki ! Ineska, super, ze wszystko ok. Informuj na biezaco co i jak. Zycze spokojnej i nudnej ciazy. Z calego serca.
    Iwcia, ulzylo mi jak napisalas, ze lekarz powiedziala, ze ok.
    Simba, najgorsze za Wami ;-) teraz tylko spokoj i odpoczynek.

Samira, mysle, ze do wszekich wczesnych " objawow" trzeba podchodzic ostroznie .... Oczywiscie zycze 2 kreseczek, ale wiem z doswiadczenie ( comiesiecznego) jakie gorzkie jest rozczarowanie kiedy przychodzi @. Lepiej sie nie nakrecac za bardzo. A gdyby jednak to byl TEN cykl, to niespodzianka bedzie jeszcze slodsza

A ja czekam, i czekam , na dni plodne, na owulacje, na testowanie, na @, na pierwsze spotkanie w klinice (20 listopad) .... I czasami mam wrazenie , ze mi zycie miedzy palcami ucieka przez to czekanie. Na pewno mnie rozumiecie ;-)

samira, mysza1975, iwcia77, Simba, Parka, Mega, ania.g, macduska, inessa lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak dokladnie w piewrrszej fazie cyklu....Wtedy estrogeny sie biora do roboty..I czasem ich poziom nie jest za bardzo zrownowazony przez co moga byc bole piersi i plamienia..
    moze i tak al eto bardziej sutki niż całe piersi ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się naćwiczyłam :O Coś mi się stało w prawe kolano, czuję dyskomfort przy chodzeniu, przeskakuje jak nim ruszam,a z prawej strony mam jakby poduszkę. Trzeba iść do ortopedy. Jasna cholera, no!

samira, iwcia77, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 4835 4836 4837 4838 4839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ