X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No wlasne dlatego ja go nie chciałm tam zapisywać,ale pochwaly i zapewnienia dyrekcji ze to swieze i napewno robione po domowemu. To zapisałam, nie oczekuje codziennie schabowego albo czegos innego rownie drogiego ,ale oczekuje ze moje dziecko nie bedzie jadło syfu i to zepsutego.
    Wlasnie go wypisałam wole zeby jadł kanapki niz świnstwa :)
    I słusznie!

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane jestem!!!!!!
    Jestem w ciązy!!!!!
    Maluszka niestety za bardzo nie zobaczyłam ze wzgledu na moja historie poprzednich ciaż lekarz nie chciał za bardzo ingerowac USG( bo powiedział,ze nia ma badan potwierdzajacych czy nie,ze USG ma wpływ na Malucha a u mnie lepiej na tym etapie nie ryzykowac). ZBadał mnie ginekologicznie i juz tu potwierdził ciaze a potem nawet nie na minute zrobił USG jest piekny pecherzyk widac zarodek kosmówka jest gruba i pechezryk jest bardzo ładny ciaza wyglada na przełom 6/7 tygodnia ciąż wg lekarza wszystko bardzo dobrze.
    Dostałam skierowanie na badania ale na nastepne USG mam dopiero zgłosic sie za miesiac jak Maluch juz bedzie wystraczająco duży!!!
    Dziekuje za pamiec
    bardzo polecam sie nadal bo ten miesiac u nas jest najbardziej decydujący!!!!!!!!!!
    Iness!!!! http://www.iv.pl/images/76367709592748274326.jpg

bądź dobrej myśli!

mysza1975, inessa, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No wlasnie to byly czasy ,a teraz szkoda gadac dosłownie,no dawno nikt mnie tak nie wkurzył .Tak oszukiwac i to na zdrowiu dzieci .

W szkole mlodego jest kuchnia i tzw obiadki domowe..Cenowo tez zaden koszt bo jeden kosztuje 3,50za dwudaniowy plus co 2gi dzien deser , paczki na swieta..Wszystko pieknie cudnie ladnie..Wrecz marzenie....Ale moj mlody wychodzil raptem rok..I nie dal sie tknac wiecej..Zarcie syf..Nie wierzylam mu wiec zaczelam brac w menazkach do domu..Zupy kipialy centymetrowym tluszczem , nie wspomne o rosole..Syf kila i mogila..Drugie dania plywaja w oleju...Na poczatku bylam szczesliwa bo sobie mysle mlody ma obiadki w szkole cena ekstra mam spokoj..Ale mim o ,ze to nie catering zarcie dla psa...
    I co??I mlody je w domu...

mysza1975, macduska, Aasiula, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane jestem!!!!!!
    Jestem w ciązy!!!!!
    Maluszka niestety za bardzo nie zobaczyłam ze wzgledu na moja historie poprzednich ciaż lekarz nie chciał za bardzo ingerowac USG( bo powiedział,ze nia ma badan potwierdzajacych czy nie,ze USG ma wpływ na Malucha a u mnie lepiej na tym etapie nie ryzykowac). ZBadał mnie ginekologicznie i juz tu potwierdził ciaze a potem nawet nie na minute zrobił USG jest piekny pecherzyk widac zarodek kosmówka jest gruba i pechezryk jest bardzo ładny ciaza wyglada na przełom 6/7 tygodnia ciąż wg lekarza wszystko bardzo dobrze.
    Dostałam skierowanie na badania ale na nastepne USG mam dopiero zgłosic sie za miesiac jak Maluch juz bedzie wystraczająco duży!!!
    Dziekuje za pamiec
    bardzo polecam sie nadal bo ten miesiac u nas jest najbardziej decydujący!!!!!!!!!!
    Super!!
    Jaki miesiąc? Trzymamy aż ci ovu pokaże 100% zrealizowanej ciazy :)

mysza1975, iwcia77, inessa, macduska, Aasiula, BISCA, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    632624zom0pj0a25.jpg
    inessa wrote:
    Hej kochane jestem!!!!!!
    Jestem w ciązy!!!!!
    Dziekuje za pamiec

kapturnica, mysza1975, inessa, macduska, Aasiula, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa gratuluje serdecznie!!! Teraz juz napewno wszystko bedzie idealnie 8)

mysza1975, inessa, macduska, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4e59a0bcded.jpg

kapturnica, mysza1975, Niuta, inessa, macduska, samira, Aasiula, Mega, caffe, Bozia3, Pusurek, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane moje <3 <3 <3
    polecam sie nadal!!!
    a wiek Malucha to przełom 6/7 tydzien czyli 2 miesiac!!
    a co do kuchni w szkołach to nie bede komentowac cateringów ale moja mama pracuje w szkole i jest fatalne jedzenie było lepsze ale dla wielu rodziców było za drogie ( oczywiscie tych których na to było stac ale nie tylko rodzice z rodzin patologicznych najwiecej marudzili i nie na kase tylko,ze niedobre a teraz jeszcze girsze maja).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:40

samira, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W szkole mlodego jest kuchnia i tzw obiadki domowe..Cenowo tez zaden koszt bo jeden kosztuje 3,50za dwudaniowy plus co 2gi dzien deser , paczki na swieta..Wszystko pieknie cudnie ladnie..Wrecz marzenie....Ale moj mlody wychodzil raptem rok..I nie dal sie tknac wiecej..Zarcie syf..Nie wierzylam mu wiec zaczelam brac w menazkach do domu..Zupy kipialy centymetrowym tluszczem , nie wspomne o rosole..Syf kila i mogila..Drugie dania plywaja w oleju...Na poczatku bylam szczesliwa bo sobie mysle mlody ma obiadki w szkole cena ekstra mam spokoj..Ale mim o ,ze to nie catering zarcie dla psa...
    I co??I mlody je w domu...
    u mnie było tak, ze najpierw obiady - zaczął kręcić nosem - nie dojadał- bez sensu. To potem można było zamówić drożdżówkę- tylko ze ten sam rodzaj przez cały miesiąc więc po tygodniu znajdowałam sprasowane plaskacze. Mówię do Młodego - no to ja nie wiem , jednak będę ci kanapki robić"
    A on z entuzjazmem _DOBRA!!!!!!

I tak się skończyła przygoda mojego syna ze zbiorowym żywieniem.

mysza1975, inessa, samira, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    u mnie było tak, ze najpierw obiady - zaczął kręcić nosem - nie dojadał- bez sensu. To potem można było zamówić drożdżówkę- tylko ze ten sam rodzaj przez cały miesiąc więc po tygodniu znajdowałam sprasowane plaskacze. Mówię do Młodego - no to ja nie wiem , jednak będę ci kanapki robić"
    A on z entuzjazmem _DOBRA!!!!!!

I tak się skończyła przygoda mojego syna ze zbiorowym żywieniem.

U mnie tez mlody woli na sucho bulke zjesc zanim wroci ze szkoly niz w niej jesc obiady......I nie sadze ,ze to wina braku kasy..Do kazdego ucznia dostaja dofinansowanie na obiad...Ale baby chyba gotowac nie umia..A ze to starsze babki to dyrektorka nie chce przed emerytura wyrzucac...

macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3
    ja nie gratuluję .. standardowo poczekam z kciukami do porodu
    ale się cieszę po cichutku
    jestem dobrej myśli

inessa, iwcia77, Aasiula, Mega, Sabina, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, bardzo się cieszę. Kciuków nie puszczę póki nie urodzisz <3

mysza1975, inessa, iwcia77, Aasiula, Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, dym bym zrobiła na całą szkołę. Dorwałabym te babę i zaprowadziła do dyrektorki. Nie odpuszczaj!

mysza1975, inessa, macduska, Aasiula, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula trzeba było zrobić babie zdjęcie i pokazac dyrekcji.

Ineska bądź dobrej myśli:)

mysza1975, inessa, iwcia77, Aasiula, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Asiula, dym bym zrobiła na całą szkołę. Dorwałabym te babę i zaprowadziła do dyrektorki. Nie odpuszczaj!
    oj tak bedzie sie działo,nie odpuszcze za nic :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Asiula trzeba było zrobić babie zdjęcie i pokazac dyrekcji.

Ineska bądź dobrej myśli:)
    no było ale teraz juz po ptokach

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia cieszę sie ze lekarz cię uspokoił :D ważne też ze nie ma to wpływu na Maluszka :D

Aasiula, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wiedziałam ze tak będzie, super informacja, aż mi sie łezka zakręciła. Teraz stresy, nerwy i negatywne myślenie wyrzucasz za okno moja droga! A kciuki dalej trzymam :D <3

iwcia77, Aasiula, mysza1975, Sabina, inessa, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    no było ale teraz juz po ptokach
    ślad i tak pozostał w postaci faktury w biedronce za te pierogi, może dyrektorka mogłaby to sprawdzić?!

promoszka, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do obiadów w szkole to moja młoda chodzi, obiady jeszcze gotują na miejscu, płace 3 zł za obiad resztę dokłada miasto. Panie gotują same, zupy generalnie im nie wychodzą, tylko ewentualnie rosół i pomidorowka, reszta po wyglądzie i smaku trudna do zidentyfikowania ;) drugie danie naprawdę rzadko młoda narzeka ze niedobre. A maja i rybe, i kluchy na parze z sosem truskawkowym w sezonie, makaron z serem, udka z kurczaka, spagetti, które w szkole zjada a w domu nie, bigos, knedle i inne. A moja to prawdziwy tyfus do jedzenia, wiec jakby bylo kiepskie to pewnie by nie jadła.

samira, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4834 4835 4836 4837 4838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ