35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Mango tez sie na nas wypięła
Jeżeli chodzi o Mango to wiemy z jakiego powodu. We wrześniu miała zrobić hsg. No chyba, że nas podczytuje z partyzanta i sprawdza czy jeszcze pamiętamy o jej obietnicy.Reni, iwcia77, Mega, Iwone, macduska, samira, ania.g, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mango sie obrazila, bo jej ktoras powiedziala, ze zeby miec dziecie to czeba dzialac
dziewczyny z niemowlakami sa rozgrzeszone..
a Kate75? sjaoanka?
pandzia zajrzala niedawno, prawda?
Kate75 napisała mi, że opuszcza ovufrienda i dlaczego, ale nie czuję się upoważniona, żeby o tym pisać.iwcia77, Iwone, samira, ania.g, Pusurek, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:witam lasencje,
Inesska- dzis twoj wielki, wyczekiwany dzien
gotuje barszcz czerwony
lekarz powiedzial zeby sie nie martwic , ze ten guzek to nic powaznego , tylko bedziemy go sobie podgladac co jakis czas i zobaczymy czy urosnieIwone, iwcia77, mysza1975, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie jak sie wqrwilam,jakas masakra ,w szkole u syna jest catering (obiady) ,zapisuje go tam od dwóch lat.Kosztuje to ok 130 zł miesiecznie.Dyrektoraka na zebraniu za kazdym razem podkresla wybitne dobre i zdrowe jedzenie ,ktore to jest przygotowywane dla dzieci i zawsze swieze
Ja pierdole a dzisiaj w Biedrze stoi laska wlascicielka firmy cateringowej i kupuje caly kosz pierogow z miesem mrozonych,laduje do zwyklych siatek i jedzie sobie .Sprawdzam w necie co na obiad jutro dzieci maja a tu prosz pierozki z miesem .Qurwa pomijajac fakt iz nie jest to swiezo zrobione jedzenie to te pierogi zdazyly sie rozmrozic nim dojechały do? no wlasnie do czego do firmy ? do domu? !!! Szlag mnie trafi normalnie zaraz
To jest skandal ,a poznie dzici jedza ten syf,ja sie ostatnio zastanawiałam dlaczego mojego Miska boli tak czesto brzuch ,mam odpowiedz
iwcia77, mysza1975, Mala79, samira, ania.g, Mega, BISCA, Pusurek, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam lasencje,
Inesska- dzis twoj wielki, wyczekiwany dzien
gotuje barszcz czerwony
lekarz powiedzial zeby sie nie martwic , ze ten guzek to nic powaznego , tylko bedziemy go sobie podgladac co jakis czas i zobaczymy czy urosnie
No widzisz to bardzo dobra wiadomosc -
Aasiula wrote:Wiecie jak sie wqrwilam,jakas masakra ,w szkole u syna jest catering (obiady) ,zapisuje go tam od dwóch lat.Kosztuje to ok 130 zł miesiecznie.Dyrektoraka na zebraniu za kazdym razem podkresla wybitne dobre i zdrowe jedzenie ,ktore to jest przygotowywane dla dzieci i zawsze swieze
Ja pierdole a dzisiaj w Biedrze stoi laska wlascicielka firmy cateringowej i kupuje caly kosz pierogow z miesem mrozonych,laduje do zwyklych siatek i jedzie sobie .Sprawdzam w necie co na obiad jutro dzieci maja a tu prosz pierozki z miesem .Qurwa pomijajac fakt iz nie jest to swiezo zrobione jedzenie to te pierogi zdazyly sie rozmrozic nim dojechały do? no wlasnie do czego do firmy ? do domu? !!! Szlag mnie trafi normalnie zaraz
To jest skandal ,a poznie dzici jedza ten syf,ja sie ostatnio zastanawiałam dlaczego mojego Miska boli tak czesto brzuch ,mam odpowiedz
Jakiś czas temu w internecie pokazywali takie firmy cateringowe, które przygotowywały i dowoziły posiłki nawet dla ciężarnych, a w kuchni bród i syf. Najlepiej było jak kuchnia była w szkole i gotowano na miejscu, ale te czasy to chyba już nie wrócą.Simba, Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiecie jak sie wqrwilam,jakas masakra ,w szkole u syna jest catering (obiady) ,zapisuje go tam od dwóch lat.Kosztuje to ok 130 zł miesiecznie.Dyrektoraka na zebraniu za kazdym razem podkresla wybitne dobre i zdrowe jedzenie ,ktore to jest przygotowywane dla dzieci i zawsze swieze
No wlasnie badz tu madrym i ufaj komus w dzisiejszych czasach... Pierwsze kroki postawilabym do dyrektora placowki bo to za jej przyzwoleniem sa serwowane takie obiadki ... ech szkoda slow rozumiem Cie doskonale bo mnie to chyba nie powiem co by trafilo ...Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jakiś czas temu w internecie pokazywali takie firmy cateringowe, które przygotowywały i dowoziły posiłki nawet dla ciężarnych, a w kuchni bród i syf. Najlepiej było jak kuchnia była w szkole i gotowano na miejscu, ale te czasy to chyba już nie wrócą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:10
Mala79, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No wlasnie badz tu madrym i ufaj komus w dzisiejszych czasach... Pierwsze kroki postawilabym do dyrektora placowki bo to za jej przyzwoleniem sa serwowane takie obiadki ... ech szkoda slow rozumiem Cie doskonale bo mnie to chyba nie powiem co by trafilo ...
No ja tam zrobie jutro jade qwa w tej szkole !samira, ania.g, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wlasnie to byly czasy ,a teraz szkoda gadac dosłownie,no dawno nikt mnie tak nie wkurzył .Tak oszukiwac i to na drowiu dzieci .
Simba, Aasiula, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:130 miesięcznie to wychodzi jakies,6.5 za 20 obiadów na miesiąc. trudno oczekiwac, że za te pieniądze firma kateringowa przygotuje pyszny obiadek bez konserwantów itp. W naszej szkole obiady też sa z kateringu, syf i malaria dla mnie - ale rodzice wybrali jak najtańszą ofertę... i nic na to nie poradzi dyrekcja szkoły ....
Może zdrowiej jednak przygotować dziecku coś samemu?
Wlasnie go wypisałam wole zeby jadł kanapki niz świnstwamacduska, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane jestem!!!!!!
Jestem w ciązy!!!!!
Maluszka niestety za bardzo nie zobaczyłam ze wzgledu na moja historie poprzednich ciaż lekarz nie chciał za bardzo ingerowac USG( bo powiedział,ze nia ma badan potwierdzajacych czy nie,ze USG ma wpływ na Malucha a u mnie lepiej na tym etapie nie ryzykowac). ZBadał mnie ginekologicznie i juz tu potwierdził ciaze a potem nawet nie na minute zrobił USG jest piekny pecherzyk widac zarodek kosmówka jest gruba i pechezryk jest bardzo ładny ciaza wyglada na przełom 6/7 tygodnia ciąż wg lekarza wszystko bardzo dobrze.
Dostałam skierowanie na badania ale na nastepne USG mam dopiero zgłosic sie za miesiac jak Maluch juz bedzie wystraczająco duży!!!
Dziekuje za pamiec
bardzo polecam sie nadal bo ten miesiac u nas jest najbardziej decydujący!!!!!!!!!!Aasiula, mysza1975, macduska, Simba, gosia7122, iwcia77, Niuta, Mango, ania.g, samira, Iwone, Mega, caffe, Dorka71, BISCA, Bozia3, paszczakin, Pusurek, Sabina, EwaT, Parka, Dorka1979, Lucky lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane jestem!!!!!!
Jestem w ciązy!!!!!
Maluszka niestety za bardzo nie zobaczyłam ze wzgledu na moja historie poprzednich ciaż lekarz nie chciał za bardzo ingerowac USG( bo powiedział,ze nia ma badan potwierdzajacych czy nie,ze USG ma wpływ na Malucha a u mnie lepiej na tym etapie nie ryzykowac). ZBadał mnie ginekologicznie i juz tu potwierdził ciaze a potem nawet nie na minute zrobił USG jest piekny pecherzyk widac zarodek kosmówka jest gruba i pechezryk jest bardzo ładny ciaza wyglada na przełom 6/7 tygodnia ciąż wg lekarza wszystko bardzo dobrze.
Dostałam skierowanie na badania ale na nastepne USG mam dopiero zgłosic sie za miesiac jak Maluch juz bedzie wystraczająco duży!!!
Dziekuje za pamiec
bardzo polecam sie nadal bo ten miesiac u nas jest najbardziej decydujący!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:21
mysza1975, inessa, Sabina lubią tę wiadomość