35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.
Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.Ale nie narzekam.
mysza1975, Lucky, inessa, samira, Aasiula, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie martw się ale przynajmniej norwedzy nabijają się z polskich imigrantów
hahaah dobrze im tak
http://wyborcza.pl/1,75477,16766708,Polacy_w_Norwegii_oburzeni_serialem.html
Dla chetnych - 1 epizodzik.
http://tv.nrk.no/serie/kampen-for-tilvaerelsen/MKDP37000111/sesong-1/episode-1Lucky, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a Ty jej w to wszystko wierzysz.. przecież na odległość widać, ze grubymi nićmi szyte
za chwile zacznie nam wmawiać, że kota jej pranie robimysza1975, Mega, Lucky, ania.g, inessa, samira, Reni, iwcia77, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)
mysza1975, Pusurek, Mega, samira, Sabina, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie ścieło i półtorej godziny przespałam na kanapie. Jak się ocknęłam to stwierdziłam że coś jest nie tak i trzeba znów ciśnienie sprawdzić. A ciśnienie 145/95, musiałam wcześniej zapodać drugą tabletkę już o 11. Teraz sprawdzam i spadło ledwo na 143/92. Mówiłam o tym wczoraj lekarzowi i kazał zwiększyć dawkę leku. Zwiększyłam i na razie dupa blada. Niby alarmowe w ciąży to 150/100 więc zobaczę jak to będzie po trzeciej dawce leku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:27
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Macduska fajna nocka miałaś, nie zazdroszczę. Mam nadzieje ze leki zadziałają i syn czuje sie lepiej
macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U nas po dzisiejszej nocy cała pościel do prania łącznie z kołdrą. Młody przyszedł do nas w nocy, spał a potem raptownie puścił pawia giganta. Po porządkach zasnął. Budzę się rano i czuję że coś śmierdzi . Wyobraźcie sobie, że miał taką biegunkę że nie czuł że robi, po prostu spał w..... po pachy.
Właśnie wróciłam z nim od lekarza- rano powtórka z rozrywki była. Dostał zastrzyk z hydroksyzyny i nospy i śpi. Zobaczymy co dalej.Zdrowka dla syna
Mega, macduska, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!
u nas cudna pogoda dzisiaj i 20 stopni
a ja jak zwykle kolejna noc bezsenna i do tego miałam mega mdłosci jeszcze takich w tej ciazy nie miałam i jeszcze mega ból głowy i jelit.
Teraz troche lepiej!
A dzisiaj mam wizyte u 16 cholernie sie jej boje, nie wiem czy nie zwieje spod gabinetuale mój maż ze mna bedzie to raczej nie uda mi sie
DObrego spokojnego dnia Wam życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:37
mysza1975, Reni, Iwone, kapturnica, samira, gosia7122, Bozia3, Mega, ania.g, Sabina, macduska, Aasiula, iwcia77, Mala79, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane!!!
u nas cudna pogoda dzisiaj i 20 stopni
a ja jak zwykle kolejna noc bezsenna i do tego miałam mega mdłosci jeszcze takich w tej ciazy nie miałam i jeszcze mega ból głowy i jelit.
Teraz troche lepiej!
A dzisiaj mam wizyte u 16 cholernie sie jej boje, nie wiem czy nie zwieje spod gabinetuale mój maż ze mna bedzie to raczej nie uda mi sie
DObrego spokojnego dnia Wam życze
aaa i byłam na Belly i masz już 18% ciąży za sobą ,z niecierpliwością czekam na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:47
inessa, mysza1975, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja...
Inessa - trzymam dziś mocno kciuki za Ciebie - obyś usłyszała bijące serduszko - daj znać jak wrócisz...
Simba - zdjęcie w groszki świetne - jeszcze lepszy uśmiechnięty cień na ścianie..
Mysza - nie masz leniwej macicy na razie - bo do terminu jeszcze trochę dni zostało. Jednak końcówka ciąży dla mnie była najgorsza...ten ciężar, zmęczenie i nerwowe oczekiwanie....pocieszę Cię, że potem łatwiej nie będzie - tylko inaczej...teraz to chętnie czasami wpakowałabym Kajtka z powrotem do brzucha.... Dziś np. nie spał i stękał i płakał od 3.00 w nocy do 7.00 rano - a ja bohatersko odstawiłam nabiał i dupa...
macduska - pamiętam takie akcje ze starszym- sam miód - zastanawiam się, czy małego szczepić teraz na rota - sama nie wiem co robić...Mega, ania.g, Sabina, macduska, inessa, gosia7122, iwcia77, Iwone, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Inessa trzymam mocno kciuki za wizytę, nie uciekaj tylko myśl pozytywnie
będzie wszystko dobrze
inessa, samira, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Skoro Pani dzisiaj nie zrobila prasowki, to prosze:
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,16741412,Niech_zyje_bumpie__Najgorszy_trend_mediow_spolecznosciowych_.html#TRCuk
Pierdolety takie, ze naprawde. Pisze tak bo naszych brzuchow nie widziala. Bylych, obecnych i przyszlychinessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny