X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.

Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.
    Chlop mnie ostatnio wkurza, wiec nie jest az tak sielsko. ;) Ale nie narzekam. ;)

mysza1975, Lucky, inessa, samira, Aasiula, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie martw się ale przynajmniej norwedzy nabijają się z polskich imigrantów
    hahaah dobrze im tak ;-)
    http://wyborcza.pl/1,75477,16766708,Polacy_w_Norwegii_oburzeni_serialem.html
    Serial jest przedni! Warty obejrzenia.
    Dla chetnych - 1 epizodzik.
    http://tv.nrk.no/serie/kampen-for-tilvaerelsen/MKDP37000111/sesong-1/episode-1

Lucky, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty jej w to wszystko wierzysz.. przecież na odległość widać, ze grubymi nićmi szyte
    za chwile zacznie nam wmawiać, że kota jej pranie robi
    Kota strzelila focha, ze nie dostala dzinow na sesje zdjeciowa i jako jedyna swiecila golym tylkiem. Powiedziala wiec, ze prania nie bedzie juz robic. Gorzej, bo juz dawno przestala gotowac... ;)

mysza1975, Mega, Lucky, ania.g, inessa, samira, Reni, iwcia77, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)
    Alis, ćwicz i nie narzekaj. gorzej gdyby się okazało po kilku latach, że MOŻNA było zapobiec prostymi ćwiczeniami ale nikt o nich wam nie powiedział. poza tym z tego co przeczytałam to mała jest wcześniakiem i ma wadę wrodzona, to zawsze niesie ryzyko innych wad więc moim zdaniem idź gdzie Cię posyłają do specjalistów i ciesz się że nic nie znajda, a jak znajdą to zawsze będzie można coś poradzić. Niewiedza jest najgorsza.

mysza1975, Pusurek, Mega, samira, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w południe.

mysza1975, Mega, inessa, samira, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:22

mysza1975, Mega, samira, Mala79, Niuta, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, fajnie że już po. Mam nadzieję, że będzie OK :-)

Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ścieło i półtorej godziny przespałam na kanapie. Jak się ocknęłam to stwierdziłam że coś jest nie tak i trzeba znów ciśnienie sprawdzić. A ciśnienie 145/95, musiałam wcześniej zapodać drugą tabletkę już o 11. Teraz sprawdzam i spadło ledwo na 143/92. Mówiłam o tym wczoraj lekarzowi i kazał zwiększyć dawkę leku. Zwiększyłam i na razie dupa blada. Niby alarmowe w ciąży to 150/100 więc zobaczę jak to będzie po trzeciej dawce leku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:27

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska fajna nocka miałaś, nie zazdroszczę. Mam nadzieje ze leki zadziałają i syn czuje sie lepiej

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U nas po dzisiejszej nocy cała pościel do prania łącznie z kołdrą. Młody przyszedł do nas w nocy, spał a potem raptownie puścił pawia giganta. Po porządkach zasnął. Budzę się rano i czuję że coś śmierdzi . Wyobraźcie sobie, że miał taką biegunkę że nie czuł że robi, po prostu spał w..... po pachy.:-/

Właśnie wróciłam z nim od lekarza- rano powtórka z rozrywki była. Dostał zastrzyk z hydroksyzyny i nospy i śpi. Zobaczymy co dalej. :-(
    Osz ...No to mialas przejscia...Moze grypa zoladkowa ???Zreszta sezon jesienny obfituje w rozne cholerstwa :-/ Zdrowka dla syna

Mega, macduska, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Simba miałam napisać już dawno - ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu w kropki :)
    Dzieki, ale moj brzuch to nic, w porownaniu z Twoja slicznotka :)

iwcia77, mysza1975, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    u nas cudna pogoda dzisiaj i 20 stopni :)
    a ja jak zwykle kolejna noc bezsenna i do tego miałam mega mdłosci jeszcze takich w tej ciazy nie miałam i jeszcze mega ból głowy i jelit.
    Teraz troche lepiej!
    A dzisiaj mam wizyte u 16 cholernie sie jej boje, nie wiem czy nie zwieje spod gabinetu :P ale mój maż ze mna bedzie to raczej nie uda mi sie :D
    DObrego spokojnego dnia Wam życze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:37

mysza1975, Reni, Iwone, kapturnica, samira, gosia7122, Bozia3, Mega, ania.g, Sabina, macduska, Aasiula, iwcia77, Mala79, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane!!!
    u nas cudna pogoda dzisiaj i 20 stopni :)
    a ja jak zwykle kolejna noc bezsenna i do tego miałam mega mdłosci jeszcze takich w tej ciazy nie miałam i jeszcze mega ból głowy i jelit.
    Teraz troche lepiej!
    A dzisiaj mam wizyte u 16 cholernie sie jej boje, nie wiem czy nie zwieje spod gabinetu :P ale mój maż ze mna bedzie to raczej nie uda mi sie :D
    DObrego spokojnego dnia Wam życze :)
    Trzymam kciuki za wizytę <3

aaa i byłam na Belly i masz już 18% ciąży za sobą ,z niecierpliwością czekam na 100% :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:47

inessa, mysza1975, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry i ciepłego i słonecznego Dnia !!

mysza1975, gosia7122, Iwone, inessa, Bozia3, Mega, macduska, Mala79 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja...:)

Inessa - trzymam dziś mocno kciuki za Ciebie - obyś usłyszała bijące serduszko - daj znać jak wrócisz...

Simba - zdjęcie w groszki świetne - jeszcze lepszy uśmiechnięty cień na ścianie..

Mysza - nie masz leniwej macicy na razie - bo do terminu jeszcze trochę dni zostało. Jednak końcówka ciąży dla mnie była najgorsza...ten ciężar, zmęczenie i nerwowe oczekiwanie....pocieszę Cię, że potem łatwiej nie będzie - tylko inaczej...teraz to chętnie czasami wpakowałabym Kajtka z powrotem do brzucha...;). Dziś np. nie spał i stękał i płakał od 3.00 w nocy do 7.00 rano - a ja bohatersko odstawiłam nabiał i dupa...

macduska - pamiętam takie akcje ze starszym- sam miód - zastanawiam się, czy małego szczepić teraz na rota - sama nie wiem co robić...

Mega, ania.g, Sabina, macduska, inessa, gosia7122, iwcia77, Iwone, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa trzymam mocno kciuki za wizytę, nie uciekaj tylko myśl pozytywnie <3 będzie wszystko dobrze <3

inessa, samira, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ściskam kciuki z całych sił <3
    Niech moc będzie z Tobą.

inessa, Mega, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa ja tez trzymam kciuki i twixy tez (sadzac po tym jak mnie wala piesciami od srodka ;) )

macduska, inessa, ania.g, Bozia3, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro Pani dzisiaj nie zrobila prasowki, to prosze:

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,16741412,Niech_zyje_bumpie__Najgorszy_trend_mediow_spolecznosciowych_.html#TRCuk

Pierdolety takie, ze naprawde. Pisze tak bo naszych brzuchow nie widziala. Bylych, obecnych i przyszlych

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko <3

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4831 4832 4833 4834 4835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj