35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja. Oczywiście z rana wkurw bo umawialam sie przez infolinie na badania, pani mi powiedziała ze wszystko zrobię w tym jednym miejscu, zachodze glodna i bez kawy a tam mi mówią ze wszystkie oprócz jednego... nosz... ale zrobiłam bo nie będę drugi raz specjalnie wstawać ... Teraz piję kawę na spokojnie, a to jedno badanie muszę kurka zrobić gdzieś w laboratorium przyszpitalnym.
ania.g, Aasiula, Sabina, Mala79, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bo jest!
powinnaś się cieszyć, że masz przez dwa tyg spokój
wróci i znowu trzeba będzie skary cerować, gacie łatać, dupy dawać..
Mega, Aasiula, mysza1975, BISCA, Simba, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo jest!
powinnaś się cieszyć, że masz przez dwa tyg spokój
wróci i znowu trzeba będzie skary cerować, gacie łatać, dupy dawać.. -
czas na żarcik
- Popatrz na tego słodziaka, zaraz wyjdzie na świat. Już główkę widać…
- Zbyszek, qrwa, zapnij rozporek!ania.g, Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina, caffe, Mala79, peppapig, mysza1975, Pusurek, inessa, Simba, iwcia77, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
a dziękuję, że pytasz
pojechała do szpitala jednak
została tam na przedporodówce (cokolwiek to znaczy ) i ma iść na patologię, bo mały jest jeszcze za mały. Skurcze są ale kanał rodny jest jeszcze zamknięty
Dali jej nospe w kroplówce i na razie czuje lekkie skurcze
czekamy na obchód lekarza i jego decyzję..
najważniejsze, że trafiła do swojego szpitala, do swojego lekarza
ania.g wrote:Reni a jak koleżanka?ania.g, Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina, caffe, peppapig, samira, mysza1975, BISCA, macduska, inessa, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a dziękuję, że pytasz
została tam na przedporodówce (cokolwiek to znaczy ) i ma iść na patologię, bo mały jest jeszcze za mały. Skurcze są ale kanał rodny jest jeszcze zamknięty
najważniejsze, że trafiła do swojego szpitala, do swojego lekarzaSabina, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:a dziękuję, że pytasz
najważniejsze, że trafiła do swojego szpitala, do swojego lekarza
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cafa9bb600d9.jpg
Reni wrote:bo jest!powinnaś się cieszyć, że masz przez dwa tyg spokój
wróci i znowu trzeba będzie skary cerować, gacie łatać, dupy dawać..Mega, Aasiula, EwaT, BISCA, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig, Aasiula, Mala79, mysza1975, ania.g, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haaa nie wierzeM Knorr wyslal mi bulionetki
A z ministerstwa juz meisiac minal i mapy nieczyli sprawdźmy ilu debili nam jeszcze wierzy
Sabina, kapturnica, Mala79, samira, mysza1975, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny