35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dzieki Iwone
, tez mysle ze bede mogla zajac sie tym po porodzie, na pewno dostane skierowanie do nefrologa a ten zleci TK
, tymczasem jestem tak skupiona na Ivo , ze nic nie jest w stanie mnie bardziej zalamac niz jego zdrowie...moim zajme sie jak Ivo bedzie na swiecie
he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)iwcia77, Iwone, Sabina, Mega, caffe, mysza1975, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a ja na to jak na lato- chyba se fundne te kulki- drakulkiIwone wrote:http://natemat.pl/119581,miesnie-kegla-robia-kariere-w-radiu-i-wywoluja-duzo-szumu-ale-o-co-chodzi
Kiedy się przydają?
Oprócz przyjemności, jaką jest seks i fizjologii - oddawanie moczu, najbardziej mięśnie dna miednicy pracują i przydają się podczas porodu. Ale także w okresie połogu, kiedy rozluźnione narządy rozrodcze, dzięki temu treningowi szybciej i sprawniej wracają do stanu sprzed ciąży.
dla kobiet, które ćwiczą mięśnie Kegla regularnie - trening zabezpieczy was nie dość, że przed niekontrolowanym oddawaniem (popuszczaniem) moczu, który to problem jest w Polsce nadal zamiatany pod dywan. Skorzysta na tym też wasza kobiecość. Pochwa łatwiej będzie pracować podczas porodu, a także szybciej wróci do swojego kształtu i rozmiaru sprzed niego.
Co Wy na to?Iwone, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)
Z tą hipotezą Twojego męża to może coś w tym jest. U mojego syna na porodówce przyczepili się do bioderek, jak poszłam na kontrolne USG wszystko było okiwcia77, Alis, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pediatra nic nie zauważyła, ani żaden inny lekarz. Tylko jedna pielęgniarka mówiła, że za bardzo kurczowo trzyma łapki przy sobie. Ale myślałam, że to ze zdenerwowania, bo jak jest odprężona to rozluznia i leży ładnie jak żaba.
Możemy poćwiczyć, czemu nie. Ale do kolejnego specjalisty już nie pójdę, bo boję sie, że znów coś wynajdzieIwone, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
czyli na zasadze " znajdz mi pacjenta a ja znajde mu chorobe"?Iwone wrote:Alis ćwiczenia nie zaszkodzą. Pediatra nic wcześniej nie zauważyła?
Z tą hipotezą Twojego męża to może coś w tym jest. U mojego syna na porodówce przyczepili się do bioderek, jak poszłam na kontrolne USG wszystko było okIwone, kapturnica, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
Dzien bry!!
A ja w szoku lekkim bo chyba wreszcie przyszla wczoraj spozniona ovu..Wszelkie wczorajsze rano znaki na niebie i w brzuchuwskazywaly ,ze wreszcie..
Takze lutka wlaczona na 10dni od wczoraj i cykl powinien zakonczyc sie wtedy kiedy chce..No jak na razie;)Aasiula, Reni, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Mam wrażenie, ze nie pamietam wczorajszego dnia - sen mnie cudownie zresetowalI wreszcie bez bólu głowy.
Byłam jeszcze wczoraj wieczorem u M - prosił zeby Was pozdrowić i podziękować za kciuki - tak wiec jeszcze raz dziekuje!!
Przeleciałam forum po lebkach i nic tylko teraz czekać na rozpakunki - Ania i Mysza....to juuuuuzIwcia mam nadzieje, ze z Twoja nerka to nic poważnego, ale masz racje - pilnuj chlania. Ja teraz stawiam sobie rano na biurku duża butelkę wody i szklankę (bardzo ważne, bo z gwinta sie tyle nie wypije co ze szklanki, chociaż wole...) i nie wychodzę dopóki jej nie opróżnie.
Pózniej doczytam bardziej szczegółowoIde sie teraz szykować i do gina. Moze zobaczę chlopaczkow
Buziaki!!!ania.g, Aasiula, Reni, samira, Mega, Sabina, mysza1975, Pusurek, macduska, inessa, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ania g.- jak tam sobie radzi ten moj znajomy z masterszefa? , bo 2 odcinkow nie ogladalam...co zrobil z ta swinska glowa? co bylo w ostatnim odcinku?
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wiecie co tak teraz myśle i doszłam do wniosku ze :
na poczatku jak malz wyjechal to byl smutek ,tesknota ,łzy,kurna a teraz to jestem normalnie na niego wqrwiona ze pojechał w pi... popierdzielać sobie po pustyni...
Ja sie tu zamartwiam od zmysłow odchodze a on sobie biega ,i im dluzej go nie ma to ten wqrw jest wiekszy i wiekszy yyyyy
EEE czy to normalne ?
kapturnica, ania.g, Sabina, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiecie co tak teraz myśle i doszłam do wniosku ze :
na poczatku jak malz wyjechal to byl smutek ,tesknota ,łzy,kurna a teraz to jestem normalnie na niego wqrwiona ze pojechał w pi... popierdzielać sobie po pustyni...
Ja sie tu zamartwiam od zmysłow odchodze a on sobie biega ,i im dluzej go nie ma to ten wqrw jest wiekszy i wiekszy yyyyy
EEE czy to normalne ?Diagnoza-wkurw na chlopa bywa zawsze normalny yhhyhy
Aasiula, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się
a przypomnij na ile miesięcy on wyjechał?
Aasiula wrote:Wiecie co tak teraz myśle i doszłam do wniosku ze :
EEE czy to normalne ?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kto wymyślił szkołę na 7:30. Nie wiem czy się ocknę do końca dnia.
Asiula, zlecą te dwa tygodnie nawet nie wiesz kiedy. Wkurw nic nie da. Wróci wyposzczony i grzecznyAasiula, mysza1975, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4