35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ej ale dajcie im czas
pewnie pakuje to jakiś jeden człowieczek i trochę to potrwa a może drukują dopiero
no dajta spokój!kapturnica wrote:No ujowo bo mlody mim sie na nia napalil...Mega, kapturnica, Mala79, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ej ale dajcie im czas
pewnie pakuje to jakiś jeden człowieczek i trochę to potrwa a może drukują dopiero
no dajta spokój!kapturnica, Mala79, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nogę? czyli taki trochę sado.. no można i tak
Mala79 wrote:Hehe nie przelecial ale obmacal i powykrecal mi noge tak ze do poznej nocy ja czulam ...Mega, Mala79, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ej ale dajcie im czas
no dajta spokój!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:01
Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Mysza, a Tobie jeszcze musi sie cos chciec? ja bym usiadla na dupie, fylma obejrzala, ksiazke poczytala
No niby masz rację, ale nawet ubrac mi sie nie chce i biegam jeszcze w piżamce.Mega, Aasiula, ania.g, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)
Do 3 miesiecy moze minac samo, cwiczone mija.samira, macduska, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo! Deszczowo znad jablecznika sie witam i ja. U nas ferie jesienne, zawsze spedzamy je w Gd, ale ze Adas nie ma jeszcze paszportu, to siedzimy w domu. Za to pospac moge ciutke dluzej, bo corka bierze Adasia rano, przebiera go, bawi sie z nim i usypia. Ja wstaje pozniej, prysznic, sniadanko juz czeka. Miod malyna, nie? Moze bym ja zwolnila ze szkoly na kolejne pare miesiecy?
samira, mysza1975, paszczakin, Mega, Reni, ania.g, Sabina, iwcia77, Mala79, Niuta, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur! Zapomnialam Ci powiedziec, ze sie zalapalam na jedno z Waszych zdjec i cudo- piekna rodzinka.. Corka rzeczywiscie moglaby byc siostra, ale to dlatego, ze Ty wygladasz nieprzyzwoicie mlodo.
Co aranzacji, phi.. golabka niet, jakis patalach a nie fotograf robil te zdjecia..Mega, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.
Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.Mega, Pusurek, paszczakin, Lucky, ania.g, inessa, kapturnica, samira, Simba, Sabina, gosia7122, Iwone, Bozia3, BISCA, iwcia77, Mala79, Niuta, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
nie martw się ale przynajmniej norwedzy nabijają się z polskich imigrantów
hahaah dobrze im tak
http://wyborcza.pl/1,75477,16766708,Polacy_w_Norwegii_oburzeni_serialem.html
mysza1975 wrote:Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.
Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.mysza1975, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Lucky, inessa, Simba, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
a Ty jej w to wszystko wierzysz.. przecież na odległość widać, ze grubymi nićmi szyte
za chwile zacznie nam wmawiać, że kota jej pranie robi
mysza1975 wrote:
Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.mysza1975, kapturnica, Mega, Pusurek, Lucky, macduska, samira, Iwone, BISCA, Aasiula, iwcia77, caffe, Parka, Alis lubią tę wiadomość