X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a skąd się biorą dzieci???
    Mega wrote:
    a tobie tylko jedno w głowie, no! :P

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ujowo bo mlody mim sie na nia napalil... :-/
    moja tez, no i powiem szczerze ja tez

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haaa moj syn tez Dawid ;) Lepsze..Moj tez sie urodzil w piatek tyle ze o 21,00 :D
    Moj Synek tez Dawid hehe urodzil sie 9tego wrzesnia w czwartek o 11:30 CC :-)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale dajcie im czas
    pewnie pakuje to jakiś jeden człowieczek i trochę to potrwa a może drukują dopiero
    no dajta spokój!
    kapturnica wrote:
    No ujowo bo mlody mim sie na nia napalil... :-/

Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeleciał Cię????? 07icon_smile4.gif
    Hehe nie przelecial ale obmacal i powykrecal mi noge tak ze do poznej nocy ja czulam ...

Mega, kapturnica, Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no a skąd się biorą dzieci???
    no cholera jak zwykle masz racje.... :P

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej ale dajcie im czas
    pewnie pakuje to jakiś jeden człowieczek i trochę to potrwa a może drukują dopiero
    no dajta spokój!
    no to ile mamy czekac? Rok, dwa, dziesięć? :P ;)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nogę? czyli taki trochę sado.. no można i tak ;-)
    Mala79 wrote:
    Hehe nie przelecial ale obmacal i powykrecal mi noge tak ze do poznej nocy ja czulam ...

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nogę? czyli taki trochę sado.. no można i tak ;-)
    Hehe tylko noge moja biedna ukofana nozke :-D

• EwaT Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek...

Mega, kapturnica, Aasiula, mysza1975, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej ale dajcie im czas
    no dajta spokój!
    To niech kolejnego zatrudnia..Albo facet po nocach nadgodziny leci ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:01

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mniam, mniam.... :D
    I doopa rośnie ;)

Aasiula, Mega, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Co by sobie tu zapodać żeby mi się chciało tak jak mi sie nie chce.

kapturnica, Mega, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mysza, a Tobie jeszcze musi sie cos chciec? ja bym usiadla na dupie, fylma obejrzala, ksiazke poczytala ;)

No niby masz rację, ale nawet ubrac mi sie nie chce i biegam jeszcze w piżamce.

Mega, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    he he he - optymistka! Ja się na depilację brwi nie mogę doczłapać. O lekarzach nawet nie marzę. Czasu starcza tylko na tych dla małej. Dziś byliśmy u neurologa kontrolnie i się okazało, że młoda z życia płodowego wyniosła jakiś przykurcz z jednej strony i mamy z nią ćwiczyć. A na moje oko jest perfekcyjnie symetryczna... Czy to tak działa, że gdzie się nie pójdzie to coś znajdą? (hipoteza mojego męża)
    Albo ATOS albo TOB. Albo krecz karku. U nas ATOS, ale cwiczymy i jest duzo lepiej. Wazny jest sposob, w jaki pielegnujesz niemowle ( przewijanie, podnoszenie, noszenie ), wszystko na obrotach.
    Do 3 miesiecy moze minac samo, cwiczone mija.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello! Deszczowo znad jablecznika sie witam i ja. U nas ferie jesienne, zawsze spedzamy je w Gd, ale ze Adas nie ma jeszcze paszportu, to siedzimy w domu. Za to pospac moge ciutke dluzej, bo corka bierze Adasia rano, przebiera go, bawi sie z nim i usypia. Ja wstaje pozniej, prysznic, sniadanko juz czeka. Miod malyna, nie? Moze bym ja zwolnila ze szkoly na kolejne pare miesiecy? ;)

nick nieaktualny, mysza1975, paszczakin, Mega, Reni, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Niuta, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusur! Zapomnialam Ci powiedziec, ze sie zalapalam na jedno z Waszych zdjec i cudo- piekna rodzinka.. Corka rzeczywiscie moglaby byc siostra, ale to dlatego, ze Ty wygladasz nieprzyzwoicie mlodo.
    Co aranzacji, phi.. golabka niet, jakis patalach a nie fotograf robil te zdjecia..
    Bedziem reklamowac! ;)

Mega, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.

Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.

Mega, nick nieaktualny, paszczakin, Lucky, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, gosia7122, Iwone, Bozia3, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, Niuta, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się ale przynajmniej norwedzy nabijają się z polskich imigrantów
    hahaah dobrze im tak ;-)
    http://wyborcza.pl/1,75477,16766708,Polacy_w_Norwegii_oburzeni_serialem.html
    mysza1975 wrote:
    Pusur to w ogóle żyje chyba w jakimś innym, idealnym świecie. Bezproblemowa ciąża, bezbolesny poród , żadnych kolek i innych niemowlęcych dolegliwości u Adamka, poza tym sprzątający mąż pedant i córka, która ją wyręcza w opiece nad dzieckiem.

Mam nadzieję, że ja też kiedyś na to zasłużę i w przyszłym życiu będę leżeć i pachnieć.

mysza1975, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Lucky, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty jej w to wszystko wierzysz.. przecież na odległość widać, ze grubymi nićmi szyte
    za chwile zacznie nam wmawiać, że kota jej pranie robi
    mysza1975 wrote:

mysza1975, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, BISCA, Aasiula, iwcia77, caffe, Parka, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 4830 4831 4832 4833 4834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ