35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia, ja tak miałam że odstawiłam praktycznie wszystko a i tak nie pomogło. W moim przypadku dwa razy skończyło się na sztucznym. U Ciebie może za chwilę za działa, może Twój organizm jeszcze kumuluje jakieś zapasy po nabiale.
Ostatnio pisałam że trzy latka mojej siostry szczepiona na rotawirusa zachorowała właśnie na rotawirusa. Także szczepionka nie chroni.Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie ide jutro na szczepienie i biore tylko te podsawowe.Bozia musisz przetrwac z kazdym tygodniem bedzie lepiej.Mala budzi sie w nocy dwa razy,w dzien nie raz wcale nie spi i placze.Inesska trzymam kciuki.
inessa, Pusurek, Reni, iwcia77, mysza1975, Bozia3, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:O takie kciuki to jedyne w swoim rodzaju
ale i tak trzymamy
inessa, Aasiula, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega łobuzie - Wasze też mają dużą moc wiele razy tu sie sprawdziły!!!
jedziemy do gina o 15.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 14:45
Aasiula, Mega, samira, iwcia77, macduska, mysza1975, kapturnica, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja bohatersko odstawiłam nabiał i dupa...
U nas policzki Adasia jeszcze bardziej papieroscierne. Jesli to winogrona, to daje im tydzien z plusem. Ale i tak marze o pojsciu do mojej alergolog w Gd. Tutaj wszystko albo jest ok, albo astma... Innej diagnozy nie ma.Mega, samira, gosia7122, iwcia77, macduska, mysza1975, kapturnica, Bozia3, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Inessa za Ciebie szczególnie się modlę i czymie kciuki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab233f28f479.jpgMega, Mega, Aasiula, Simba, iwcia77, samira, mysza1975, kapturnica, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:.Mala budzi sie w nocy dwa razy,w dzien nie raz wcale nie spi i placze.
U nas karmienie 20 min + 15 minut krecenia sie po karmieniu + 1 czasem 1,5 godziny snu. I od nowa karmienie. I takie cykle przez cala noc.
W dzien spanie w bujaczku ( ale coraz krocej ) i w wozku. Nie narzekam, bo spi faktycznie, ale ktos w tym wozkiem musi wyjsc i potelepac troche.
Adas za to nie placze, jak jest zly to sobie kwili, jak sie wkur... na maxa, to placze wtedy. Ale zdarzylo mu sie to chyba z pare razy w zyciu - ostatni, jak go zapomnialam zabrac z ogrodka i nie slyszalam baby calla.gosia7122, Mega, Simba, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Aasiula, ania.g, caffe, Bozia3, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusur ZAPOMNIAŁAŚ DZIECKA???? Ty wyrodna matka jesteś
iwcia77, macduska, Pusurek, samira, mysza1975, kapturnica, Aasiula, Parka, Alis lubią tę wiadomość
-
witam lasencje,
Inesska- dzis twoj wielki, wyczekiwany dzien
gotuje barszcz czerwony
lekarz powiedzial zeby sie nie martwic , ze ten guzek to nic powaznego , tylko bedziemy go sobie podgladac co jakis czas i zobaczymy czy urosnieMega, macduska, Pusurek, samira, Reni, Iwone, gosia7122, Simba, mysza1975, kapturnica, Aasiula, Mala79, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Witam się i ja...
Inessa - trzymam dziś mocno kciuki za Ciebie - obyś usłyszała bijące serduszko - daj znać jak wrócisz...
Simba - zdjęcie w groszki świetne - jeszcze lepszy uśmiechnięty cień na ścianie..
Mysza - nie masz leniwej macicy na razie - bo do terminu jeszcze trochę dni zostało. Jednak końcówka ciąży dla mnie była najgorsza...ten ciężar, zmęczenie i nerwowe oczekiwanie....pocieszę Cię, że potem łatwiej nie będzie - tylko inaczej...teraz to chętnie czasami wpakowałabym Kajtka z powrotem do brzucha.... Dziś np. nie spał i stękał i płakał od 3.00 w nocy do 7.00 rano - a ja bohatersko odstawiłam nabiał i dupa...
macduska - pamiętam takie akcje ze starszym- sam miód - zastanawiam się, czy małego szczepić teraz na rota - sama nie wiem co robić...macduska lubi tę wiadomość
-
Pusurku ale idziemy spac o osmej a mala zasypia tak kolo dziesiatej.Karmie i leze z nia w lozku
Jak zasnie to spi tak do trzeciej.Nie spi za to w wozku i spacer koncze po 15 minutach z mala na rekach.kapturnica, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja siem pytam gdzie jest moremi?! Czy ona sie odmeldowala na te swoje zagle juz?
No, i Żanet i Anna Maria nie odzywają się już jakiś czas. Pewnie maluchy nie dają im chwili spokoju.iwcia77, Iwone, macduska, Aasiula, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość