35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:A ja wlasnie dostalam info z obslugi klienta lini lotniczych, ktore rozwalily mi walizke, ze przesylaja zwrot na konto. Nowka sztuka byla, kupiona w lipcu na wyprzedazach, wiec jak wzieli katalogowa cene i odjeli amortyzacje za zuzycie to i tak dostalam tyle, co za nia zaplacilam, juppi
Juz drugi raz linie lotnicze rozpierdzielily mi walizke i drugi raz wychodze na tym do przodu- oplaca sie widac kupowac firmowki na wyprzedazach
Znalazla sie po miesiacu I juz nie byla okraggla....
Ale wizzair kaske wrocil=i to po przeliczniku w Ojropaszczakin, iwcia77, Bursztyn, Mega, inessa, Elfik, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Magduska, ja z rodziny czosnkowych potworow, w genach mam tolerancje czosnku. Poza tym ja czosnek jem tylko wieczorem w weekendy, zeby ludziom nie zionąc (ilosci to nie sa male), wiec nawet jak mnie polozy spac, to nie ma problemu..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiedz, ze cos sie dzieje, jesli mowisz do kota: " Juz syneczku, mama da ci jedzonko"
iwcia77, macduska, Mega, Pusurek, Reni, Elfik, samira, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A ja wlasnie dostalam info z obslugi klienta lini lotniczych, ktore rozwalily mi walizke, ze przesylaja zwrot na konto. Nowka sztuka byla, kupiona w lipcu na wyprzedazach, wiec jak wzieli katalogowa cene i odjeli amortyzacje za zuzycie to i tak dostalam tyle, co za nia zaplacilam, juppi
Juz drugi raz linie lotnicze rozpierdzielily mi walizke i drugi raz wychodze na tym do przodu- oplaca sie widac kupowac firmowki na wyprzedazachmacduska, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Asiulku trzymajcie sie
dziewczyny..czy dzisiaj tez mam poprawiać endo?
w poprzednim cyklu jak wytrąbiłam cały zapas czerwonego (jakieś 5 litrów) to miałam o 3 mmm grubsze w tym samym dniu cyklu co obecnie.kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:napisałabym gówno ale po pierwsze wychowanie mam po drugie można to wziąć dosłownie więc napiszę nic dalej obserwuję
Mega, Reni, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widok z okna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/246d1cda6a2d.jpg
kapturnica, Mega, macduska, iwcia77, inessa, BISCA, samira, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards