35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:
kapturnica, iwcia77, Mega, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bursztyn wrote:powiedziane jest w Pismie: "Zaprawde, ostatni beda pierwszymi"
Bursztyn, kapturnica, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dla hashimotek i pań z niedoczynnoscia tarczycy...I nie tylko
http://www.akademiawitalnosci.pl/witamina-d-brakujacy-kawalek-twojej-ukladanki-zdrowia/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 17:25
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:skonczylam
A.kapturnica, Bursztyn, Mega, iwcia77, Reni, BISCA, Bozia3, samira, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula trzymajcie sie
Ewa pij, pij i buduj Endo
Marta no nie zazdroszcze stresa, faktyczne paradoks, ja bym wszystko dała żeby mi sie okres spóźnił...
A ja dzisiaj doświadczyłam działania budyniu mam nadzieje ze wczesnociazowego choć to bardzo wcześnieszykowalam 3 kubki, wsypalam cukier do wszystkich, do 2 herbatę a do trzeciego miałam nasypac kawy i co? Wzięłam łyżeczkę kawy i walnelam ja do kubka z herbata... Ale do papugi nie mówię córeczko dam ci jedzonka
kapturnica, EwaT, iwcia77, macduska, Mala79, Elfik, samira, caffe, Simba, moremi, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:więc córko powinnaś wiedzieć że niewiasta do płodzenia potomstwa i usługiwania męzczyznie ku chwale Najwyższego została stwożona
A.Mega, EwaT, iwcia77, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wy tak zwlasnej woli te wytrawniacze opijacie???Kurde ja nie lubie wina wytrawnego brrr
macduska, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wy tak zwlasnej woli te wytrawniacze opijacie???Kurde ja nie lubie wina wytrawnego brrr
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny