35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:bosz, jakie wy jestescie cyniczne moje drogie.. wg mnie duzo rzeczy jest na swiecie za darmo, przyjazn chociazby..
a jak chcecie bardziej pragmatycznie, to o- np rady na forum- za darmo!kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bosz, jakie wy jestescie cyniczne moje drogie.. wg mnie duzo rzeczy jest na swiecie za darmo, przyjazn chociazby..
a jak chcecie bardziej pragmatycznie, to o- np rady na forum- za darmo!
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:OJESU ale mi sie chce sexu!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja wkleilam dla wszytskich.. za darmo wkleilam!
a ja robie w szafie zimowej porządki, kurtki piore itp żeby było wszystko ready na pierwszy sniegMega, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:przepraszam , ale nie wiedzialam zes z Kato!!!!!! ja sie pytam gdzies byla jak bylam latem w kato i spotkalam sie z Samirka i Kkisia???
Samirka ma mój nr telefonu, szkoda że nie napisała sms-ka
Poza tym to chyba było w tym czasie jak pojechałam do ChorwacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:00
iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoooooo! Chlop z domu, czipsy na stol! Mam tydzien luzu, cos mi ostatnio chlop na nerwy dzialal, teraz odpoczne sobie przynajmniej.
paszczakin, macduska, iwcia77, inessa, Sabina, Elfik, BISCA, ania.g, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość