35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjakie za darmo nie dalej jak miesiąc temu była mowa że aby coś uzyskac (porade0 trzeba się poudzielać trochepaszczakin wrote:bosz, jakie wy jestescie cyniczne moje drogie.. wg mnie duzo rzeczy jest na swiecie za darmo, przyjazn chociazby..
a jak chcecie bardziej pragmatycznie, to o- np rady na forum- za darmo!
kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aj tam zaraz cyniczne.....paszczakin wrote:bosz, jakie wy jestescie cyniczne moje drogie.. wg mnie duzo rzeczy jest na swiecie za darmo, przyjazn chociazby..
a jak chcecie bardziej pragmatycznie, to o- np rady na forum- za darmo!
macduska, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ale w czym problem? My po szkole lecimy po winko i juz na wieczór umowienimacduska wrote:OJESU ale mi sie chce sexu!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj tam oj tam jusz dobrze sie nie denerwójpaszczakin wrote:ja wkleilam dla wszytskich.. za darmo wkleilam!
a ja robie w szafie zimowej porządki, kurtki piore itp żeby było wszystko ready na pierwszy snieg
Mega, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nie jestem z Katowic, ale mam blisko a o spotkaniu dowiedziałam się poiwcia77 wrote:przepraszam , ale nie wiedzialam zes z Kato!!!!!! ja sie pytam gdzies byla jak bylam latem w kato i spotkalam sie z Samirka i Kkisia???
Samirka ma mój nr telefonu, szkoda że nie napisała sms-ka
Poza tym to chyba było w tym czasie jak pojechałam do ChorwacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:00
iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoooooo! Chlop z domu, czipsy na stol! Mam tydzien luzu, cos mi ostatnio chlop na nerwy dzialal, teraz odpoczne sobie przynajmniej.
paszczakin, macduska, iwcia77, inessa, Sabina, Elfik, BISCA, ania.g, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

gdybym wiedziala to bysmy sie spotkaly w sierpniu ! tak jak z Samirka i Kkisia !