X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    Ja na chwilke bo dzis miałam dzien zakupowy i troche popracowałam ale nie dałam rady duzo :P bo jutro moi rodzice przyjeżdzają w odwiedziny :) z okazji urodzin niedzielnych :)
    a w niedziele popołudniu bedą u nas nasi przyjaciele!!!
    Pozdrawiam i zycze spokojnego weekendu i tak pieknej pogody jak u nas upał bo prawie 25 stopni i słoneczko :) :) :)
    Moremi GRATULUJE :D :D :D <3

iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, Bursztyn, BISCA, Bozia3, ania.g, Mega, EwaT, nick nieaktualny, Alis, caffe, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oj tam oj tam jusz dobrze sie nie denerwój

a ja robie w szafie zimowej porządki, kurtki piore itp żeby było wszystko ready na pierwszy snieg

nie wywołuj wilka z lasu!!!!!!!!

http://www.iv.pl/images/73442633022028572046_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:08

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
    Iwone wrote:
    nie jestem z Katowic, ale mam blisko a o spotkaniu dowiedziałam się po :( Samirka ma mój nr telefonu, szkoda że nie napisała sms-ka
    Poza tym to chyba było w tym czasie jak pojechałam do Chorwacji

Iwone, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszukaj gdzieś bliżej może coś znajdziesz
    macduska wrote:
    Q.. daleko trochę...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2
    jeden monitoring a potem drugi ok owu z iui
    macduska wrote:
    jeszcze raz się można przejechać ale jeździć 4 razy w miesiącu to ja dziekuję

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz mnie straszyć!?
    Bursztyn wrote:
    powiedziane jest w Pismie: "Zaprawde, ostatni beda pierwszymi"
    :)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
    to ja jeszcze byłam w Pl, do Chorwacji wyjeżdżałam 10 sierpnia.
    Szkoda, może następnym razem jak będziesz w Pl

iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a teraz to Samirka dostanie klapsiora w tylek!!! ze nie dala ci znac o spotkaniu!!!
    Iwone wrote:
    to ja jeszcze byłam w Pl, do Chorwacji wyjeżdżałam 10 sierpnia.
    Szkoda, może następnym razem jak będziesz w Pl

Iwone, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy 8)
    Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem za =D

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, EwaT lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa :) mniom, mniom :)
    kapturnica wrote:
    Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy 8)
    Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem za =D

nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa :) mniom, mniom :)
    Raz probowalam salatke z mlodymi pokrzywami..Powiem ci ze nie glupie bylo...Ale moj na tekst ,ze moze w domu taka bede robic zrobil oczy jak 5cio zlotowki i stwierdzil ,ze nie bedzie zarl pokrzyw jak swinia w chlewiku =D

nick nieaktualny, Niuta, iwcia77, Elfik, Mega, nick nieaktualny, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:27

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nope

zostaja slady od postawionej na blacie rozgrzanej na maksa zeliwnej patelni. I od przywalenia w kant blatu grubym szklanym wazonem ;)

wino u nas prawie codziennie sie leje, a nie mam plamy zadnej.. nawet te poczatkowe, zrobione na niezabezpieczonym dobrze jeszcze blacie plamy zlazly, jak je olejem polalam, zostawilam i starlam..

ps. mnie tematy kuchni/mebli w domu nie nudza, nic a nic..

edit- naolejowac trzeba przed zaczeciem uzywania.. ale to zadna robota, jak mokra sciera sie przeciera i tyle
    Dzieki :)
    a olej jakis specjalny ma byc? i tak na szmate i wcierac? czy zalac i poczekac az wsiaknie? Ja nieobyta calkowicie....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:27

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    BARDZO DOBRA JEST HERBATKA JA TEŻ CZĘSTO PIJĘ A NIE WIEDZIAŁAM ŻE MA WPŁYW NA PROGESTERON, A POKRZYWY TO STAŁY DODATEK NA WIOSNĘ W SAŁATKACH U NIE W DOMU - JAK SIĘ LEKKO SPARZY I WYMIESZA Z SAŁATĄ I MNISZKIEM LEKARSKIM TO ŻADEN CHŁOP SIĘ NIE POZNA :-D
    oj znowu Caps Lock mi się włączył :-/

Ojj sie pozna heheheh..Moj zielonego innego niz salatazielona , lodowa czy roszpunka nie tyka z zielska takowego...
    Zawsze powtarza ,ze on nie krowa zeby wprdzielac zielonke 8) Hehhe ale salatki z tzw normalnych warzyw jak najbardziej wciska...Pokrzyw jednak mu nie wcisnie wysmialby mnie ehhehe

No zakupilam niedawno taka w ekspresowce i parze sobie po ivu...Naprawde smaczna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:48

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    klinika jest ale za kasę robią ale pewnie jak bedę we wtorek u gienka to zapytam bo to już piąty cykl ze stymulacją to jeszcze jeden i..................

no właśnie i co?
    Stymulacje masz na clo??czy inny lek..No iz pregnylem czy ovitka przy okazji???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wloszech przystosowali sie do jedzenia tego co sie znajdywalo w trawie - taka bida kiedys byla , jedza mlecze , wyczyszczone i ugotowane , risotto con bruscandoli, ktrore rosnie nad zywolplotem :-O, bieta- takie zielsko podobne do lisci cykorii, ktorym we Francji zywia konie :D - kuchnia palce lizac - mniam , mniam
    kapturnica wrote:
    Raz probowalam salatke z mlodymi pokrzywami..Powiem ci ze nie glupie bylo...Ale moj na tekst ,ze moze w domu taka bede robic zrobil oczy jak 5cio zlotowki i stwierdzil ,ze nie bedzie zarl pokrzyw jak swinia w chlewiku =D

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiedz, ze cos sie dzieje, jesli mowisz do kota: " Juz syneczku, mama da ci jedzonko"

No to ja chyba mam problem, bo tak mowie do rybki ....

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A zapiekanki robię dzisiaj na kolacje, dodałam jeszcze czerwona paprykę do tego zestawu i sory Bursztyn, ale kiełbaskę.
    A na obiad łosoś z grila (mam w domu elektryczny)rewelacja! Muszę częściej robić, małżonek i cora wcinali aż miło, tesciowa coś tam marudzila, ale jak dla mnie to ona moze nie jeść :P
    a u mnie karp dzisiaj - idę smażyć MNIAM

kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi wezz nie podgladajz partyzanta tylkosei odezwij bo przyjade do Cie i Ci nakopie 8)

nick nieaktualny, Elfik, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4865 4866 4867 4868 4869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ