35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!
Ja na chwilke bo dzis miałam dzien zakupowy i troche popracowałam ale nie dałam rady duzobo jutro moi rodzice przyjeżdzają w odwiedziny
z okazji urodzin niedzielnych
a w niedziele popołudniu bedą u nas nasi przyjaciele!!!
Pozdrawiam i zycze spokojnego weekendu i tak pieknej pogody jak u nas upał bo prawie 25 stopni i słoneczko
Moremi GRATULUJEiwcia77, Sabina, Elfik, Bursztyn, BISCA, Bozia3, ania.g, Mega, EwaT, samira, Alis, caffe, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:oj tam oj tam jusz dobrze sie nie denerwój
a ja robie w szafie zimowej porządki, kurtki piore itp żeby było wszystko ready na pierwszy snieg
nie wywołuj wilka z lasu!!!!!!!!
http://www.iv.pl/images/73442633022028572046_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:08
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...Iwone wrote:nie jestem z Katowic, ale mam blisko a o spotkaniu dowiedziałam się po
Samirka ma mój nr telefonu, szkoda że nie napisała sms-ka
Poza tym to chyba było w tym czasie jak pojechałam do ChorwacjiIwone, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
Szkoda, może następnym razem jak będziesz w Pliwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
no a teraz to Samirka dostanie klapsiora w tylek!!! ze nie dala ci znac o spotkaniu!!!Iwone wrote:to ja jeszcze byłam w Pl, do Chorwacji wyjeżdżałam 10 sierpnia.
Szkoda, może następnym razem jak będziesz w PlIwone, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy
Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem zaiwcia77, macduska, Mega, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość
-
a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa
mniom, mniom
kapturnica wrote:Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy
Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem zamacduska, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa
mniom, mniom
macduska, Niuta, iwcia77, Elfik, Mega, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nope
zostaja slady od postawionej na blacie rozgrzanej na maksa zeliwnej patelni. I od przywalenia w kant blatu grubym szklanym wazonem
wino u nas prawie codziennie sie leje, a nie mam plamy zadnej.. nawet te poczatkowe, zrobione na niezabezpieczonym dobrze jeszcze blacie plamy zlazly, jak je olejem polalam, zostawilam i starlam..
ps. mnie tematy kuchni/mebli w domu nie nudza, nic a nic..
edit- naolejowac trzeba przed zaczeciem uzywania.. ale to zadna robota, jak mokra sciera sie przeciera i tyle
a olej jakis specjalny ma byc? i tak na szmate i wcierac? czy zalac i poczekac az wsiaknie? Ja nieobyta calkowicie....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:BARDZO DOBRA JEST HERBATKA JA TEŻ CZĘSTO PIJĘ A NIE WIEDZIAŁAM ŻE MA WPŁYW NA PROGESTERON, A POKRZYWY TO STAŁY DODATEK NA WIOSNĘ W SAŁATKACH U NIE W DOMU - JAK SIĘ LEKKO SPARZY I WYMIESZA Z SAŁATĄ I MNISZKIEM LEKARSKIM TO ŻADEN CHŁOP SIĘ NIE POZNA
oj znowu Caps Lock mi się włączył
Ojj sie pozna heheheh..Moj zielonego innego niz salatazielona , lodowa czy roszpunka nie tyka z zielska takowego...
Zawsze powtarza ,ze on nie krowa zeby wprdzielac zielonkeHehhe ale salatki z tzw normalnych warzyw jak najbardziej wciska...Pokrzyw jednak mu nie wcisnie wysmialby mnie ehhehe
No zakupilam niedawno taka w ekspresowce i parze sobie po ivu...Naprawde smacznaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:48
iwcia77, macduska, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:klinika jest ale za kasę robią ale pewnie jak bedę we wtorek u gienka to zapytam bo to już piąty cykl ze stymulacją to jeszcze jeden i..................
no właśnie i co?macduska lubi tę wiadomość
-
we wloszech przystosowali sie do jedzenia tego co sie znajdywalo w trawie - taka bida kiedys byla , jedza mlecze , wyczyszczone i ugotowane , risotto con bruscandoli, ktrore rosnie nad zywolplotem
, bieta- takie zielsko podobne do lisci cykorii, ktorym we Francji zywia konie
- kuchnia palce lizac - mniam , mniam
kapturnica wrote:Raz probowalam salatke z mlodymi pokrzywami..Powiem ci ze nie glupie bylo...Ale moj na tekst ,ze moze w domu taka bede robic zrobil oczy jak 5cio zlotowki i stwierdzil ,ze nie bedzie zarl pokrzyw jak swinia w chlewikukapturnica, inessa, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A zapiekanki robię dzisiaj na kolacje, dodałam jeszcze czerwona paprykę do tego zestawu i sory Bursztyn, ale kiełbaskę.
A na obiad łosoś z grila (mam w domu elektryczny)rewelacja! Muszę częściej robić, małżonek i cora wcinali aż miło, tesciowa coś tam marudzila, ale jak dla mnie to ona moze nie jeśćkapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość