X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    Ja na chwilke bo dzis miałam dzien zakupowy i troche popracowałam ale nie dałam rady duzo :P bo jutro moi rodzice przyjeżdzają w odwiedziny :) z okazji urodzin niedzielnych :)
    a w niedziele popołudniu bedą u nas nasi przyjaciele!!!
    Pozdrawiam i zycze spokojnego weekendu i tak pieknej pogody jak u nas upał bo prawie 25 stopni i słoneczko :) :) :)
    Moremi GRATULUJE :D :D :D <3

iwcia77, Sabina, Elfik, Bursztyn, BISCA, Bozia3, ania.g, Mega, EwaT, samira, Alis, caffe, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oj tam oj tam jusz dobrze sie nie denerwój

a ja robie w szafie zimowej porządki, kurtki piore itp żeby było wszystko ready na pierwszy snieg

nie wywołuj wilka z lasu!!!!!!!!

http://www.iv.pl/images/73442633022028572046_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:08

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
    Iwone wrote:
    nie jestem z Katowic, ale mam blisko a o spotkaniu dowiedziałam się po :( Samirka ma mój nr telefonu, szkoda że nie napisała sms-ka
    Poza tym to chyba było w tym czasie jak pojechałam do Chorwacji

Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poszukaj gdzieś bliżej może coś znajdziesz
    macduska wrote:
    Q.. daleko trochę...

macduska lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2
    jeden monitoring a potem drugi ok owu z iui
    macduska wrote:
    jeszcze raz się można przejechać ale jeździć 4 razy w miesiącu to ja dziekuję

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz mnie straszyć!?
    Bursztyn wrote:
    powiedziane jest w Pismie: "Zaprawde, ostatni beda pierwszymi"
    :)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
    to ja jeszcze byłam w Pl, do Chorwacji wyjeżdżałam 10 sierpnia.
    Szkoda, może następnym razem jak będziesz w Pl

iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a teraz to Samirka dostanie klapsiora w tylek!!! ze nie dala ci znac o spotkaniu!!!
    Iwone wrote:
    to ja jeszcze byłam w Pl, do Chorwacji wyjeżdżałam 10 sierpnia.
    Szkoda, może następnym razem jak będziesz w Pl

Iwone, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy 8)
    Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem za =D

iwcia77, macduska, Mega, Sabina, EwaT lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa :) mniom, mniom :)
    kapturnica wrote:
    Popijam herbatke z pokrzyw od paru dni...Skusilam sie po reklamie Ewy 8)
    Myslalam ,ze w smaku jakies dziadostwo ale ona jest naprawde dobra....No i jak ma wpl na poziom progesteronu to jestem za =D

macduska, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a we wloszech robia ravioli ( pierogi ) z pokrzywa :) mniom, mniom :)
    Raz probowalam salatke z mlodymi pokrzywami..Powiem ci ze nie glupie bylo...Ale moj na tekst ,ze moze w domu taka bede robic zrobil oczy jak 5cio zlotowki i stwierdzil ,ze nie bedzie zarl pokrzyw jak swinia w chlewiku =D

macduska, Niuta, iwcia77, Elfik, Mega, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:27

kapturnica, inessa, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nope

zostaja slady od postawionej na blacie rozgrzanej na maksa zeliwnej patelni. I od przywalenia w kant blatu grubym szklanym wazonem ;)

wino u nas prawie codziennie sie leje, a nie mam plamy zadnej.. nawet te poczatkowe, zrobione na niezabezpieczonym dobrze jeszcze blacie plamy zlazly, jak je olejem polalam, zostawilam i starlam..

ps. mnie tematy kuchni/mebli w domu nie nudza, nic a nic..

edit- naolejowac trzeba przed zaczeciem uzywania.. ale to zadna robota, jak mokra sciera sie przeciera i tyle
    Dzieki :)
    a olej jakis specjalny ma byc? i tak na szmate i wcierac? czy zalac i poczekac az wsiaknie? Ja nieobyta calkowicie....

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:27

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    BARDZO DOBRA JEST HERBATKA JA TEŻ CZĘSTO PIJĘ A NIE WIEDZIAŁAM ŻE MA WPŁYW NA PROGESTERON, A POKRZYWY TO STAŁY DODATEK NA WIOSNĘ W SAŁATKACH U NIE W DOMU - JAK SIĘ LEKKO SPARZY I WYMIESZA Z SAŁATĄ I MNISZKIEM LEKARSKIM TO ŻADEN CHŁOP SIĘ NIE POZNA :-D
    oj znowu Caps Lock mi się włączył :-/

Ojj sie pozna heheheh..Moj zielonego innego niz salatazielona , lodowa czy roszpunka nie tyka z zielska takowego...
    Zawsze powtarza ,ze on nie krowa zeby wprdzielac zielonke 8) Hehhe ale salatki z tzw normalnych warzyw jak najbardziej wciska...Pokrzyw jednak mu nie wcisnie wysmialby mnie ehhehe

No zakupilam niedawno taka w ekspresowce i parze sobie po ivu...Naprawde smaczna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:48

iwcia77, macduska, inessa, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    klinika jest ale za kasę robią ale pewnie jak bedę we wtorek u gienka to zapytam bo to już piąty cykl ze stymulacją to jeszcze jeden i..................

no właśnie i co?
    Stymulacje masz na clo??czy inny lek..No iz pregnylem czy ovitka przy okazji???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wloszech przystosowali sie do jedzenia tego co sie znajdywalo w trawie - taka bida kiedys byla , jedza mlecze , wyczyszczone i ugotowane , risotto con bruscandoli, ktrore rosnie nad zywolplotem :-O, bieta- takie zielsko podobne do lisci cykorii, ktorym we Francji zywia konie :D - kuchnia palce lizac - mniam , mniam
    kapturnica wrote:
    Raz probowalam salatke z mlodymi pokrzywami..Powiem ci ze nie glupie bylo...Ale moj na tekst ,ze moze w domu taka bede robic zrobil oczy jak 5cio zlotowki i stwierdzil ,ze nie bedzie zarl pokrzyw jak swinia w chlewiku =D

kapturnica, inessa, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiedz, ze cos sie dzieje, jesli mowisz do kota: " Juz syneczku, mama da ci jedzonko"

No to ja chyba mam problem, bo tak mowie do rybki ....

iwcia77, Pusurek, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A zapiekanki robię dzisiaj na kolacje, dodałam jeszcze czerwona paprykę do tego zestawu i sory Bursztyn, ale kiełbaskę.
    A na obiad łosoś z grila (mam w domu elektryczny)rewelacja! Muszę częściej robić, małżonek i cora wcinali aż miło, tesciowa coś tam marudzila, ale jak dla mnie to ona moze nie jeść :P
    a u mnie karp dzisiaj - idę smażyć MNIAM

kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi wezz nie podgladajz partyzanta tylkosei odezwij bo przyjade do Cie i Ci nakopie 8)

macduska, Elfik, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4865 4866 4867 4868 4869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ