35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:pisałam kiedys, pierwsze HSG - 2/3 niedrozne diagnoza zespół Ashermana
potem histeroskopia i usuniecie wiekszości zrostów
potem wkładka na 3 miesiące aby niedopuścić podczas gojenia do nowych zrostów
potem HSG drugie oba jajowody drożne i tylko małe zrosty ale gin mówi że jak jajo płodowe się zagnieździ i wystarczy mu miejsca tylko nie ma jaja....
mąż przebadany na początku - wzdłuż i w szerz - wsio w pariadkie...
chomik? hmmmmmmmmmmm
A jesli tak to tzw nieplodnosc idiotyczna jak to mowia tu laski.
Ja to przynajmniej mam na co zwalic na ejden niedrozny jajowod i notoryczny blak zapylaczamacduska, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:eee, ja w tym roku olejowalam raz.. na poczatku zdecydowanie wiecej, dlatego mam taki piekny..
ale ja jestem stronnicza, uwielbiam drewno.. marmurowe blaty sa takie brrr, zimne..Mega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ano widzisz , Mega tez sie nie zalapala na spotkanie , bo byla na wakacjach. ja bylam od 4 do 8 sierpnia w Sosnowcu , a z samirka i KKisia spotkalysmy sie w czwartek 7 sierpnia...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A no tak teraz sobie rpzypominam..No ale mialas owulacje sprawdzana po??Prawda???
A jesli tak to tzw nieplodnosc idiotyczna jak to mowia tu laski.
Ja to przynajmniej mam na co zwalic na ejden niedrozny jajowod i notoryczny blak zapylacza -
wow! pieknie zakonserwowanypaszczakin wrote:bursztyn, to widac.. jak ze skora, blat suchy jasnieje..i taki szorski sie robi
my kupilismy w ikei, wiec byl surowy, jak kupisz w jakiejs lepsiejszej firmie pewnie bedzie juz zabezpieczony.. na poczatku raz i po 2 tygodniach drugi.. potem po jakis 3-4 miechach. Teraz robie to jak mnie szal sprzatania ogarnie z przyzwoitosci, blat sie juz raczej nie przesusza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 01:13
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:zostaje ci samogwałt
trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:58
iwcia77, Reni, macduska, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam stol debowy i kredens, nigdy nie olejowane, a maja juz ponad 2 lata. Ewidentnie robia sie suche i szorstkie, ale boje sie, ze mi zzolknieja od oleju. I ze sie bedziemy lepic do stolu.
I tak sobie podsycha biedaczek.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam stol debowy i kredens, nigdy nie olejowane, a maja juz ponad 2 lata. Ewidentnie robia sie suche i szorstkie, ale boje sie, ze mi zzolknieja od oleju. I ze sie bedziemy lepic do stolu.
I tak sobie podsycha biedaczek.
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ania to jedna nie rodzisz? Masz termin na 20?
Mega, macduska, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny