35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym przewracaniem sie to robi to ok, od 4 miesiaca powinien, ale jest teraz tak stymulowany, ze bedzie chodzil, jak bedzie mial 7 miesiecy.Alis wrote:Też liczę na to, że przy zmianie sposobu noszenia, układania itd., dużo się samo naprawi. Dzięki za linka, wyślij mi proszę książkę, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek

Z tym przewracaniem może być różnie - neurolog mi powiedziała, że prawidłowo rozwijające się dzieci zaczynają przewracać się w 4-5 miesiącu, a ponieważ moja leży na brzuszku niesymetrycznie, więc może wcześniej. ale w nieprawidłowy sposób.
A moze i nie. 
Maila napisz mi na pw.
nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrewniakowa jest genialna. I ma potezna wiedze, jest bez watpienia jedna z lepszych w Pl.Bursztyn wrote:jako nastolatka chodzilam do dr Drewniak (bardzo fajna kobieta), mialam potezna skolioze, moja mama rehabilitowala mnie metoda Vojty, nie bylo to dla mnie bolesne, i efekt chyba jest dobry, bo nie wygladam na pokrecona (przynajmniej w sensie fizycznym
)
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety, nie jest to Bobath. Wiecej, jest to zaprzeczenie prawdziwej terapii Bobathowskiej. Takie cwiczenia moga byc pomocne przy asymetrii wynikajacej z kreczu karku, ale nie z ATOS czy TOB.Iwone wrote:Alis
https://www.youtube.com/watch?v=7oYJBIFTQzs
Chociaz cwiczenia na pilce sa ok.
Inna sprawa, ze pani rehebilitantka wyglada na zakrecona wariatke z ADHD.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 23:07
-
nick nieaktualnyPusur uważaj z ta stymulacją, przesada w zadną stronę nie jest wskazana. Wiem że żartujesz z tym wczesnym chodzeniem ale to też nie jest dobre, dzieciak musi wzmocnic mięśnie kręgosłupa, poraczkować jak należy i dopiero chodic. Mój starszy syn sam z siebie zaczął chodzić w wieku 8 miesięcy i wcale nie było to dobre. ominął zupełnie etap raczkowania i kordynacja leży i kwiczy. Tzn. teraz już mniej w końcu ma 14 lat ale jak był w zerówce i młodszych klasach to było widać róznicę.Pusurek wrote:Z tym przewracaniem sie to robi to ok, od 4 miesiaca powinien, ale jest teraz tak stymulowany, ze bedzie chodzil, jak bedzie mial 7 miesiecy.
A moze i nie. 
Maila napisz mi na pw.
Iwone, nick nieaktualny, Elfik, Alis, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Melduje ze M w domu. Czuje sie dobrze i ja tez

Mozna tez powiedziec ze ma juz gotowa charakteryzację na Halloween. Na szczescie zanim przyjechałam do szpitala to juz mi napisał ze szew na szyi to widok dla ludzi o mocnych nerwach - to wyglada wręcz nierealnie. No ale jest naprawiony
Moremi
gratulacje i zgarniaj kolejne staraczki 
Marta - moze jeszcze nie wszystko przesadzone?
Pozdrawiam Was moje drogie. Jestem wykończona tym tygodniem
PS ciężarówki i ex ciężarówki - czy czulyscie dzieciaki w jakimś konkretnym miejscu brzucha czy wszędzie? Mam wrażenie ze twixy kłębia sie głownie pod wątroba...
EwaT, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega, paszczakin, Bursztyn, Alis, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO qźwa od 15 lat jestem córką Hitlera.Reni wrote:i rodzi sie nowe bonzo

pszeszczegam przed wyjazdami za granice.. babo nie puszczaj nie wróci
https://www.facebook.com/video.php?v=603254386450617&set=vb.100002981832822&type=2&theater
konkubina to zabójczyni, córka hitlera
ja pierdole
Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam znad kawy
lekko nieprzytomna....
czyżby winko wczorajsze 
Nie mam w domu neta od wieczora, dobrze ze w telefonie został.
Simba super ze masz Dzejmsa juz obok siebie
Iwcia skąd ty to zdjęcie wytrzasnelas? Faktycznie helloweenowa
Miłej soboty wszystkim
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
chuop mnie wczoraj zastrzelił pytaniem czy ty masz jeszcze dni plodne, w kontekście tego ze bardzo mi sie seksu chciało, spytałam go wiec czy mam prawo mieć ochotę tylko w te dni. Śmiał sie, bofaktycznie ostatnio jakos nie miałam większej ochoty...
Elfik, ania.g, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Paszcza dzięki za linka z badaniami, sprobuje sie dostać, najbardziej mi na amh zależy
paszczakin, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale ze niby - jak wroce z kursu?EwaT wrote:czekamy na ciebie Bursztyn

doberek, słońce wali u nas, fajnie pójde z Tupkiem do ogrodu
Asiula jak syn?
czy na zielone? bo to ostatnie odpada niestety.....
Ale Wam fantastycznie ze macie piekna pogode, u nas jeszcze ciemno jak w dupie a jest juz 7 rano...co za kraj, k..wa barbarzynski
EwaT, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość