35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Też liczę na to, że przy zmianie sposobu noszenia, układania itd., dużo się samo naprawi. Dzięki za linka, wyślij mi proszę książkę, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek
Z tym przewracaniem może być różnie - neurolog mi powiedziała, że prawidłowo rozwijające się dzieci zaczynają przewracać się w 4-5 miesiącu, a ponieważ moja leży na brzuszku niesymetrycznie, więc może wcześniej. ale w nieprawidłowy sposób.A moze i nie.
Maila napisz mi na pw.macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jako nastolatka chodzilam do dr Drewniak (bardzo fajna kobieta), mialam potezna skolioze, moja mama rehabilitowala mnie metoda Vojty, nie bylo to dla mnie bolesne, i efekt chyba jest dobry, bo nie wygladam na pokrecona (przynajmniej w sensie fizycznym
)
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Alis
https://www.youtube.com/watch?v=7oYJBIFTQzs
Chociaz cwiczenia na pilce sa ok.
Inna sprawa, ze pani rehebilitantka wyglada na zakrecona wariatke z ADHD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 23:07
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Z tym przewracaniem sie to robi to ok, od 4 miesiaca powinien, ale jest teraz tak stymulowany, ze bedzie chodzil, jak bedzie mial 7 miesiecy.
A moze i nie.
Maila napisz mi na pw.Iwone, Pusurek, Elfik, Alis, samira lubią tę wiadomość
-
Melduje ze M w domu. Czuje sie dobrze i ja tez
Mozna tez powiedziec ze ma juz gotowa charakteryzację na Halloween. Na szczescie zanim przyjechałam do szpitala to juz mi napisał ze szew na szyi to widok dla ludzi o mocnych nerwach - to wyglada wręcz nierealnie. No ale jest naprawiony
Moremigratulacje i zgarniaj kolejne staraczki
Marta - moze jeszcze nie wszystko przesadzone?
Pozdrawiam Was moje drogie. Jestem wykończona tym tygodniem
PS ciężarówki i ex ciężarówki - czy czulyscie dzieciaki w jakimś konkretnym miejscu brzucha czy wszędzie? Mam wrażenie ze twixy kłębia sie głownie pod wątroba...EwaT, Pusurek, moremi, iwcia77, Mega, paszczakin, Bursztyn, Alis, ania.g, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i rodzi sie nowe bonzo
pszeszczegam przed wyjazdami za granice.. babo nie puszczaj nie wróci
https://www.facebook.com/video.php?v=603254386450617&set=vb.100002981832822&type=2&theater
konkubina to zabójczyni, córka hitlera
ja pierdoleMega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam znad kawy
lekko nieprzytomna....
czyżby winko wczorajsze
Nie mam w domu neta od wieczora, dobrze ze w telefonie został.
Simba super ze masz Dzejmsa juz obok siebie
Iwcia skąd ty to zdjęcie wytrzasnelas? Faktycznie helloweenowa
Miłej soboty wszystkimmysza1975 lubi tę wiadomość
-
chuop mnie wczoraj zastrzelił pytaniem czy ty masz jeszcze dni plodne, w kontekście tego ze bardzo mi sie seksu chciało, spytałam go wiec czy mam prawo mieć ochotę tylko w te dni. Śmiał sie, bofaktycznie ostatnio jakos nie miałam większej ochoty...
Elfik, ania.g, Iwone, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czekamy na ciebie Bursztyn
doberek, słońce wali u nas, fajnie pójde z Tupkiem do ogrodu
Asiula jak syn?czy na zielone? bo to ostatnie odpada niestety.....
Ale Wam fantastycznie ze macie piekna pogode, u nas jeszcze ciemno jak w dupie a jest juz 7 rano...co za kraj, k..wa barbarzynskiEwaT, Sabina, Simba, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość