35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
we wloszech smaruja - olio palierino
niech ci tesciowka przysle- groszowa sprawa
, na szmatke welniana ( np rekaw od starego swetra) , lub szmatka z mikrofibry.
Bursztyn wrote:Dzieki
a olej jakis specjalny ma byc? i tak na szmate i wcierac? czy zalac i poczekac az wsiaknie? Ja nieobyta calkowicie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:51
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:we wloszech przystosowali sie do jedzenia tego co sie znajdywalo w trawie - taka bida kiedys byla , jedza mlecze , wyczyszczone i ugotowane , risotto con bruscandoli, ktrore rosnie nad zywolplotem
, bieta- takie zielsko podobne do lisci cykorii, ktorym we Francji zywia konie
- kuchnia palce lizac - mniam , mniam
iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
zostaje ci samogwałt
trudnomacduska wrote:nie ma śmiacia, dawno tak nie miałam a chłop jak na złość pojechał gdzieś ale wróci na nociwcia77, Bursztyn, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:we wloszech smaruja - olio palierino
niech ci tesciowka przysle- groszowa sprawa
, na szmatke welniana ( np rekaw od starego swetra) , lub szmatka z mikrofibry.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:zostaje ci samogwałt
trudnoinessa, iwcia77, kapturnica, macduska, Reni, Sabina, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale ja mówię o klinice przyszpitalnej może masz bliżej coś takiego skąd żeś?macduska wrote:klinika jest ale za kasę robią ale pewnie jak bedę we wtorek u gienka to zapytam bo to już piąty cykl ze stymulacją to jeszcze jeden i..................
no właśnie i co?Mega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:zastrzyki - Fostimon zawiera wysokooczyszczoną ludzką urofolitropinę (hormon stymulujący rozwój pęcherzyków płciowych - FSH) a na pęknięcie pęcherzyka Ovitrelle- (Gonadotrophinum alfa)
A wiesz ze ovitka jest pozyskiwana z jajnika chomika ?heheheheh
I co??mialas hsg ,ze wszystko drozne i chlopa nasienie oki???
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też
a tu natknęłam się na list... Andżej to Ty?
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TM/samogwalt.html#
Bursztyn wrote:bardzo dziwne slowo, zastanawialam sie zawsze dlaczego tak to nazwali....bo co jak co, ale akurat do gwaltu to tutaj najdalejBursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie seluklam jak to z iui jest i powiem wam ze skutecznosc od5do 25% wiec nie ejst to jakies takie bardzo skuteczne ..Ehhhh a wyjeVac prywatnie minimum tysiaka zlekami plus dojazdy...A gdzie chlopa znalesc na ten czas???
Czasem zaluje ,ze nie meiszkam w duzym miescie buuuiwcia77, macduska, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:samoseks powinien byc
pewnie kosciol tamta nazwe wymysli, ze to zuo samo..
na to wyglada
a przy spowiedzi mozna powiedziec, ze zostalo sie zgwalconym.................(samo)iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak bo ja takie bledy robie z "gli" i z podwojnymi mam problem
), jesli chodzi o oleje spozywcze to tez mozesz ,ale one sie dlugo wchlaniaja, dotkniesz bluzka i masz tlusta plame ...
Bursztyn wrote:aaaa...bo to przez "gl" pisane, napisalas wczesniej inaczej
ok, juz wiem o co chodziBursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:mozna.. tyle, ze sie szybko blat przesusza i klei na poczatku..
ale mozesz po zaolejowaniu takim ikeowym nastepnego dnia przemyc gabka z plynem do mycia naczyn, un nie zlazi..iwcia77, Mega lubią tę wiadomość