X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wy tak zwlasnej woli te wytrawniacze opijacie???Kurde ja nie lubie wina wytrawnego brrr
    wole wódke z sokiem
    ale to na endo raczej nie jest....

Mega, kapturnica, iwcia77, Niuta, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no dobra przyznam sie ja też piję półsłodkie :-/
    ale pomaga...
    ja zrem magnez przez caly cykl i na jedno wychodzi..Ostatnio endo mialam 12 wiec ok 8) wczenbiej 10nie przekraczalo ...A przy clo ktore uposledza dosc mocno endo biore dodatkowo do ovu acard po 1tabletce..I endo dosc ladnie sie buduje
    No i orzechy moj mi zwozi z Be brazylijskie bo one sa idealne na edno ..A u nas cena zabija...

Mega, EwaT, iwcia77, macduska, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten magnez to jaki?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Sa doskonale, szlachetne wina czerwone, wytrawne, postarzane w debowych beczkach, np. Brunello di Montalcino, poezja i ekstaza w jednym :) moglabys sie przekonac, gwarantuje Ci :)
    kiedyś przyjdzie taki dzien że je otworzymy
    dzieci zamkniemy w łazience co by nie przeszkadzały

Bursztyn, Sabina, iwcia77, Mega, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ja zrem magnez przez caly cykl i na jedno wychodzi..Ostatnio endo mialam 12 wiec ok 8) wczenbiej 10nie przekraczalo ...A przy clo ktore uposledza dosc mocno endo biore dodatkowo do ovu acard po 1tabletce..I endo dosc ladnie sie buduje
    No i orzechy moj mi zwozi z Be brazylijskie bo one sa idealne na edno ..A u nas cena zabija...
    powinnam wiecej chlac tego wina bo u mnie endo ponizej 10, chyba 8 bylo ostatnio kiedy bylam u gienka w PL :/ i on w tym nie widzial problemu. No a niektorzy mowia ze ma byc powyzej 10

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kiedyś przyjdzie taki dzien że je otworzymy
    dzieci zamkniemy w łazience co by nie przeszkadzały
    Ksieze Andzeju, ja dla ksiedza specjalnie butelke trzymam :)

EwaT, iwcia77, Mega, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ten magnez to jaki?
    Ja biorę magnezin 500. Taki kazała mi brać giną w ciąży i taki biorę. Ale wiesz z jakim skutkiem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 17:45

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a ten magnez to jaki?
    normalny magnez z wit b6

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, mecza mnie dalej blaty :)
    Pytanie: one juz sa odpowiednio potraktowane i trzeba je od czasu do czasu naoliwic, czy zanim zacznie sie uzywac trzeba to zrobic? Ni i jesli cos sie rozleje, soj=k z burakow, herbata, itp. to nie zostajje zadna, zadniusienka plama?
    Wiem, wiem, temat-nuda, ale jednak podobaja mi sie, i troche sie lamie...

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dla samirki, kkisi, mega :D
    paszczakin wrote:
    dziewczyny, nie wiem, czy ktoras jest z katowic lub okolic, ale kopiuje ciekawe info o darmowych badaniach

http://www.zdrowa-mama.com.pl/o-kampanii.html

Mega, Iwone, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dziewczyny, nie wiem, czy ktoras jest z katowic lub okolic, ale kopiuje ciekawe info o darmowych badaniach

http://www.zdrowa-mama.com.pl/o-kampanii.html
    Paszczak, podczas mojego pobytu w Londynie poznałam wielu mądrych żydów
    zawsze powtarzali że jeżeli coś jest darmowe to znaczy jest to badziewie.....

macduska, samira lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    A babcia mojego malza zawsze powtarzala ze tanie mieso psy jedza..Szajc zawsze bedzie szajcem 8)

EwaT, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    i maja racje, bo za darmo nie ma NIC, no moze jedynie milosc matki, ale to tez nie zawsze ;)

kapturnica, Mega, EwaT, macduska, iwcia77, Sabina, Elfik, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to dla samirki, kkisi, mega :D
    zerkne w domu bo z telefonu nie da rady a siedzę sobie w szkole muzycznej

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka tez dala dzisiaj czadu. Poszłam do szkoły zapłacić za obiady, a pani mi wręcza jej reklamówkę z rzeczami na plastykę, zostawiła poprostu. Mysle ok, nie chce mi sie wracać do domu bo szlam jeszcze do Tesco na zakupy, zabrałam wiec. Idę i mowie kurcze coś to ciężkie, zaglądam a tam zakrętki które miala dać w szkole. Wiec zrobilam zakupy i spowrotem do szkoły zostawić zakrętki. Mały sklerotyk poprostu...

kapturnica, macduska, iwcia77, Sabina, Mala79, Elfik, ania.g, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ale ze co- ze jakiejs innej baby wyniki dostaniesz? ;)
    Raz gdzies czytalam nie pamietam na ktorym watku..Ze na tych klinicznych badaniach bardzo czesto wychodzily zle badania..Nie mowie ze falszowane ale moj gin np jak mielismy zrobic badanie nasienia to mowil zeby nie robic w klinice nieplodnosci tylko w lab ktore sie w tym specjalizuje
    Nie wiem ile taknaprawde w tym prawdy , ze w ten sposob napedzaja sobie pacjentow..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapiekanki robię dzisiaj na kolacje, dodałam jeszcze czerwona paprykę do tego zestawu i sory Bursztyn, ale kiełbaskę.
    A na obiad łosoś z grila (mam w domu elektryczny)rewelacja! Muszę częściej robić, małżonek i cora wcinali aż miło, tesciowa coś tam marudzila, ale jak dla mnie to ona moze nie jeść :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:23

kapturnica, iwcia77, Mala79, Bursztyn, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJESU ale mi sie chce sexu!

paszczakin, Mega, iwcia77, inessa, Mala79, Sabina, Elfik, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    OJESU ale mi sie chce sexu!
    HAHAHAHAH

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moja córka tez dala dzisiaj czadu. Poszłam do szkoły zapłacić za obiady, a pani mi wręcza jej reklamówkę z rzeczami na plastykę, zostawiła poprostu. Mysle ok, nie chce mi sie wracać do domu bo szlam jeszcze do Tesco na zakupy, zabrałam wiec. Idę i mowie kurcze coś to ciężkie, zaglądam a tam zakrętki które miala dać w szkole. Wiec zrobilam zakupy i spowrotem do szkoły zostawić zakrętki. Mały sklerotyk poprostu...

mój młodszy synio nosił kiedyś dżinsy w plecaku, 2 tygodnie, a ja zachodziłam w głowę gdzie się podziały. Po prostu po w-fie wrócił w spodenkach do domu....

iwcia77, Mega, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4863 4864 4865 4866 4867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ