35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wy tak zwlasnej woli te wytrawniacze opijacie???Kurde ja nie lubie wina wytrawnego brrr
ale to na endo raczej nie jest....Mega, kapturnica, iwcia77, Niuta, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no dobra przyznam sie ja też piję półsłodkie
ale pomaga...wczenbiej 10nie przekraczalo ...A przy clo ktore uposledza dosc mocno endo biore dodatkowo do ovu acard po 1tabletce..I endo dosc ladnie sie buduje
No i orzechy moj mi zwozi z Be brazylijskie bo one sa idealne na edno ..A u nas cena zabija...Mega, EwaT, iwcia77, macduska, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Sa doskonale, szlachetne wina czerwone, wytrawne, postarzane w debowych beczkach, np. Brunello di Montalcino, poezja i ekstaza w jednym
moglabys sie przekonac, gwarantuje Ci
dzieci zamkniemy w łazience co by nie przeszkadzałyBursztyn, Sabina, iwcia77, Mega, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja zrem magnez przez caly cykl i na jedno wychodzi..Ostatnio endo mialam 12 wiec ok
wczenbiej 10nie przekraczalo ...A przy clo ktore uposledza dosc mocno endo biore dodatkowo do ovu acard po 1tabletce..I endo dosc ladnie sie buduje
No i orzechy moj mi zwozi z Be brazylijskie bo one sa idealne na edno ..A u nas cena zabija...i on w tym nie widzial problemu. No a niektorzy mowia ze ma byc powyzej 10
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kiedyś przyjdzie taki dzien że je otworzymy
dzieci zamkniemy w łazience co by nie przeszkadzałyEwaT, iwcia77, Mega, macduska, BISCA, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczak, mecza mnie dalej blaty
Pytanie: one juz sa odpowiednio potraktowane i trzeba je od czasu do czasu naoliwic, czy zanim zacznie sie uzywac trzeba to zrobic? Ni i jesli cos sie rozleje, soj=k z burakow, herbata, itp. to nie zostajje zadna, zadniusienka plama?
Wiem, wiem, temat-nuda, ale jednak podobaja mi sie, i troche sie lamie...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dziewczyny, nie wiem, czy ktoras jest z katowic lub okolic, ale kopiuje ciekawe info o darmowych badaniach
http://www.zdrowa-mama.com.pl/o-kampanii.html
zawsze powtarzali że jeżeli coś jest darmowe to znaczy jest to badziewie.....macduska, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Paszczak, podczas mojego pobytu w Londynie poznałam wielu mądrych żydów
zawsze powtarzali że jeżeli coś jest darmowe to znaczy jest to badziewie.....EwaT, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Paszczak, podczas mojego pobytu w Londynie poznałam wielu mądrych żydów
zawsze powtarzali że jeżeli coś jest darmowe to znaczy jest to badziewie.....kapturnica, Mega, EwaT, macduska, iwcia77, Sabina, Elfik, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to dla samirki, kkisi, mega
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Moja córka tez dala dzisiaj czadu. Poszłam do szkoły zapłacić za obiady, a pani mi wręcza jej reklamówkę z rzeczami na plastykę, zostawiła poprostu. Mysle ok, nie chce mi sie wracać do domu bo szlam jeszcze do Tesco na zakupy, zabrałam wiec. Idę i mowie kurcze coś to ciężkie, zaglądam a tam zakrętki które miala dać w szkole. Wiec zrobilam zakupy i spowrotem do szkoły zostawić zakrętki. Mały sklerotyk poprostu...
kapturnica, macduska, iwcia77, Sabina, Mala79, Elfik, ania.g, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ale ze co- ze jakiejs innej baby wyniki dostaniesz?
Nie wiem ile taknaprawde w tym prawdy , ze w ten sposob napedzaja sobie pacjentow.. -
A zapiekanki robię dzisiaj na kolacje, dodałam jeszcze czerwona paprykę do tego zestawu i sory Bursztyn, ale kiełbaskę.
A na obiad łosoś z grila (mam w domu elektryczny)rewelacja! Muszę częściej robić, małżonek i cora wcinali aż miło, tesciowa coś tam marudzila, ale jak dla mnie to ona moze nie jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:23
kapturnica, iwcia77, Mala79, Bursztyn, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Moja córka tez dala dzisiaj czadu. Poszłam do szkoły zapłacić za obiady, a pani mi wręcza jej reklamówkę z rzeczami na plastykę, zostawiła poprostu. Mysle ok, nie chce mi sie wracać do domu bo szlam jeszcze do Tesco na zakupy, zabrałam wiec. Idę i mowie kurcze coś to ciężkie, zaglądam a tam zakrętki które miala dać w szkole. Wiec zrobilam zakupy i spowrotem do szkoły zostawić zakrętki. Mały sklerotyk poprostu...
mój młodszy synio nosił kiedyś dżinsy w plecaku, 2 tygodnie, a ja zachodziłam w głowę gdzie się podziały. Po prostu po w-fie wrócił w spodenkach do domu....iwcia77, Mega, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość