35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:jest szkoła, kościół, poczta, ośrodek zdrowia, apteka, sklep ogrodniczy,biblioteka, boisko, bank, bankomat i 8 sklepów w okolicy ale zadnen nocny nie jest niestety....
u mnie jest kościół(oczywista oczywistość) i jeden sklep czynny do 18.30 i jeden bar dla miejscowych żulimacduska, Pusurek, iwcia77, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W No alkohol mozna kupic w dzien powszedni do 18, w soboty do 13. W niedziele wszystko zamkle. I kto ma kuzwa najgorzej?
iwcia77, macduska, Pusurek, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZacznij coś pędzić w piwnicy czy w jakiej ziemiance- własny bimber najlepszy- dla zdrowotnosci...Moj wujek mial taka konstrukcje w lazience, ze wieza eiffla wysiada...Pusurek wrote:W No alkohol mozna kupic w dzien powszedni do 18, w soboty do 13. W niedziele wszystko zamkle. I kto ma kuzwa najgorzej?
iwcia77, macduska, kapturnica, Pusurek, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Simba, Elfik lubią tę wiadomość
-
no i jeszcze jak sklepowa cie przyuwazy, ze czesto kupujesz to cie skieruja na AA...
- prohibicja
Pusurek wrote:W No alkohol mozna kupic w dzien powszedni do 18, w soboty do 13. W niedziele wszystko zamkle. I kto ma kuzwa najgorzej?MartaDidinio, macduska, kapturnica, Pusurek, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA bar dla miejscowych zuli? Przeciez jak czlowieka przycisnie...EwaT wrote:full wypas
u mnie jest kościół(oczywista oczywistość) i jeden sklep czynny do 18.30 i jeden bar dla miejscowych żuliiwcia77, macduska, Pusurek, Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
a kto pamieta czasy melin?MartaDidinio wrote:Jak ja meszkalam swego czasu na wsi gdzie dupy szczekaly to wystarczylo zapukac Pani Sklepowej w okienko... To byly czasy...
MartaDidinio, kapturnica, Pusurek, Mega, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny skąd się " wzięły " wasze nicki?
Powiedzmy ,ze w mojej subkulturze nosilo sie duzo czarnych ciuchow z kapturami
I jakos tak przylgnelo do mnie kapturnica
Kumpel to wymyslil
macduska, MartaDidinio, iwcia77, Sabina, samira, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:no własnie dlaczego wy macie tak dziwnie z tym alko? w domu mozecie przynajmniej pic czy was kontrolują?
Ale nie boj, nie boj, u nas zawsze zapas Wyborowej stoi.My alko z Pl przywozimy, a potem nie pijemy, przywozimy kolejny itd. U nas za sam barek to nas powinni na terapie wyslac.
Ale Norki w domach pedza. A najchetniej to sie nawalaja na promach, lotniskach ( bezclowka ) i na wyjazdach do Polski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 22:45
macduska, kapturnica, EwaT, iwcia77, Sabina, MartaDidinio, samira, Mega, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jesli kupisz w monopolowym ( jedynym w promieniu 80 km ) wieksza ilosc alko za gotowke, to jest git. Jesli zaplacisz karta i zdazy sie to kilka razy w krotkim czasie, to znajda cie i zapytaja, czy nie masz problemow, a potem zaproponuja terapie.
Ale nie boj, nie boj, u nas zawsze zapas Wyborowej stoi.My alko z Pl przywozimy, a potem nie pijemy, przywozimy kolejny itd. U nas za sam barek to nas powinni na terapie wyslac.
Ale Norki w domach pedza. A najchetniej to sie nawalaja na promach, lotniskach ( bezclowka ) i na wyjazdach do Polski.macduska, iwcia77, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W No alkohol mozna kupic w dzien powszedni do 18, w soboty do 13. W niedziele wszystko zamkle. I kto ma kuzwa najgorzej?
to u skandynawów chyba wszedzie tak samo? widziałam sama jak w Malmo w sobotę o 13 rowniutko zamykali stoisko z alkoholem w wieelkim markecie, a o alko na stacjii benzynowej można pomarzyć.....iwcia77, Pusurek, MartaDidinio, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no dlatego w gdansku pelno Norkow nawalonychPusurek wrote:Jesli kupisz w monopolowym ( jedynym w promieniu 80 km ) wieksza ilosc alko za gotowke, to jest git. Jesli zaplacisz karta i zdazy sie to kilka razy w krotkim czasie, to znajda cie i zapytaja, czy nie masz problemow, a potem zaproponuja terapie.
Ale Norki w domach pedza. A najchetniej to sie nawalaja na promach, lotniskach ( bezclowka ) i na wyjazdach do Polski.macduska, Pusurek, Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to u skandynawów chyba wszedzie tak samo? widziałam sama jak w Malmo w sobotę o 13 rowniutko zamykali stoisko z alkoholem w wieelkim markecie, a o alko na stacjii benzynowej można pomarzyć.....
http://nadiavstheworld.com/alkohol-w-norwegii/Pusurek, macduska lubią tę wiadomość