X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przejebane !
    MartaDidinio wrote:
    To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...

EwaT, Iwone, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...
    i kiedy to sie zmieni?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/538bba8360fc.jpg

kapturnica, ania.g, Iwone, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Alis, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, usmialam sie wlasnie do lez. :D
    Mam taki patent na usypianie dzieci, na corke dzialal, na Adasia teraz tez.
    Najpierw mowie, ze dziec moze juz isc spac, bo juz wszyscy spia. I lece monotonnym tonem zdania: Mama spiiii. Tata spiiii.
    Wymienia sie wszystko, co wpadnie do glowy, byle na koncu bylo spiiiii.
    Lezymy dzis z corka i Adasiem, razem go usypiamy, na zmiane wymieniamy co spi. Mlody wesolutki, spac nie zamierza, nam sie pomysly na rzeczowniki koncza. Lecimy oko, noga, ucho, czesci ciala. Jak corka doszla do: watroba spiiiii, zaczelam chichotac, przy jelito spiiiii dostalam glupawki. Musialam wyjsc, bo cale usypianie poszloby sie walic. ;)

iwcia77, kapturnica, EwaT, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Reni, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, mysza1975, Niuta, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:37

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Iwone, EwaT, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Jak samotna matka a nie małżeństwo z małym dzieckiem :(

Wiem, wiem, czasami nie da się inaczej, bo praca i ....

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:38

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bb39cc11617.jpg

Renek jak zajdzie to zmieni swoj skuter na cos takiego ;D

Iwone, nick nieaktualny, BISCA, Reni, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6532562313.jpg

macduska wrote:
    jak byłam mała to mnie podobnie usypiali i bywało ze mama wymieniała monotonnym tonem a ja powtarzałam podobno. Tata sobie zrobił żart i powiedział- kultywator śpiii- a ze nie mogłam powtórzyć to o spaniu mowy nie było.........:-)

nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Inesska 100 lat! :)

Alis, ksiazka jest od Ewy, to jej maz stal przy skanerze, ja tylko reklamuje i podaje dalej, ale to Ewce podziekowania sie naleza. :)

Wczoraj nie moglam zasnac do 2 w nocy, tak to jest jak sie pospi w dzien. Widocznie juz jestem cyborgiem, 3 godz smu mi wystarcza, a nadmiar tylko przeszkadza. ;)

Dzien dobry laseczki! smigam z mlodym na spacer, bo slonce!

Ewo, dziękuję serdecznie :) Bardzo użyteczne :)

iwcia77, nick nieaktualny, EwaT, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak oficjalne podziekowania :)
    Alis wrote:

nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness! http://www.iv.pl/images/51810728619329577373.jpg

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    niech twojej kruszynce na zdrówko wyjdzie

nick nieaktualny, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, Mega, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie chce guinessa jak cholera

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyslij meza do nocnego :)
    EwaT wrote:
    ale mi sie chce guinessa jak cholera

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wyslij meza do nocnego :)
    na mojej zapierdziałej wsi nie ma takich miejsc

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to przejebane masz
    EwaT wrote:
    na mojej zapierdziałej wsi nie ma takich miejsc

EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slusznie gadasz...
    iwcia77 wrote:
    przejebane !

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypuszczam, ze nigdy...Ale prosze nie komentujcie tego...Ja juz nie mam sily...
    EwaT wrote:
    i kiedy to sie zmieni?

iwcia77, Reni, Iwone, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię to!
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bb39cc11617.jpg

Renek jak zajdzie to zmieni swoj skuter na cos takiego ;D

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4889 4890 4891 4892 4893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ