35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
przejebane !MartaDidinio wrote:To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...
EwaT, Iwone, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...
-
nick nieaktualnyEh, usmialam sie wlasnie do lez.
Mam taki patent na usypianie dzieci, na corke dzialal, na Adasia teraz tez.
Najpierw mowie, ze dziec moze juz isc spac, bo juz wszyscy spia. I lece monotonnym tonem zdania: Mama spiiii. Tata spiiii.
Wymienia sie wszystko, co wpadnie do glowy, byle na koncu bylo spiiiii.
Lezymy dzis z corka i Adasiem, razem go usypiamy, na zmiane wymieniamy co spi. Mlody wesolutki, spac nie zamierza, nam sie pomysly na rzeczowniki koncza. Lecimy oko, noga, ucho, czesci ciala. Jak corka doszla do: watroba spiiiii, zaczelam chichotac, przy jelito spiiiii dostalam glupawki. Musialam wyjsc, bo cale usypianie poszloby sie walic.iwcia77, kapturnica, EwaT, ania.g, samira, Dorka1979, BISCA, Reni, Sabina, gosia7122, Mega, mysza1975, Niuta, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...
Wiem, wiem, czasami nie da się inaczej, bo praca i ....iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6532562313.jpg
macduska wrote:jak byłam mała to mnie podobnie usypiali i bywało ze mama wymieniała monotonnym tonem a ja powtarzałam podobno. Tata sobie zrobił żart i powiedział- kultywator śpiii- a ze nie mogłam powtórzyć to o spaniu mowy nie było.........macduska, BISCA, ania.g, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Inesska 100 lat!
Alis, ksiazka jest od Ewy, to jej maz stal przy skanerze, ja tylko reklamuje i podaje dalej, ale to Ewce podziekowania sie naleza.
Wczoraj nie moglam zasnac do 2 w nocy, tak to jest jak sie pospi w dzien. Widocznie juz jestem cyborgiem, 3 godz smu mi wystarcza, a nadmiar tylko przeszkadza.
Dzien dobry laseczki! smigam z mlodym na spacer, bo slonce!
Ewo, dziękuję serdecznieBardzo użyteczne
iwcia77, Pusurek, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lubię to!iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bb39cc11617.jpg
Renek jak zajdzie to zmieni swoj skuter na cos takiegoiwcia77, MartaDidinio, Sabina, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość