35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:niby zadna , ale ja staram się już nic ponad minimum nie robic i miec jeden dzień luzu nawet obiad zazwyczaj gotuję w sobotę na 2 dni lub planuję wyjazd z domu.
macduska, BISCA, MartaDidinio, Lucky, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jakby o mojego chodzilo pewnie pojechalabym mu pop kieszeni i kazala ze swoich pieniedzy wstawic...
macduska, iwcia77, kapturnica, Lucky, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tak robie... Nawet jak cos zgubi to obciazam... albo odrabia w tzw. polu- dobry obiad dla wszystkich, porzadki w ogrodzie, opieka nad Malym, albo u mnie w pracy na recepcji siedzi...EwaT wrote:obciążyć z kieszonkowego
iwcia77, Pusurek, Lucky, mysza1975, samira, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLansik czyli... A lokiec zimny byl?Pusurek wrote:Ja wlasnie wrocilam z miasta, mialam mini sprawke do zalatwienia, dzieciaki zostaly w domu. Uwielbiam szybka jazde samochodem,strasznie mnie to relaksuje (ale tylko, kiedy ja prowadze ), a z Adasiem na pokladzei sie raczej nie rozbujam. A dzis - muza na ful, ciezka stopa i gnamy! Czadzik!
iwcia77, Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaluj sie! Polecenie sluzbowe...Pusurek wrote:Szalej, szalej, bo potem to sie ciutke zmieni.
Ide ja dzis z dzieciami na spacer, zaczyna padac, ale se mysle, a co tam, przeciez maskara mi sie nie zmyje, bo... nie uzywam maskary od tygodnia.
Rozczochrana jeszcze nie chodze, ale przestalam sie malowac, kiedy wychodze po bulki. A kiedys sie malowalam.
Ciesz sie zatem, ze mozesz sie odpicowac.Lucky, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie wieczorem
Cały weekend sprzątałam, bo dopiero lepiej sie poczułam po chorobie i w związku z ta robota znowu mi gorzej
A mogłam leżeć i udawać ze znowu mam skok tempki
Czytałam ze kawa tzn kofeina utrudnia implantację
Czy po in vitro nie było zakazów w tym temacie bo podobno lekarze zakazują picia kofeinowej
Znowu wysyp ciąż w rodzinie i u znajomych, noszzzzzz kurczę nie umiem sie tym cieszyć
Fak!
!pozdrawiamMartaDidinio, mysza1975, ania.g, iwcia77, kapturnica, samira, macduska, Sabina, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDroga kolezanko , od farby na twarzy sie zaczyna... a potem zeby w szklance... noga przy lozku odkrecona lezy... okulary w szufladzie i tylko slyszysz za plecami- o babcia z wnuczkiem na spacerze...
Pusurek, ania.g, iwcia77, macduska, Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Droga kolezanko , od farby na twarzy sie zaczyna... a potem zeby w szklance... noga przy lozku odkrecona lezy... okulary w szufladzie i tylko slyszysz za plecami- o babcia z wnuczkiem na spacerze...
To moze moge sie tydzien nie malowac, co? Plisss! Podklad i rzesy machne tylko, jak bede wychodzila po bulki.ania.g, iwcia77, kapturnica, macduska, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe majtki mnie uspokoily... Ale badz czujna... a o rzesach nie zapominaj...
)
Pusurek wrote:Tyz prawda. Ale pedicure zrobione, odrostow nie ma, czesze sie nawet codziennie. Majtki czyste, mlekiem tylko troche zalatuje.
To moze moge sie tydzien nie malowac, co? Plisss! Podklad i rzesy machne tylko, jak bede wychodzila po bulki.Pusurek, iwcia77, kapturnica, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Witam sie wieczorem
Cały weekend sprzątałam, bo dopiero lepiej sie poczułam po chorobie i w związku z ta robota znowu mi gorzej
A mogłam leżeć i udawać ze znowu mam skok tempki
Czytałam ze kawa tzn kofeina utrudnia implantację
Czy po in vitro nie było zakazów w tym temacie bo podobno lekarze zakazują picia kofeinowej
Znowu wysyp ciąż w rodzinie i u znajomych, noszzzzzz kurczę nie umiem sie tym cieszyć
Fak!
!pozdrawiam
wszystko kurwa niby utrudnia a jak sie nie chce zajść pije sie same świństwa i siedzi w wannie z gorąca woda to ciąża kurwa natychmiast , dwa paski jak byk, skąd ja to znam..MartaDidinio, samira, macduska, Sabina, Mega, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny bede bujaczek jedna sprzedawac. Fisher price i mata edukacyjna tejze firmy. Moj Maly sie szybko na tym na brzuszek nauczyl przewracac. Jutro wystawiam na OLX za 100 bujak, 70 mata fisher price rain forest. Bujaczek jest na moim avatarku. Jesli ktos chetny to zapraszam do zakupu...
iwcia77, samira, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...iwcia77 wrote:kurde ja nie zazdroszcze wam tych wirtualnych mezow obecnych on -line
Pusurek, kapturnica, iwcia77, samira, ania.g, Dorka1979, macduska, Iwone, Sabina, Mega, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki z wieczora
chałupa posprzątana:-)
Iness 100lat zdrowia i potomka ,którego nosisz pod serduszkiemMartaDidinio, kapturnica, iwcia77, samira, ania.g, macduska, Iwone, Sabina, Mega, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017