X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a małż zmęczony notorycznie psia kostka ;)
    Moze mu odstap ze 2 kawy?

iwcia77, Lucky, Elfik, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    niby zadna , ale ja staram się już nic ponad minimum nie robic i miec jeden dzień luzu nawet obiad zazwyczaj gotuję w sobotę na 2 dni lub planuję wyjazd z domu.
    Już myślałam że masz jak moja teściowa której nie w smak jak słyszy odgłosy sprzątania w niedzielę bo przecież wtedy to się do kościoła chodzi... Jak nie byłam w ciąży to w sobotę ogarniałam zakupy, obiad na dwa dni i sprzątanie całego domu. Niedziela była na byczenie się. Teraz zwyczajnie brakuje mi mocy zrobić wszystko jednego dnia. A jak reszta domowników widzi że ja nie daję rady to im też się nie chce dupy ruszyć. Poza najmłodszą wszyscy mamy jutro wolne więc poniedziałek będzie dniem lenistwa :)

macduska, BISCA, MartaDidinio, Lucky, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakby o mojego chodzilo pewnie pojechalabym mu pop kieszeni i kazala ze swoich pieniedzy wstawic...
    U mnie to samo. Nie beda mi tu maloletni domu rozpizdzac za darmoche. ;)

macduska, iwcia77, kapturnica, Lucky, EwaT, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak robie... Nawet jak cos zgubi to obciazam... albo odrabia w tzw. polu- dobry obiad dla wszystkich, porzadki w ogrodzie, opieka nad Malym, albo u mnie w pracy na recepcji siedzi...
    EwaT wrote:
    obciążyć z kieszonkowego

iwcia77, Pusurek, Lucky, mysza1975, samira, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lansik czyli... A lokiec zimny byl?
    Pusurek wrote:
    Ja wlasnie wrocilam z miasta, mialam mini sprawke do zalatwienia, dzieciaki zostaly w domu. Uwielbiam szybka jazde samochodem,strasznie mnie to relaksuje (ale tylko, kiedy ja prowadze ), a z Adasiem na pokladzei sie raczej nie rozbujam. A dzis - muza na ful, ciezka stopa i gnamy! Czadzik! ;)

iwcia77, Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluj sie! Polecenie sluzbowe...
    Pusurek wrote:
    Szalej, szalej, bo potem to sie ciutke zmieni. ;) Ide ja dzis z dzieciami na spacer, zaczyna padac, ale se mysle, a co tam, przeciez maskara mi sie nie zmyje, bo... nie uzywam maskary od tygodnia. ;) Rozczochrana jeszcze nie chodze, ale przestalam sie malowac, kiedy wychodze po bulki. A kiedys sie malowalam. ;)
    Ciesz sie zatem, ze mozesz sie odpicowac. ;) :P

Lucky, mysza1975, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Lansik czyli... A lokiec zimny byl?
    Nie, za zimno bylo. ;) Poza tym jak dre sie na cale gardlo ( spiewam znaczy ) to infekcja gotowa. ;)

MartaDidinio, Lucky, iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale go chociaz masz pod reka... Moj nie jest zmeczony... Na Skype....
    EwaT wrote:
    a małż zmęczony notorycznie psia kostka ;)

Lucky, iwcia77, EwaT, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczorem
    Cały weekend sprzątałam, bo dopiero lepiej sie poczułam po chorobie i w związku z ta robota znowu mi gorzej
    A mogłam leżeć i udawać ze znowu mam skok tempki

Czytałam ze kawa tzn kofeina utrudnia implantację
    Czy po in vitro nie było zakazów w tym temacie bo podobno lekarze zakazują picia kofeinowej

Znowu wysyp ciąż w rodzinie i u znajomych, noszzzzzz kurczę nie umiem sie tym cieszyć
    Fak!
    !pozdrawiam

MartaDidinio, mysza1975, ania.g, iwcia77, kapturnica, samira, macduska, Sabina, Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Maluj sie! Polecenie sluzbowe...
    Oj tam, chrzanie. Chlopa nie ma, mam tydzien dla regeneracji cery. ;)

MartaDidinio, iwcia77, kapturnica, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Droga kolezanko , od farby na twarzy sie zaczyna... a potem zeby w szklance... noga przy lozku odkrecona lezy... okulary w szufladzie i tylko slyszysz za plecami- o babcia z wnuczkiem na spacerze... :-)

Pusurek, ania.g, iwcia77, macduska, Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Droga kolezanko , od farby na twarzy sie zaczyna... a potem zeby w szklance... noga przy lozku odkrecona lezy... okulary w szufladzie i tylko slyszysz za plecami- o babcia z wnuczkiem na spacerze... :-)
    Tyz prawda. Ale pedicure zrobione, odrostow nie ma, czesze sie nawet codziennie. Majtki czyste, mlekiem tylko troche zalatuje. ;)
    To moze moge sie tydzien nie malowac, co? Plisss! Podklad i rzesy machne tylko, jak bede wychodzila po bulki. ;)

ania.g, iwcia77, kapturnica, macduska, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te majtki mnie uspokoily... Ale badz czujna... a o rzesach nie zapominaj... :-))
    Pusurek wrote:
    Tyz prawda. Ale pedicure zrobione, odrostow nie ma, czesze sie nawet codziennie. Majtki czyste, mlekiem tylko troche zalatuje. ;)
    To moze moge sie tydzien nie malowac, co? Plisss! Podklad i rzesy machne tylko, jak bede wychodzila po bulki. ;)

Pusurek, iwcia77, kapturnica, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moze mu odstap ze 2 kawy?

watpie że mu pomogą
    za duzo pracuje a za mało spi.....
    może to sie kiedys zmieni

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj tam, chrzanie. Chlopa nie ma, mam tydzien dla regeneracji cery. ;)
    na serio bym sie wkurwiła jakbym miała sie malować na codzień
    juz nie mówie o stanie mojej biednej cery...

Pusurek, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Witam sie wieczorem
    Cały weekend sprzątałam, bo dopiero lepiej sie poczułam po chorobie i w związku z ta robota znowu mi gorzej
    A mogłam leżeć i udawać ze znowu mam skok tempki

Czytałam ze kawa tzn kofeina utrudnia implantację
    Czy po in vitro nie było zakazów w tym temacie bo podobno lekarze zakazują picia kofeinowej

Znowu wysyp ciąż w rodzinie i u znajomych, noszzzzzz kurczę nie umiem sie tym cieszyć
    Fak!
    !pozdrawiam
    a jak to uzasadniaja że utrudnia? w jaki sposób?
    wszystko kurwa niby utrudnia a jak sie nie chce zajść pije sie same świństwa i siedzi w wannie z gorąca woda to ciąża kurwa natychmiast , dwa paski jak byk, skąd ja to znam..

MartaDidinio, samira, macduska, Sabina, Mega, mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ja nie zazdroszcze wam tych wirtualnych mezow obecnych on -line :(

MartaDidinio, kapturnica, samira, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bede bujaczek jedna sprzedawac. Fisher price i mata edukacyjna tejze firmy. Moj Maly sie szybko na tym na brzuszek nauczyl przewracac. Jutro wystawiam na OLX za 100 bujak, 70 mata fisher price rain forest. Bujaczek jest na moim avatarku. Jesli ktos chetny to zapraszam do zakupu...

iwcia77, samira, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest masakra... To moze przytocze pewna historie- kapie Malego, po kapieli zanosze do jego pokoju i tu zonk, wczesniej zapomnialam smoka przyniesc, jest afera- i nikt niestety na moje wolanie nie odpowiada... Maly ryczy, zawijam go w recznik i ide szukac smoka... Nikt mi flachy nie poda, nie pomoze w kapieli itd... to sa niby male rzeczy, ale one naprawde tworza rzeczywistosc. Nie mowiac juz o tym, ze dziecko do ojca sie 2 dni przyzwyczaja...Jak jest starszy syn to pomoze...Generalnie wszystko co do pieluchy mam wczesniej przygotowane...Juz nie wspomne o zwyklej codziennosci- usterki, naprawy, walka z martwa materia- samochody, remonty, choroby dzieci i wlasne...
    iwcia77 wrote:
    kurde ja nie zazdroszcze wam tych wirtualnych mezow obecnych on -line :(

Pusurek, kapturnica, iwcia77, samira, ania.g, Dorka1979, macduska, Iwone, Sabina, Mega, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki z wieczora :-)
    chałupa posprzątana:-)
    Iness 100lat zdrowia i potomka ,którego nosisz pod serduszkiem <3 <3 <3

MartaDidinio, kapturnica, iwcia77, samira, ania.g, macduska, Iwone, Sabina, Mega, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 4888 4889 4890 4891 4892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ