35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w niedziele

co do meczu to mysle ze Niemcom nie zalezalo i dlatego sie udalo...czy ten mecz byl towarzyski czy sluzyl do jakis kwalifikacji? bo jak towarzyski to akurat nie robi to na mnie wrazenia, ze wygralismy ...
Reni, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalej, szalej, bo potem to sie ciutke zmieni.paszczakin wrote:a mnie boli łeb, a za 2 h goscie.. musze przystopowac z tymi zobowiazaniami towarzyskimi, bo sie wykoncze.. spaaaaac...
Ide ja dzis z dzieciami na spacer, zaczyna padac, ale se mysle, a co tam, przeciez maskara mi sie nie zmyje, bo... nie uzywam maskary od tygodnia.
Rozczochrana jeszcze nie chodze, ale przestalam sie malowac, kiedy wychodze po bulki. A kiedys sie malowalam. 
Ciesz sie zatem, ze mozesz sie odpicowac.
Mega, Sabina, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaa to co innego - no nie ogladalalm go ...no to ok..., bo jakos sceptycznie podeszlam do tego meczu..- zwracam honor zawodnikom i moge poczuc sie dumna
paszczakin wrote:iwcia! toz to kwalifikacje do mistrzostw europy.. jakbysmy grali o koperek, to by sie nikt nie ekscytowal..
Pusurek, Mega, kapturnica, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
Dobra nie ma co się masturbować.. wejdą do półfinału wtedy będę bić brawo a tak może to był zbieg okoliczności a może wina tuska nie wiem
Pusurek, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Juz we wtoreksie przekonamy czyto jednorazowa wygrana fuksik czy cos sie ruszylo..Gramy z dusigroszkamiReni wrote:Dobra nie ma co się masturbować.. wejdą do półfinału wtedy będę bić brawo a tak może to był zbieg okoliczności a może wina tuska nie wiem
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilam z miasta, mialam mini sprawke do zalatwienia, dzieciaki zostaly w domu. Uwielbiam szybka jazde samochodem,strasznie mnie to relaksuje (ale tylko, kiedy ja prowadze ), a z Adasiem na pokladzei sie raczej nie rozbujam. A dzis - muza na ful, ciezka stopa i gnamy! Czadzik!
Sabina, Mega, iwcia77, ania.g, Parka, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyobrazilam sobie ciebie teraz lezaca w takiej pozycji na konarze drzewamacduska wrote:Witam wieczorem! Piękna pogoda dzisiaj. Wracając od teściów pojechaliśmy zatankować samochód i po drodze znajomi zgarnęli nas na spacer do lasu. Zrobiłam z 10 km w sukience wizytowej i tak dobrze ze nie w szpilkach bo coś mnie tknęło i wzięłam botki do samochodu. Ależ pięknie w lesie. Ośmielę się stwierdzić ze o tej porze roku roztocze jest najpiękniejszą krainą w Polsce.
Teraz piwko dla miłej odmiany i relax!
http://www.iv.pl/images/06088888002209875087.jpg
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH