35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w niedziele
co do meczu to mysle ze Niemcom nie zalezalo i dlatego sie udalo...czy ten mecz byl towarzyski czy sluzyl do jakis kwalifikacji? bo jak towarzyski to akurat nie robi to na mnie wrazenia, ze wygralismy ...Reni, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a mnie boli łeb, a za 2 h goscie.. musze przystopowac z tymi zobowiazaniami towarzyskimi, bo sie wykoncze.. spaaaaac...
Ide ja dzis z dzieciami na spacer, zaczyna padac, ale se mysle, a co tam, przeciez maskara mi sie nie zmyje, bo... nie uzywam maskary od tygodnia.
Rozczochrana jeszcze nie chodze, ale przestalam sie malowac, kiedy wychodze po bulki. A kiedys sie malowalam.
Ciesz sie zatem, ze mozesz sie odpicowac.Mega, Sabina, iwcia77, kapturnica, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaa to co innego - no nie ogladalalm go ...no to ok..., bo jakos sceptycznie podeszlam do tego meczu..- zwracam honor zawodnikom i moge poczuc sie dumnapaszczakin wrote:iwcia! toz to kwalifikacje do mistrzostw europy.. jakbysmy grali o koperek, to by sie nikt nie ekscytowal..
Pusurek, Mega, kapturnica, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
Dobra nie ma co się masturbować.. wejdą do półfinału wtedy będę bić brawo a tak może to był zbieg okoliczności a może wina tuska nie wiem
Pusurek, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dobra nie ma co się masturbować.. wejdą do półfinału wtedy będę bić brawo a tak może to był zbieg okoliczności a może wina tuska nie wiem
iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilam z miasta, mialam mini sprawke do zalatwienia, dzieciaki zostaly w domu. Uwielbiam szybka jazde samochodem,strasznie mnie to relaksuje (ale tylko, kiedy ja prowadze ), a z Adasiem na pokladzei sie raczej nie rozbujam. A dzis - muza na ful, ciezka stopa i gnamy! Czadzik!
Sabina, Mega, iwcia77, ania.g, Parka, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam wieczorem! Piękna pogoda dzisiaj. Wracając od teściów pojechaliśmy zatankować samochód i po drodze znajomi zgarnęli nas na spacer do lasu. Zrobiłam z 10 km w sukience wizytowej i tak dobrze ze nie w szpilkach bo coś mnie tknęło i wzięłam botki do samochodu. Ależ pięknie w lesie. Ośmielę się stwierdzić ze o tej porze roku roztocze jest najpiękniejszą krainą w Polsce.
Teraz piwko dla miłej odmiany i relax!
http://www.iv.pl/images/06088888002209875087.jpgmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny