X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f23b2de79e0acf0amed.jpg

nick nieaktualny, mysza1975, Iwone, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polska wygrala, a tu nawet napic sie nie mozna. To spadam do wyrka, zanim dziobak sie obudzi na karmienie. Dobranocka! :)

nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a wino? ;)
    ;-) a wino zaraz za nim

BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak fajnie się nie malować- nie muszę makijażu zmywać, soczewek nie zakładałam nie muszę zdejmować
    jeszcze jakby się myć nie trzeba było....

kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia- boj sie Boga!!! toz to profanacja !!! ser francuski popijac slodkim winem!!! okropnie to smakuje - uwierz mi ;D...to tak jakbys do piwa cukierki jadla :( ble :)

...pamietam jednak moje poczatki z kuchnia wloska :D i tak: Parmiggiano Reggiano- przez rok nie jadlam , bo mi nie smakowal:), szynka parmenska mi smierdziala surowa swinia- 5 lat potrzebowalam zeby sie przemoc :D- dzis wpieprzam jak malpa kit :D, baklazany- dopiero w tym roku zaczelam, ale bez szalu ( a 11 lat juz tu jestem ), co do win to zaczynalam od Fragolino - slodkie gazowane wino ( smakuje jak poziomki a jest z winogron :), potem przeszlam na moscato poprzez fior d'arancio i dopiero po 4 latach zaczelam zlopac merloty, chianti, prosseco, cabernety, chardonay-e itp :D , wiec do pewnych smakow chyba mozna dojrzec :D

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daea389cd6e9.jpg

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, Elfik lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki, zapisalam w "ulubionych" przyda sie do edukacji :D
    Iwone wrote:
    Iwcia ja mojemu najmłodszemu poza czytaniem książek, czy opowiadaniem bajek, włączałam DVD z serią "mądry maluch" Jest tego 10 części :) Początkowo tylko słuchał, później oglądał.
    zobacz jedną z części
    https://www.youtube.com/watch?v=Eynpwclq81w

Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo pierwsza!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padlam wczoraj jak kawka ;) teraz kawke popijam i wpieprzam napoleonke domowa mniam mniam, a winko za nasze wczorajsze historyczne zwycięstwo nad Niemcami wypje wieczorem jak wrócę z pracy. Nic mi sie nie chce...
    Milej niedzieli <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta szczalas ;)?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki. No... i jedna kreska- okresu dalej nie ma, ale troche spokojniejsza juz jestem...

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, BISCA, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze se sikne jak sie nic nie wydarzy za tydz...- to bedzie akurat 3 tydz. od wyjazdu mojego Miska i jak bedzie dalej jedna kreseczka to ide do gina...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry staraczkom i mamuśkom
    jarmuż jest naprawde dobry odpowiednio przyrządzony....chyba będe mamie częściej do ogrodu zaglądać

nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dzień dobry staraczkom i mamuśkom
    jarmuż jest naprawde dobry odpowiednio przyrządzony....chyba będe mamie częściej do ogrodu zaglądać
    przepis dawaj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ewa pw!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie świadomosc, ze Polska wczoraj wygrała z Niemcami PIERWSZY raz w historii?
    To był szczególny dzień! :-)

Mega, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyyyy...
    No paszcza szkoda malego znajomych ale w sporcie nie ma przebacz to tamto :P I uwazam ,ze Twoj dwupak w barwach chyba pomogl..Sie nam wreszcie udalo ;)
    Iwcia parmenska uwielbiam , zreszta wszystkie surowizny sa dla mnie do zjedzenia bez problemu...
    Fragolino -smaka mi narobilas!!..Siostra mojej mamy od lat mieszka gdzies we Wloszech..Zaczynala jako opiekunka i tak jakos zostalo..I ona zawsze mi to winko zwozi..MMMM uwielbiam :)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Macie świadomosc, ze Polska wczoraj wygrała z Niemcami PIERWSZY raz w historii?
    To był szczególny dzień! :-)
    Macie macie..Moj jak w nocy wczoraj zadzwonil(sie dalo slyszec ,ze swiezynek z niego nie byl ;D) to tak darl jape z radosci ,ze mozna sie bylo tylko domyslac z czego sie cieszy

Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Czy nasi wczoraj najedli się przed meczem snickersów że przestali gwiazdorzyć i wygrali ;)
    Ja przy drugiej kawce z dużą ilością mleka. Wszyscy jeszcze w piżamach i kanaping. Trzeba korzystać z ostatnich chwil spokoju :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Parka, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4884 4885 4886 4887 4888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ