35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapcia- boj sie Boga!!! toz to profanacja !!! ser francuski popijac slodkim winem!!! okropnie to smakuje - uwierz mi
...to tak jakbys do piwa cukierki jadla
ble
...pamietam jednak moje poczatki z kuchnia wloskai tak: Parmiggiano Reggiano- przez rok nie jadlam , bo mi nie smakowal:), szynka parmenska mi smierdziala surowa swinia- 5 lat potrzebowalam zeby sie przemoc
- dzis wpieprzam jak malpa kit
, baklazany- dopiero w tym roku zaczelam, ale bez szalu ( a 11 lat juz tu jestem ), co do win to zaczynalam od Fragolino - slodkie gazowane wino ( smakuje jak poziomki a jest z winogron
, potem przeszlam na moscato poprzez fior d'arancio i dopiero po 4 latach zaczelam zlopac merloty, chianti, prosseco, cabernety, chardonay-e itp
, wiec do pewnych smakow chyba mozna dojrzec
Mega, MartaDidinio, Sabina, kapturnica, Iwone, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzieki, zapisalam w "ulubionych" przyda sie do edukacjiIwone wrote:Iwcia ja mojemu najmłodszemu poza czytaniem książek, czy opowiadaniem bajek, włączałam DVD z serią "mądry maluch" Jest tego 10 części
Początkowo tylko słuchał, później oglądał.
zobacz jedną z części
https://www.youtube.com/watch?v=Eynpwclq81wIwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Padlam wczoraj jak kawka
teraz kawke popijam i wpieprzam napoleonke domowa mniam mniam, a winko za nasze wczorajsze historyczne zwycięstwo nad Niemcami wypje wieczorem jak wrócę z pracy. Nic mi sie nie chce...
Milej niedzieliSabina, macduska, kapturnica, Iwone, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bryyyyy...
No paszcza szkoda malego znajomych ale w sporcie nie ma przebacz to tamtoI uwazam ,ze Twoj dwupak w barwach chyba pomogl..Sie nam wreszcie udalo
Iwcia parmenska uwielbiam , zreszta wszystkie surowizny sa dla mnie do zjedzenia bez problemu...
Fragolino -smaka mi narobilas!!..Siostra mojej mamy od lat mieszka gdzies we Wloszech..Zaczynala jako opiekunka i tak jakos zostalo..I ona zawsze mi to winko zwozi..MMMM uwielbiamMega, macduska, Sabina, iwcia77, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Macie świadomosc, ze Polska wczoraj wygrała z Niemcami PIERWSZY raz w historii?
To był szczególny dzień!) to tak darl jape z radosci ,ze mozna sie bylo tylko domyslac z czego sie cieszy
Mega, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czy nasi wczoraj najedli się przed meczem snickersów że przestali gwiazdorzyć i wygrali
Ja przy drugiej kawce z dużą ilością mleka. Wszyscy jeszcze w piżamach i kanaping. Trzeba korzystać z ostatnich chwil spokoju
kapturnica, macduska, Sabina, samira, Bursztyn, Parka, Pusurek, Mega, iwcia77, mysza1975, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4