35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Polskiego!
Tez jestes fanka Jezycjady? 6 listopada jest premiera Wnuczki do orzechow, kolejnej czesci. .)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:07
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Podziwiam...Szacun czapka z glowy
Ja jestem tyfus na zarcie..I nawet na krewetki haftowalam hehehehkapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:przypomniałam sobie jak kiedyś dawno temu moja babcia smażyła świński móżdżek po świniobiciu - pyyycha!
Lata tego nie jadlam..Ale powiem Cize nie wiem czy dala bym rade dzis to zjesc...
Burszta nie czytajWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:10
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A tu cie zaskocze..Wnaszych stronach to byl przysmak..Cebulka plus swiezy mozdzek.hehehe..Czasem dodawalo sie jajka...
Lata tego nie jadlam..Ale powiem Cize nie wiem czy dala bym rade dzis to zjesc...
Burszta nie czytaj
mysza1975, macduska, kapturnica, BISCA, moremi, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Potem łatwiej nie będzie, tylko inaczej.
Ale jak bedziesz widziec takiego malego dziobaka, ktory na Twoj widok pada z zachwytu, to nic innego nie bedzie wazne.
Ja, obudzona o 7 rano po nieprzespanej nocy, mam ochote dusic wszystkich dookola. Ale potem sprawca bezsennej nocy zerka na mnie, zaczyna sie jarzyc w usmiechu i koniec. Jestem roztopiona jak maslo i owinieta dookola palca.mysza1975, macduska, EwaT, kapturnica, BISCA, ania.g, Parka, Mega, iwcia77, Sabina, Niuta, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:wino mi się skończyłoooooo, buuuuuuuuuuuuu
http://www.iv.pl/images/99874096354112026965.jpgkapturnica, malgos741, ania.g, macduska, mysza1975, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam się z wieczorka z wami:-)
jakieś wieści?
Mysza widzę że jeszcze w dwupaku, ale brzusio śliczniusio
Ja mam maraton, wczoraj graliśmy dla nauczycieli a dziś wesele, dobrze że wczoraj skończyliśmy wcześniej a dziś tylko do 2.00 i do domku.
Ale mam syf w domu, jutro czas na sprzątanie jak się wyśpię, a po za tym auto ledwo zipie wczoraj coś mi poszło i prawdopodobnie turbina - mniejmy nadzieję że nie.ale się dziś w nocy nawalę piwkiem
BISCA, macduska, kapturnica, mysza1975, samira, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Macduska, zapraszam do siebie, mamy jakies 50 sztuk czerwonego, kilka bialych i jak dobrze poszperamy to i sampana kilka sie znajdzie ( tylko trzeba bedzie m czyms zajac, bo on nie lubi jak mu do butelek zagladam;-)
kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:już jadę, a serki masz????? uwielbiam francuskie sery.............
macduska, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny