35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:kazda z nas o ryzyku chyba doskanale wie
nic nowego nie powiedział
Czepiasz sie ..
Byc moze nie wszystkie az tyle wiedza..I ktos mialby chec posluchac..To ze tobie nie odpowiada nie znaczy ze ktos z tych wiadomosci nie moze skorzystac....samira lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...a na polce juz stoi Tuwim, Brzechwa, i Legendy i wierzenia polskie ( bazyliszek, smok wawelski, wars i sawa ) , bedzie znal " kto ty jestes- polak maly" i takie inne wierszyki..., bede z nim ogladac Akademie Pana Kleksa , spiewac piosenki z filmu i oczywiscie Fasolki
...dopiero pozniej bedzie Piccolo D'oro del Antonianio
Początkowo tylko słuchał, później oglądał.
zobacz jedną z części
https://www.youtube.com/watch?v=Eynpwclq81wsamira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czepiasz sie ..
Byc moze nie wszystkie az tyle wiedza..I ktos mialby chec posluchac..To ze tobie nie odpowiada nie znaczy ze ktos z tych wiadomosci nie moze skorzystac.... -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja na Mam talent.
Mysza, kiedy sie rozpakowujesz, bo juz mi sie wszystko miesza.
17 wg usg, 19 wg ovu, ale kto to wie. Mogłabym już. Jutro zaczynamy 40 tydzień.EwaT, Pusurek, BISCA, malgos741, ania.g, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja oglądam mecz w tv z moim synkiem, który się bardzo emocjonuje. Mąż za to siedzi (albo stoi) na stadionie. I w takich chwilach jestem dumna, że jestem Polką
kapturnica, Pusurek, mysza1975, Sabina, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A ja oglądam mecz w tv z moim synkiem, który się bardzo emocjonuje. Mąż za to siedzi (albo stoi) na stadionie. I w takich chwilach jestem dumna, że jestem Polką
mysza1975, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mojej kuzynki facet to Anglik, nie je warzyw żadnych. Kiedyś zjadł u mnie w domu bigos ze smakiem i nie dał się przekonać ze to prawie sama kapusta
Twierdził że to na pewno z mięsa....
MOja sis jest z anglikiem i srednio 2,3razy w roku do Pl przyjezdzaja..Wpierdziela wszytsko oprocz jednej potrawy,,,Nie zje flaczkow i nic co by bylo w puszce...Oni uwazaja ze to co puszkowe to karma dla zwierzakow hehehehePusurek, mysza1975, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość