X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bryyyyy...
    No paszcza szkoda malego znajomych ale w sporcie nie ma przebacz to tamto :P I uwazam ,ze Twoj dwupak w barwach chyba pomogl..Sie nam wreszcie udalo ;)
    Iwcia parmenska uwielbiam , zreszta wszystkie surowizny sa dla mnie do zjedzenia bez problemu...
    Fragolino -smaka mi narobilas!!..Siostra mojej mamy od lat mieszka gdzies we Wloszech..Zaczynala jako opiekunka i tak jakos zostalo..I ona zawsze mi to winko zwozi..MMMM uwielbiam :)
    Parmeńska ???- mniam!

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ogląda właśnie powtórkę z meczu i drze się jakby to było na żywo:-)

kapturnica, Sabina, ania.g, EwaT, Mega, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Nie mam dzis weny

Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Nie rozumiem tego zachwytu dot. wczorajszego meczu.. Raz sie udało, niemcy mieli slaby skład i wielkie halo.. Niech kilka meczy wygrają to wtedy będzie można się tym jarać a tak...
    W sumie to mam to w dupie

samira, Iwone, EwaT, MartaDidinio, iwcia77, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa z okazji urodzin życzę Ci aby spełniło się Twoje największe marzenie <3

graphics-happy-birthday-089804.gif

BISCA, inessa, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, zyczenia zostawilm Ci pod wykresem :)

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzbry

Nie rozumiem tego zachwytu dot. wczorajszego meczu.. Raz sie udało, niemcy mieli slaby skład i wielkie halo.. Niech kilka meczy wygrają to wtedy będzie można się tym jarać a tak...
    W sumie to mam to w dupie
    super
    ja też
    wielcy bohaterzy raz im sie udało niemców pokonać od czasów Grunwaldu kurwa

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko wszystkiego najlepszego :-) spełnienia marzeń <3

inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież ten mecz był ustawiony!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    super
    ja też
    wielcy bohaterzy raz im sie udało niemców pokonać od czasów Grunwaldu kurwa
    No i co? Ja lubię jak Polacy wygrywają :-) nawet jeśli to przez przypadek ;-) i tak się cieszę :-)

kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Inesska, spelnienia marzen i szczescia !!!

Uwielbiam niedziele !!!!! Moj m obudzil mnie o 10h na gotowe sniadanko . Posiedzielismy przy stole 45 min, i z powrotem do lozka :-) i tak na dworze leje, takze' z czystym sumieniem mozna sie kisic na kanapie...... Cudownie

kapturnica, Sabina, samira, inessa, Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    przecież ten mecz był ustawiony!
    Teoria spisku ?

kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines dołączam się do życzeń.Spełnienia najskrytszych marzeń

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane!!!!!
    Ja padnieta po wczorajszej wizycie kurcze jak to człowiek sie meczy a nawet brzucha jeszcze nie ma :P a dzisiaj znów goscie :)
    Życze Wam spokojnej niedzieli :) :) :)

samira, Sabina, Iwone, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No i co? Ja lubię jak Polacy wygrywają :-) nawet jeśli to przez przypadek ;-) i tak się cieszę :-)
    Ja też. W sporcie liczy się wynik, a nie czy się udał przez przypadek i czy druga druzyna miała słabszy skład. Nasi zagrali mądrze taktycznie i to się liczy. Nie umniejszać mi tu naszego zwycięstwa, proszę! :)

Pusurek, kapturnica, BISCA, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pusur, to fajnie, ze to "tylko" lekka asymetria. Jak pomyśle jak tam mały człowiek się ciśnie w środku, to nic dziwnego, ze wychodzi przygięty ;-)

Co do porównywania, zgadzam się, najgorzej jak matki maja kolo siebie malucha w tym samym wieku, automatycznie rusza wyścig zbrojeń...
    Niestety człowiek musi do czegoś się odnieść, zatem sięga po normy rozwojowe...

Ja jestem w takiej sytuacji, ze po urodzeniu dziecka z hipotrofia, niedotlenionego i z zanikiem pulsu uslyszalam, teraz niech pani obserwuje...
    I tak sobie oscyluje na krawędzi szaleństwa, mam miesiące, ze mowie sobie, ze każdy ma swoje tempo i nie ma co siać paniki i takie gdzie jej zachowania mnie skłaniają do analizy czego to może być symptom..
    Niestety młoda nie rozwija się ksiazkowo, ale staram się nie doszukiwać wszystkiego co najgorsze..
    Pusur lepiej zapobiegać niż leczyć, masz racje, skoro drobnymi rzeczami można pomoc, gdyby mi ktoś od poczatku powiedział, ze młodej trzeba pod kolana poduszkę podkladać, to byśmy pewnie krócej walczyli z wygieciem...

Na marginesie, córka zaczeła chodzić jak miała 28 mcy... Jest malutka wiec wygląda na młodsza, ale..
    Uwagi matek i babc w piaskownicy po odpowiedzi na pytanie o wiek " dwa lata i nie chodzi? Naprawdę? A moja to ....." bezcenne...

Raz spokojnie odpowiedzialam babie, ze wszystkie badania wykazują, ze dzieci, które wczesniej osiągają etapy rozwojowe wcale nie osiągają większych sukcesów w życiu, nie ma to żadnego związku z późniejszym dorosłym życiem, ale mnie nie zrozumiala...
    Moja córka załatwiła to za mnie, bo jej biegający dwuletni zawodnik sumo stanął kolo piaskownicy i zaczął pokazywać jakis klocek wydając małpie dźwięki, na co moje dziecko poprosilo "podaj mi tamten element proszę"....:-)

Elfik, moje dziecię wzbudza niepokój pediatrów, bo ma wrodzoną wadę nerek. W zwiazku z tym wysyłają nas na rózne kontrole i teraz byłam z nią u neurologa. Pani neurolog pomachała dzieckiem w rózne strony i stwierdziła, że przy leżeniu na brzuszku nadmiernie obciąża lewą stronę plus coś tam z obręczą barkową (nadmierne napięcie mięśni chyba). Tylko, że nie wiem, czy jej do końca wierzę, bo w domu mała się inaczej zachowuje. Nie napina mięśni, ładnie podnosi główkę. Ale poćwiczę z nią z książki Pusurka. Nawet matę kupię :)

samira, Iwone, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska 100 lat! :)

Alis, ksiazka jest od Ewy, to jej maz stal przy skanerze, ja tylko reklamuje i podaje dalej, ale to Ewce podziekowania sie naleza. :)

Wczoraj nie moglam zasnac do 2 w nocy, tak to jest jak sie pospi w dzien. Widocznie juz jestem cyborgiem, 3 godz smu mi wystarcza, a nadmiar tylko przeszkadza. ;)

Dzien dobry laseczki! smigam z mlodym na spacer, bo slonce!

BISCA, samira, Sabina, Mega, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, Parka, Alis, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko wszystkiego najlepszego a przede wszystkim spełnienia <3 marzeń <3

iwcia77, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-birthday-181333.gif

Inessko- najwieksze twoje marzenie nosisz w sobie <3, Zycze Ci niespozytej sily i wiecznego zdrowia abys ciagle mogla realizowac swoje zyciowe marzenia , zeby zycie bylo latwe i przyjemne , pelne przygod i fajnych wyzwan 100 lat kochana !!!!

Mega, Sabina, mysza1975, Iwone, BISCA, inessa lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, spełnienia marzeń <3

Sabina, mysza1975, inessa lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4885 4886 4887 4888 4889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ