35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:DZIEWCZYNY STARACZKI, MAM PYTANIE: JAK U WAS Z PICIEM KAWY?
Przeczytałam że należy unikać kofeiny. To co tak zupełnie nic?iwcia77, kapturnica, macduska, samira lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:DZIEWCZYNY STARACZKI, MAM PYTANIE: JAK U WAS Z PICIEM KAWY?
Przeczytałam że należy unikać kofeiny. To co tak zupełnie nic?macduska, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Moj 14nastolatek wczoraj przeszedł samego siebie. Miał jakieś przeżycia osobiste i był mega wkurzony. Tak zamknął drzwi do pokoju swojego że szyba pękła...
iwcia77, samira, macduska, Pusurek, MartaDidinio, Lucky, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moj 14nastolatek wczoraj przeszedł samego siebie. Miał jakieś przeżycia osobiste i był mega wkurzony. Tak zamknął drzwi do pokoju swojego że szyba pękła...
iwcia77, samira, macduska, Pusurek, Lucky, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:no taki mam zamiar. Między bogiem a prawdą drzwi były stare jak matka ziemia i szyba w nich latała jak żyd po pustym sklepie, wiec nie trzeba było wiele żeby pękła. to już ostatnie które zostały do wymiany a że były na poddaszu to mój mąż nie kwapił się do kupna nowych. Generalnie pierwsza myślą jak usłyszałam brzęk było-" No wreszcie będą drugie!!!!" ale przecież młodemu tego nie powiem.
Wqurw mu przeszedł od razu tym bardziej że uświadomiłam mu ile kosztuje szyba (tak ze 100) i że nie będziemy jej wstawiać tylko nowe drzwi a to potrwa.
Myslę ze nauka w las nie pójdzie, na razie ma pokój bez drzwi....macduska, iwcia77, BISCA, Iwone, Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny