35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale jak to zrezygnować???? Z kawy???? Nierealne.... Staram sie max 1 dzienniemacduska wrote:DZIEWCZYNY STARACZKI, MAM PYTANIE: JAK U WAS Z PICIEM KAWY?
Przeczytałam że należy unikać kofeiny. To co tak zupełnie nic?
iwcia77, kapturnica, macduska, samira lubią tę wiadomość
-
eee nie sadze , zebyprzesadzac aztak zeby cale zycie wywalac do gory nogami..A tacy patole chleja byle co , pala , nie dbaja o siebie a sa plodni..Ja kawe pije codziennie 2,3 filizanki z ekspresu biale...macduska wrote:DZIEWCZYNY STARACZKI, MAM PYTANIE: JAK U WAS Z PICIEM KAWY?
Przeczytałam że należy unikać kofeiny. To co tak zupełnie nic?
macduska, Iwone lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
obciążyć z kieszonkowegomacduska wrote:Moj 14nastolatek wczoraj przeszedł samego siebie. Miał jakieś przeżycia osobiste i był mega wkurzony. Tak zamknął drzwi do pokoju swojego że szyba pękła...

iwcia77, samira, macduska, Pusurek, MartaDidinio, Lucky, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jakby o mojego chodzilo pewnie pojechalabym mu pop kieszeni i kazala ze swoich pieniedzy wstawic...Bo jesli trzasnal nimi to tylko rozpizgal na swoje zyczenie...No niestety taki ich czas ,ze czasem nie radza sobie z emocjami w inny sposob hehehehA jak poczuje na wlasnej skorzenast razem nie trzasniemacduska wrote:Moj 14nastolatek wczoraj przeszedł samego siebie. Miał jakieś przeżycia osobiste i był mega wkurzony. Tak zamknął drzwi do pokoju swojego że szyba pękła...

iwcia77, samira, macduska, Pusurek, Lucky, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i tak lepiej niz pokoj bez klamek hehehehmacduska wrote:no taki mam zamiar. Między bogiem a prawdą drzwi były stare jak matka ziemia i szyba w nich latała jak żyd po pustym sklepie, wiec nie trzeba było wiele żeby pękła. to już ostatnie które zostały do wymiany a że były na poddaszu to mój mąż nie kwapił się do kupna nowych. Generalnie pierwsza myślą jak usłyszałam brzęk było-" No wreszcie będą drugie!!!!" ale przecież młodemu tego nie powiem.
Wqurw mu przeszedł od razu tym bardziej że uświadomiłam mu ile kosztuje szyba (tak ze 100) i że nie będziemy jej wstawiać tylko nowe drzwi a to potrwa.
Myslę ze nauka w las nie pójdzie, na razie ma pokój bez drzwi....
macduska, iwcia77, BISCA, Iwone, Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH