35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ja znikam...Slysze przez nianke ze Maly cos steka, ale niby nie slysze... Ale sie cos rozkreca... Dobrej nocki. Bardzo mi bylo milo.
kapturnica, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNauczysz sie poczatkow, reszta tu.EwaT wrote:jezyka sie w pl nie nauczysz....nie wierze
A na dzieci straszna kase tu daja, dodatki, samotne matki, sratki, jeszcze od podatku polowe odliczysz.
EwaT, iwcia77, Mega, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie to samo. Zmykam. Dobramoc!MartaDidinio wrote:dziewczyny ja znikam...Slysze przez nianke ze Maly cos steka, ale niby nie slysze... Ale sie cos rozkreca... Dobrej nocki. Bardzo mi bylo milo.
kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobra to ja sie podlize Pani , ze uwazam na lekcjach i wyjasnie macdusi skad sie wzial nick Pusurka, bo sama zainteresowana tego nie zrobila

geneza nicka Pusurka : Pusur = Garfield
dostane +?
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dostaniesz wpierdol w kibló za podlizywanie sieiwcia77 wrote:dobra to ja sie podlize Pani , ze uwazam na lekcjach i wyjasnie macdusi skad sie wzial nick Pusurka, bo sama zainteresowana tego nie zrobila

geneza nicka Pusurka : Pusur = Garfield
dostane +?
A.
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba, moremi, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A pamiętacie taki serial dokumentalny o porodach, nie pamietam tytułu, on był bodajże z 1999 roku....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nigdy nie ogladalam filmow o porodach , bo mnie nigdy to nie ciekawilo...ale jak juz urodze to moze popatrze
Mega wrote:A pamiętacie taki serial dokumentalny o porodach, nie pamietam tytułu, on był bodajże z 1999 roku....
-
nick nieaktualnyJeszcze nie. Mialam isc zima, ale stwierdzilam, ze to nie jest dobry film na poczatek ciazy. Ale ksiazka jest zajebista. W ogole bardzo lubie Pilcha. A Dorocinskiego i Wieckowskiego tez.iwcia77 wrote:a widzialyscie film Smarzowskiego " pod mocnym aniolem" ? - o alkoholikach
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
no ja widzialam w sierpniu jak bylam - kuzyn mi puscil a potem dopiero w empiku mignela mi ksiazka. Co do tych dwoch panow to sie zgodze - swietni aktorzy a Wieckowski bardzo mi sie podobal w " Walesa ..czlowiek..."Pusurek wrote:Jeszcze nie. Mialam isc zima, ale stwierdzilam, ze to nie jest dobry film na poczatek ciazy. Ale ksiazka jest zajebista. W ogole bardzo lubie Pilcha. A Dorocinskiego i Wieckowskiego tez.

i inne cuda. Cos za cos.