35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jezyka sie w pl nie nauczysz....nie wierze
A na dzieci straszna kase tu daja, dodatki, samotne matki, sratki, jeszcze od podatku polowe odliczysz.EwaT, iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:dziewczyny ja znikam...Slysze przez nianke ze Maly cos steka, ale niby nie slysze... Ale sie cos rozkreca... Dobrej nocki. Bardzo mi bylo milo.
kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobra to ja sie podlize Pani , ze uwazam na lekcjach i wyjasnie macdusi skad sie wzial nick Pusurka, bo sama zainteresowana tego nie zrobila
geneza nicka Pusurka : Pusur = Garfield
dostane +?kapturnica, Mega, Pusurek, Sabina, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobra to ja sie podlize Pani , ze uwazam na lekcjach i wyjasnie macdusi skad sie wzial nick Pusurka, bo sama zainteresowana tego nie zrobila
geneza nicka Pusurka : Pusur = Garfield
dostane +?
A.iwcia77, Mega, Pusurek, mysza1975, Simba, moremi, Sabina, Reni, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nigdy nie ogladalam filmow o porodach , bo mnie nigdy to nie ciekawilo...ale jak juz urodze to moze popatrzeMega wrote:A pamiętacie taki serial dokumentalny o porodach, nie pamietam tytułu, on był bodajże z 1999 roku....
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a widzialyscie film Smarzowskiego " pod mocnym aniolem" ? - o alkoholikach
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
no ja widzialam w sierpniu jak bylam - kuzyn mi puscil a potem dopiero w empiku mignela mi ksiazka. Co do tych dwoch panow to sie zgodze - swietni aktorzy a Wieckowski bardzo mi sie podobal w " Walesa ..czlowiek..."Pusurek wrote:Jeszcze nie. Mialam isc zima, ale stwierdzilam, ze to nie jest dobry film na poczatek ciazy. Ale ksiazka jest zajebista. W ogole bardzo lubie Pilcha. A Dorocinskiego i Wieckowskiego tez.
Pusurek lubi tę wiadomość