35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Zacznij coś pędzić w piwnicy czy w jakiej ziemiance- własny bimber najlepszy- dla zdrowotnosci...Moj wujek mial taka konstrukcje w lazience, ze wieza eiffla wysiada...
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nigdy nie ogladalam filmow o porodach , bo mnie nigdy to nie ciekawilo...ale jak juz urodze to moze popatrze
pamietam jak w jednym z odcinków była łaska która zupełnie nie potrafiła sie zajmować dzieckiem i to maleństwo jej sie zachlysnelo, operator nie wyrobił i podbiegł do niej jej pomoc, bo dzieciak by sie udusił. Pamietam ze ten serial zrobił na mnie ogromne wrażenie, chyba Pierwszy krzyk sie nazywał.
A Pod mocnym aniołem z chęcią bym obejrzała, akurat lata w telewizji, ale jestem w pracyzalukaj trzeba bedzie odpalić
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o no to ciekawie rzeczywiscie - a nie ma powtorek?Mega wrote:To był serial chyba kręcony w Krakowie, najpierw przedstawiali pare, potem dopiero przechodzili do porodu
pamietam jak w jednym z odcinków była łaska która zupełnie nie potrafiła sie zajmować dzieckiem i to maleństwo jej sie zachlysnelo, operator nie wyrobił i podbiegł do niej jej pomoc, bo dzieciak by sie udusił. Pamietam ze ten serial zrobił na mnie ogromne wrażenie, chyba Pierwszy krzyk sie nazywał.
A Pod mocnym aniołem z chęcią bym obejrzała, akurat lata w telewizji, ale jestem w pracyzalukaj trzeba bedzie odpalić
Mega lubi tę wiadomość
-
o nastepna pozycja do oblukania , musze sobie to wszystko zapisac i poki mam czas obejrzecEwaT wrote:jezeli ktoś lubi Kondratiuka to Bar po Młynkiem wymiata
kiedys ogladałam w odcinkach na yt ale teraz nie moge znależćMega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o no to ciekawie rzeczywiscie - a nie ma powtorek?
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, witam w tym ukochanym przez wszystkim dniu
który akurat dzisiaj ja lubię bo zaraz wracam do wyrka
Iwone, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry,
Ah, a bylo tak pieknie.... Czy tydzien mie mogl by sie skladac tylko z sobot i niedziel? No i od czasu do czasu jakis piatek....dla przyzwoitosci
Milego dnia wszystkim Paniom.Mega, Sabina, Dorka1979, kapturnica, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się melduję z ranka i od razu mówię nie taki wilk straszny jak go opisują. Chodzi mi oczywiście o to badanie z glukozą na cukier. Najgorzej jak się człowiek naczyta a potem się boi nie wiadomo czego. Jesli któraś jadła miód łyżeczką to to badanie dla niej to nic takiego strasznego. Nawet cytrynka nie była mi potrzebna, wypiłam słodziutki roztwór i po sprawie.
Pusurek, Mega, kapturnica, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam również
Dorka, ja też nie wiedziałam z czego dziewczyny robią taką sprawę...
Z drugiej strony ja nie byłam w stanie znieść luteiny pod język..Od razu miałam odruch wymiotny, a laski sobie śsią i nie widzą problemu..kapturnica, mysza1975, Sabina, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Inessa, odrobinkę po, ale lepiej pózno niż wcale
(jak powiedział spóżniony kat, wpadając na miejsce egzekucji...)
Dużo radości, spokoju i zdrowia
A miłości tyle, żeby pokochać bezgranicznie oba bąble, swoje wymarzone dziecko i cudze - również Twoje wymarzone dziecko - tą samą miłością matczyną, która góry przenosi i jest silniejsza niż cokolwiek na świecie
Niech Wam się darzy!Mega, kapturnica, Alis, mysza1975, samira, iwcia77, inessa, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Witam
Noc była koszmarna, zgaga mnie dobija i nic już nie pomaga w żadnej ilości. Jak to dobrze że to już ostatni tydzień w dwupaku.
Mam pytanie do dziewczyn które ostatnio urodziły w PL. Jaką teraz i kiedy trzeba załatwić papierologię jeśli chodzi o becikowe?kapturnica, mysza1975, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no nie wiem czy tak wiadomo skoro brat Andżej ma na imie Renata
taaadaam!!!!!!!!!
ps. dzień dobrymacduska wrote:Pusur a twój nic skąd? Bo Ewy to raczej wiadomoPusurek, Mega, kapturnica, mysza1975, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość