35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ej Dorbie, kazda ma cycki! chodzi o to, czy zasilasz grupe teresek czy biusciastych!
z tym entuzjazmem wobec puchatka bym uwazala, bo Cie zdiagnozuja zaraz..
Ok, ok.
Cycki ma małe - 65C
Ale ja mała jestem
Ale karmiłam pierwszego syna 5 mcy, drugiego rok i mam zamiar karmić.
Cycki po karmieniu mi zmalały bo i schudłam wtedy
Ale ja praca i dziecko, wiec wiadomo...paszczakin, inessa, Sabina, Bliska 77, Reni, ania.g, macduska, Simba, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:u nas pewnie będzie zmiana warty bo wybory samorządowe się zbliżaja a to spółka miejska, także trochę się obawiam co i jak ale tak jak kiedyś rozmawiałyśmy, na pewne rzeczy nie mam wpływu więc póki co nie myślę o tym i cieszę się obcowaniem z dzieciaczkiem
Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Wiesz, że od starających się możesz za to dostać w dziób? To są najbardziej znienawidzonej przez staraczki słowa.
Nie odpuszczam, bo mam clo. Odpuszcam tylko jutrzejszą betę, bo w tej sytuacji nie ma sensu.moremi, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiesz, że od starających się możesz za to dostać w dziób? To są najbardziej znienawidzonej przez staraczki słowa.
Nie odpuszczam, bo mam clo. Odpuszcam tylko jutrzejszą betę, bo w tej sytuacji nie ma sensu.
pewnie moremi, nie odpuszczaj, bo nalezy ci sie jak psu micha! ja caly czas na ciebie czekam, zebysmy se razem na ciaze ponarzekaly!moremi, kapturnica, Sabina, Alis, Mega, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witaj
dyplomatka nam się trafiła
jakie masz cycki ... bo tu są dwie bandy ta fajna z dużymi i te pozostałedorbie wrote:)))))
Karmienie na tak!!!!! Cycki na tak!!!!
Puchatek na tak!!!!kapturnica, Bliska 77, macduska, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:U nas z kolei trwa inwestycja i dlatego ja wracam po pół roku, ale umówiłam się, ze po powrocie pracuję kiedy chcę i ile chcę.
fajnie, ze masz taką możliwośćcaffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
U nas własnie mineła burza takiej nawet latem nie było normalnie szok jak waliły pioruny!!!! i od rana leje.
Ale napłodziłyscie od wczoraj !!!!!
WItaj Dorbie
Moremi
Mysza wiele sił!!!!!!
Co do muzyki słuchałam i słucham prawie wszystkiego oprócz Nirwany itp
sama śpiewam i troszke gram
dawno temu uprawiałam sporty głównie biegi na długie dystanse oraz siatkówka
bawiłam sie głównie z chłopcami,lalke miałam jedną od ukochanego dziadka ale prawie się nia nie bawiłam,uwielbiałam chodzic po drzewachkapas sie w naszym jeziorze latem a zimą jeżdzic na łyżwach oraz bawic sie w podchody w naszym lesie
a wiekszosc tych rzeczy ( oprócz sportów) robiłam w spódnicach nie nawidziałam spodni
a i jeszcze broniłam mojego młodszego brata przed złymi kolegami ( potrafiłam ich zbić
) a jak pojawił sie drugi brat a juz byłam w Liceum Medycznym to pomagałam w opiece nad nim a wiec np pieluchy,kapiele itd
a najbardziej z wszystkiego pochłaniały mnie ksiazki potrafiłam przeczytac dwie ksiażki na dzien jak były dni wolne ( i to kilkuset stronicowe - ale sie chwale
)
Dobra wiecej nie pisze bo dalsze życie wiele zmian przyniosło
Dobrego dnia Wam życzeBliska 77, Bursztyn, ania.g, macduska, Alis, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
"Co do muzyki słuchałam i słucham prawie wszystkiego oprócz Nirwany itp
"
Inessa, no wiesz, jak możesz! (żartuję oczywiście)
ale z ksiażkami miałami mam (obecnie z pewnymi trudnościami) to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:35
kapturnica, inessa, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość