35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:witaj
dyplomatka nam się trafiła
jakie masz cycki ... bo tu są dwie bandy ta fajna z dużymi i te pozostałe
Bliska 77, Reni, moremi, malgos741, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o qrwa poniosło mnie
Bursztyn wybacz
cycki nie mają znaczenia.. ważne, zebyś kolana miała małe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b04e698f02.jpgBursztyn wrote:Reniek, uwazaj....uwazaj ci mowie, bo przegniesz palkeBursztyn, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Pusurek, macduska, Elfik, malgos741, Alis, Mega, Dorka1979, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:
tylko zeby mi bylo na wieki wiekowkapturnica, Sabina, EwaT, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dobrze, niech bedzie pochwalony...jarski
tylko zeby mi bylo na wieki wiekowMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie da rade..Plec meNska w moim domu wysoce zarliwa mieso..I co zrobic i co zrobic jak tekst ze tkanka miesniowa sie musi meic z czego budowac
Bliska 77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:będzie dobrze, tylko widzisz, nie chcę zaczynać tematu ale jakoś chyba wolałabym żłobek niż nianię chyba że babcino-dziadkową (kiedyś już o tym rozmawiałyśmy, ja mam super żłobek, juz sprawdzony i mam tylko nadzieję, ze moje dziecię się dostanie)
Bliska 77, Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ja też wolę żłobek chyba, ale teraz to nie mam wyjścia i trzeba dociągnąć jakoś do września. W wakacje to jakoś urlopami pogrodzimy, czyli jakies 4-5 miesięcy musimy niańkę zaangażować. Z tym, ze montujemy kamery w domu bo inaczej to bym się ze stresu spaliła.
caffe lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:A wiecie,ze jak kamery montujecie to jest Waszym obowiazkiem powiadomic pracownice inaczej jest to karalne!!!!
inessa, caffe, kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe ja tylko tak dla przypomnienia nawet nie pomyslałam,ze chcesz cos ukryc jeżeli tak odebrałas to przepraszam.
Ale nawiązałam do tego bo ostatnio miałam dyskusje na podobny temat
z moją kuzynką młoda dziewczyną i wiem,ze nie wszyscy wiedza,że trzeba zgłaszac to pracownikowi.caffe, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe ja tylko tak dla przypomnienia nawet nie pomyslałam,ze chcesz cos ukryc jeżeli tak odebrałas to przepraszam.
Ale nawiązałam do tego bo ostatnio miałam dyskusje na podobny temat
z moją kuzynką młoda dziewczyną i wiem,ze nie wszyscy wiedza,że trzeba zgłaszac to pracownikowi.Po prosu dla swojego spokoju, a i też pewnie dlatego żeby nińka nie czuła się bezkarna
zamontujemy kamery i juz
kapturnica, inessa, Bursztyn, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość