35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
poszłam tylko młodego zaprowadzic do szkoły a wy naskrobałyscie 20 stron.
Za wami nie mozna nadąrzyc i huk tego łózka do wieczora nie zasciele bo i kiedy jak tu takie sensacje.
Mysza lekkiego i szybkiego porodu.
A ja dzis miałam disco polo połaczone z rockiem i metalem od 1 w nocy do 6 rano i to obsranym po samą szyje. Pampersów nie nadąrzałam wymieniac, repertual melodyczny wymieniał sie co chwile automatycznie od ryku do kwilenia.
ide sprzatac a jak która by chciała to ogród trza skosic, a gdyby sie za bardzo nudziła to nożyczkami hehe.inessa, ania.g, Elfik, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Kurde nie było mnie chwilę a tu Mysza rodzi. Mysza!!! Trzymam kciuki mocno, żebyś zdążyła do szpitala a potem aby już było szybciutko i bezboleśnie
Sabina, macduska, peppapig, Elfik, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymusze się odniesc chociaż już pewnie zupełanie inny temat:
ja po koncercie Kultu myslałam że dostałam cieżkiej infekcji wirusowej - bolał mnie KAŻDY dosłownie mięsień i straciłam głos....Sabina, Elfik, kapturnica, Mega, moremi, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:fatalnie sie czuje, chya jakies paskudne przeziebienie sie czai
mały gorączkuje po wczorajszej szczepionce
ogólnie chujnia, w dodatku matka mnie wkurwia
i z czego tu sie cieszyc? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Jesli "C" jest male, to jakie jest "A" ?
Pala za kokieterie i druga- za brak precyzji
Hejka
C nie świadczy o tym, że ma się duże cycki, tylko to jest róznica między obwodem pod biustem i biustu. Ja mała jestem, mam pod biustem jakies 67 i kupuje staniki 65C. A pomiędzy miseczkami to jest roznica w obwodzie po 2 cm chyba. Jakbym wzięła stanik 75 to miska na mnie byłaby A
Także mam małe cycki, brodawki jak u nastolatki, ale mleko tez da się z nich ssaćmoremi, ania.g, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Hejka
C nie świadczy o tym, że ma się duże cycki, tylko to jest róznica między obwodem pod biustem i biustu. Ja mała jestem, mam pod biustem jakies 67 i kupuje staniki 65C. A pomiędzy miseczkami to jest roznica w obwodzie po 2 cm chyba. Jakbym wzięła stanik 75 to miska na mnie byłaby A
Także mam małe cycki, brodawki jak u nastolatki, ale mleko tez da się z nich ssaćReni, Alis, kapturnica, Mega, Simba, samira, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie jak chcesz z nami zostać to pamiętaj, że powiem za Bliską, my tu wszystkie jesteśmy mniej lub bardziej walniete i ciężko z nami wytrzymać. Ostatnio kilka dziewczyn próbowało ale się dała rady.
EwaT, kapturnica, Mega, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Was pewnie nie nadgonie..pozrdrawiam Was
Myszw trzymam kciuki
Ja z pytaniem do Was, byłam na wizycie u gin. Brałam clo i została torbiel nieduża na jajniku. Czekam na @, śluzowka 8,5 i mam od 1 do 5 d nia cyklu znowu clo.. Czy można brać przy torbieli?. Doktora twierdzi,że się wchłonie...
Co ja mam robić...
Chyba dam SE spokój... Nie mam siły normalnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:08
samira lubi tę wiadomość