35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Ja Was pewnie nie nadgonie..pozrdrawiam Was
Myszw trzymam kciuki
Ja z pytaniem do Was, byłam na wizycie u gin. Brałam clo i została torbiel nieduża na jajniku. Czekam na @, śluzowka 8,5 i mam od 1 do 5 d nia cyklu znowu clo.. Czy można brać przy torbieli?. Doktora twierdzi,że się wchłonie...
Co ja mam robić...
Chyba dam SE spokój... Nie mam siły normalnie..malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:ależ przestań, kto sie obraza
obracalismy sie w swoim środowisku i generalnie każdy mial w dupie co o nim myślą ci inni
Ale mi tego brakuje.... Koncerty, ogniska, gitara i flaszka....kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przy torbieli nie powinno sie brac clo bo mozna ja rozhulac na dobre..Ja mam sklonnosc do torbieli po clo i nie tylko Branie dupka lub lutki pomaga na wchloniecie..Masz dupka albo lutke???
-
peppapig wrote:Ja Was pewnie nie nadgonie..pozrdrawiam Was
Myszw trzymam kciuki
Ja z pytaniem do Was, byłam na wizycie u gin. Brałam clo i została torbiel nieduża na jajniku. Czekam na @, śluzowka 8,5 i mam od 1 do w d nia cyklu znowu clo.. Czy można brać przy torbieli?. Doktora twierdzi,że się wchłonie...
Co ja mam robić...
Chyba dam SE spokój... Nie mam siły normalnie..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Nie nie molestowal to najlepszy lekarz od nieplodnosci i ten drugi też ma dobre opinie. Teraz kolejny krok do insyminacja, tylko mój wysyła do ggdańska a ten drugi do Białymstoku.
, chociaż ja bym wybrała Gdansk
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Brałam clo potem progesteron po owulce przez 10 dni,wczoraj odstawiłam czekam na @.. Pytałam czy nie zaszkodzi..żesz ci lekarze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:48
peppapig, samira lubią tę wiadomość
-
To co iść do starego zobaczyć co powie, bo sszkoda czasu?
peppapig, Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no a wracając do starań, bo znowu odbiegłyście od tematu
która teraz co robi w tym kierunku?Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:wogole
wracam powoli a mojego dieto-montignaca i dzis mam znowu pseudo-wege na kolacji.. pseudo, bo ryby sa ok.
na glowne bedzie ryba, na starter podam cos jak mini placki ziemniaczane, ale z cukini, nie z ziemniakow..
i potrzebuje inspiracji z czym.. rewelka sa z gulaszem, no ale to odpada, dobre sa tez z kwasna smietana, niemniej chce wiecej opcji do wyboru..
zjadlybyscie placka z:
-lososiem wedzonym
-twarozkiem z ziolami szczypiorkowo czosnkowy)
-kurkami w smietanie
-kremem pomidorowym?
bo ja swoim smakom ostatnio nie wierze.. inne propozycje milo widziane..paszczakin lubi tę wiadomość
-
A mymyślałam że się szybciej dostanę do starego, przed chwilą zadzwoniłam i okazało się że do niego to na 9 grudnia dopiero bo został ordynatorem i ma ddużo roboty. Może się szybciej dostanę jak coś się zwolni będzie dzwonić do mnie.
Mega, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
brawo.. praca zaliczona
jesteś zwolniona z zajęć wyrównawczychmacduska wrote:Reni ! w temacie starań:
Raport z monitoringu- pęcherzyk pękł płyn w zatoce douglasa jest, ciałko żółte jest. Bzykanka były (zaznaczone). Czekać mam na efekt.macduska, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość