35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka.Dziewczyny,czekam na @ chyba jutro,moja doc zapisała mi cło,żeby zwiększyć szanse i przyspieszyć wszystko,w międzyczasie gdy czekamy na pierwsze spotkanie w klinice niepłodności. Ale się tyle nazywała o efektach ubocznych i ze po 6 miesiącach trzeba zrobić długa przerwę u ze czysty się robią,wiec juz niewiem czy wogole zacząć to brać,tymbardziej ze tu nierobilam żadnego monitoringu?!
ania.g, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aha no i jeszcze ona mi powiedziała ze man brać od drugiego dnia. A nawet nie zapytała o trzy ostatnie cykle tylko o ostatni.ja mam owulacji dość szybko 12 dc,a druga fazę długa 16,17 wiec co 2 gier czy 5 tego zacząć?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:Hejka.Dziewczyny,czekam na @ chyba jutro,moja doc zapisała mi cło,żeby zwiększyć szanse i przyspieszyć wszystko,w międzyczasie gdy czekamy na pierwsze spotkanie w klinice niepłodności. Ale się tyle nazywała o efektach ubocznych i ze po 6 miesiącach trzeba zrobić długa przerwę u ze czysty się robią,wiec juz niewiem czy wogole zacząć to brać,tymbardziej ze tu nierobilam żadnego monitoringu?!
-
AsiaPoli wrote:Aha no i jeszcze ona mi powiedziała ze man brać od drugiego dnia. A nawet nie zapytała o trzy ostatnie cykle tylko o ostatni.ja mam owulacji dość szybko 12 dc,a druga fazę długa 16,17 wiec co 2 gier czy 5 tego zacząć?
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a robiłaś badanie drozności itp? bo jak nie to bez sensu stymulowac znowu
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:giny stymuluja i bezspr droznosci...takze wsio zalezy od lekarza..moj tez chcial leciec 6cukliw ciemno..Ale poszlam do innego i zrobilam laparo juz po pierwszej probie...Na 4ry proby mialam 2owu z niedroznej strony i 2razy torbiele..Teraz bedzie 5ty raz sie zobaczy..Moze wreszcie sie obudzi drozna strona, heh
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:nie przejmuj się nami, my tu wszystkie z lekka jebnięte jesteśmy
caffe lubi tę wiadomość