35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
słuchaj marszczyłaś czoło jak grzywkę podcinałaś?
pamiętam jak mama w dzieciństwie grzywkę podcinała i tak mnie ona kłuła w oczy że marszczyłam czoło a potem miałam ją na 1 cm hahah
grzywka odrośnie?prawda
p.s. a tak poważnie to fajoska
choruję na taki kolor ale nie ogarnę odrostów a co 2 tyg farbować to szkoda
macduska, moremi, kapturnica, Simba, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A czy którassluchala SDM? Przypomniało mi się w końcu moje szczeniece zauroczenie. Nawet z nimi wywiad robiłam dla lokalnej gazetki
i tez lazilam na koncerty
Alis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:słuchaj marszczyłaś czoło jak grzywkę podcinałaś?
pamiętam jak mama w dzieciństwie grzywkę podcinała i tak mnie ona kłuła w oczy że marszczyłam czoło a potem miałam ją na 1 cm hahah
grzywka odrośnie?prawda
p.s. a tak poważnie to fajoska
choruję na taki kolor ale nie ogarnę odrostów a co 2 tyg farbować to szkoda
a to mój własny kolor ja jestem rasowa blondiReni, caffe, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale kolorek lekko tuningowany widać odrościk
i nie chcę słyszeć, ze jest inaczej
nie nie nie.. nikt nie ma takich naturalnych nie nie neimacduska wrote:
a to mój własny kolor ja jestem rasowa blondiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:00
macduska, Simba, Mega, Alis, Sabina, Pusurek, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednak jak się chce to można. Zrobiłam sobie dziś sama pedicure
Myślałam że już się nie zegnę z tą piłką ale się udało. Zajęło mi to sporo czasu ale jest miód malina. Szkoda tylko że pomalować nie mogę. Ale może jak maznę chociaż bezbarwnym to nikt się w szpitalu nie przyczepi...
macduska, megan8, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
No i u mnię temat rozwiązany, lecę dziś bo zwolnilo się miejsce u starego gina, zobaczymy ci powie. Szybką akcja w salonie żeby ddoprowadzić się do porzadku i kręce na 17.20.
macduska, ania.g, Mega, inessa, kapturnica, samira, Alis, Bursztyn, Sabina, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:ale kolorek lekko tuningowany widać odrościk
i nie chcę słyszeć, ze jest inaczej
nie nie nie.. nikt nie ma takich naturalnych nie nie nei
niefajnie jak wszystko blond jak na góralce z Żywcamacduska, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
pamiętaj.. spoufalaj się z nim.. ściągnij majtki te sprawy.. i nie wracaj bez diagnozy
malgos741 wrote:No i u mnię temat rozwiązany, lecę dziś bo zwolnilo się miejsce u starego gina, zobaczymy ci powie. Szybką akcja w salonie żeby ddoprowadzić się do porzadku i kręce na 17.20.EwaT, malgos741, macduska, Mega, kapturnica, Alis, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość