35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niekoniecznie, materialy musza miec jakies tam atesty i standarty- chodzi glownie o tania sile robocza
ale juz firmy chinskie sprzedajace badziwie w Europie latwiej wcisna syf
i wciskaja
pamietam afere radioaktywnych butow (chodzilo o czarny barwnik)
z zabawkami dladzieci tez cos bylo nie halo, toksycznosc..
A teraz gumki - afera
Ale są też produkowane w Polsce tzn miejmy taka nadzieję, bo tak maja napisane, a może oni je tylko w Polsce pakuja
Mój Hubi szaleje z tymi gumkami, uniego wyscy siedza i plota bransoletkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jednak jak się chce to można. Zrobiłam sobie dziś sama pedicure
Myślałam że już się nie zegnę z tą piłką ale się udało. Zajęło mi to sporo czasu ale jest miód malina. Szkoda tylko że pomalować nie mogę. Ale może jak maznę chociaż bezbarwnym to nikt się w szpitalu nie przyczepi...
-
Pusurek wrote:Ja mialam czerwone jak malyna. Ae masz miec cc, nie? To co innego. Chociaz teraz juz nie przykladaja tak wagi do p
aznokci u nog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 17:33
Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:A teraz gumki - afera
Ale są też produkowane w Polsce tzn miejmy taka nadzieję, bo tak maja napisane, a może oni je tylko w Polsce pakuja
Mój Hubi szaleje z tymi gumkami, uniego wyscy siedza i plota bransoletki -
ania.g wrote:Dopytywałam się ojca dyrektora i powiedział że paznokcie u nóg i rąk bez lakieru.
Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:OJEJ! A co to? Już się boję.
w ramach pokuty prosze dzis wieczorem podczas wspólnego czasu z menżem uznać głośno i wyraznie swoją niższość podległość oraz uległość oraz absolutną gotowość do rozpłodu bez żadnych wydziwiań że poród boli tak jak jedna z naszych koleżanek, naczelna grzesznica!
A.Sabina, kapturnica, samira, Mega, macduska, moremi, Bursztyn, Simba, Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:nie wiesz co to pokuta?! pokuta to druga natura kobiety!
w ramach pokuty prosze dzis wieczorem podczas wspólnego czasu z menżem uznać głośno i wyraznie swoją niższość podległość oraz uległość oraz absolutną gotowość do rozpłodu bez żadnych wydziwiań że poród boli tak jak jedna z naszych koleżanek, naczelna grzesznica!
A.Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOK. Uległość na maksa!
Poród nie boli, no wcale
Grzesznica?))
tylko mam okres niestety i chyba, bo jakiś skąpy i za wcześnie od 4 dni. Nie chcę myśleć, że to może zagnieżdżanie, ale tak ciutkę mam nadzieję, bo tak miałam przy poprzednich ciążach, ze wtedy miałam krwawienie i jeszcze za miesiac tez miałam. Ale nie będę się mamić, to na pewno okressamira, ania.g, EwaT, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:OK. Uległość na maksa!
Poród nie boli, no wcale
Grzesznica?))
tylko mam okres niestety i chyba, bo jakiś skąpy i za wcześnie od 4 dni. Nie chcę myśleć, że to może zagnieżdżanie, ale tak ciutkę mam nadzieję, bo tak miałam przy poprzednich ciążach, ze wtedy miałam krwawienie i jeszcze za miesiac tez miałam. Ale nie będę się mamić, to na pewno okresSabina, Mega, dorbie, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Sabinko a Ty już Gwiazdki oczekujesz???
aaaaa no i tak prezentu pod choinke??!!!tak jak robienie prezentów dla dzieciaków
Ale za TAKI prezent bym się nie obrazilaMega, inessa, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny