35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi nie chce cię nakręcać ale moja sis do 5 miesiąca ciąży miała normalny okres i zero objawów. Wiec moze...
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moremi nie chce cię nakręcać ale moja sis do 5 miesiąca ciąży miała normalny okres i zero objawów. Wiec moze...
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No nie nakręcisz mnie. Beta na tak niskim poziomie w 18 dpo i brak drugiej kreski na teście nie rokują dobrze. Jeżeli to plamienie nie rozkręci się na dobre, to jadę na betę. Ale nie łudzę się.
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Oj dziewuchy...
Wczoraj morze łez przelałam, a teraz zbieram się w garść, czekam na @ i działamy dalej. W przeciągu 11 miesięcy trzy razy zaskoczyło, więc kwestią czasu jest kiedy zaskoczył kolejny raz. I oby to było już TOmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Oj dziewuchy...
Wczoraj morze łez przelałam, a teraz zbieram się w garść, czekam na @ i działamy dalej. W przeciągu 11 miesięcy trzy razy zaskoczyło, więc kwestią czasu jest kiedy zaskoczył kolejny raz. I oby to było już TOSabina, moremi, Mega, inessa, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Plodnosci dzis nie mozna wam odmowic.
Ja sie nie przylaczam, mozg mam ciagle zlasowany po nocy.
Mysza dawala znac?
Ja też już dzisiaj nie pogadam bo mnie zaraz zgaga zabije...samira, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Plodnosci dzis nie mozna wam odmowic.
Ja sie nie przylaczam, mozg mam ciagle zlasowany po nocy.
Mysza dawala znac?inessa, kapturnica, Pusurek, macduska, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wydaje mi się, że wszystkie tutaj jesteśmy twardzielkami. Po prostu wiemy, że starania zazwyczaj nie ograniczają się do jednego bzyku po pijaku, ale trzeba je zaplanować jak wojnę.
inessa, Bursztyn, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wydaje mi się, że wszystkie tutaj jesteśmy twardzielkami. Po prostu wiemy, że starania zazwyczaj nie ograniczają się do jednego bzyku po pijaku, ale trzeba je zaplanować jak wojnę.
jasne
po jednym bzyku po pijaku to sie natychmiast zachodzi
w przeciwnym razie trzeba sie starac 15 latMega, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Laski a takz innego garapuytanie..Srednio ile tym ciazowym albo juz tym ktore urodzily srednio zeszlo zeby zaciazyc//Kolo roku??wiecej??
Na swieta test mialam pod choinke.
Ale wczesniej staralismy sie 2 lata, tak na powazniej z lekarzami i pierdolami od wrzesnia 2012.
Bursztyn, kapturnica, macduska, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość