35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi nie chce cię nakręcać ale moja sis do 5 miesiąca ciąży miała normalny okres i zero objawów. Wiec moze...
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bete byla bardzo niska wiec mysle ze nie ma co pisac o objawach ,skoro dobrze wiemy ,ze to malo realne...Mega wrote:Moremi nie chce cię nakręcać ale moja sis do 5 miesiąca ciąży miała normalny okres i zero objawów. Wiec moze...

moremi lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoremi chciałam zlajkowac Pusurka, bo Twoja wiadomość, choć bardzo prawdziwa nie napawa mnie euforyczna radościąmoremi wrote:No nie nakręcisz mnie. Beta na tak niskim poziomie w 18 dpo i brak drugiej kreski na teście nie rokują dobrze. Jeżeli to plamienie nie rozkręci się na dobre, to jadę na betę. Ale nie łudzę się.
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i zuch dziewczyna! Tak trzymac!moremi wrote:Oj dziewuchy...
Wczoraj morze łez przelałam, a teraz zbieram się w garść, czekam na @ i działamy dalej. W przeciągu 11 miesięcy trzy razy zaskoczyło, więc kwestią czasu jest kiedy zaskoczył kolejny raz. I oby to było już TO
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi jestes twarda sztuka...Dokladnie tak jak piszesz ..Napewno sie uda..To tylko kwestia czasu.. buziolki i tulasy mocnemoremi wrote:Oj dziewuchy...
Wczoraj morze łez przelałam, a teraz zbieram się w garść, czekam na @ i działamy dalej. W przeciągu 11 miesięcy trzy razy zaskoczyło, więc kwestią czasu jest kiedy zaskoczył kolejny raz. I oby to było już TO
Sabina, moremi, Mega, inessa, macduska lubią tę wiadomość

-
Mysza siedzi cicho.Pusurek wrote:Plodnosci dzis nie mozna wam odmowic.
Ja sie nie przylaczam, mozg mam ciagle zlasowany po nocy.
Mysza dawala znac?
Ja też już dzisiaj nie pogadam bo mnie zaraz zgaga zabije...
samira, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
wolałabym zeby ta płodność zadziałała w innymkierunkuPusurek wrote:Plodnosci dzis nie mozna wam odmowic.
Ja sie nie przylaczam, mozg mam ciagle zlasowany po nocy.
Mysza dawala znac?
inessa, kapturnica, Pusurek, macduska, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
byle ta wojna nie trwała 6 lat jak światowa 2moremi wrote:Wydaje mi się, że wszystkie tutaj jesteśmy twardzielkami. Po prostu wiemy, że starania zazwyczaj nie ograniczają się do jednego bzyku po pijaku, ale trzeba je zaplanować jak wojnę.

inessa, Bursztyn, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wydaje mi się, że wszystkie tutaj jesteśmy twardzielkami. Po prostu wiemy, że starania zazwyczaj nie ograniczają się do jednego bzyku po pijaku, ale trzeba je zaplanować jak wojnę.
jasne
po jednym bzyku po pijaku to sie natychmiast zachodzi
w przeciwnym razie trzeba sie starac 15 lat
Mega, moremi, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wpadam na ovu we wrzesniu 2013, a w listopadowym cyklu zaszlam.kapturnica wrote:Laski a takz innego garapuytanie..Srednio ile tym ciazowym albo juz tym ktore urodzily srednio zeszlo zeby zaciazyc//Kolo roku??wiecej??
Na swieta test mialam pod choinke.
Ale wczesniej staralismy sie 2 lata, tak na powazniej z lekarzami i pierdolami od wrzesnia 2012.
Bursztyn, kapturnica, macduska, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ladnie ladnie napewno zostanie to docenione hyhyhy