35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:chyba jak mam juz corke,a potem tez byla ciaza,to raczej sa okej?co? czy jakos po drodze przez ostatnie kilka lat sie mogly zapchac?
No moga byc ale niekoniecznie musza byc ok.Droznosc sie nie ma dana raz na zawsze heh..Moga byc zrosty , przytkane moga byc ..Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli chodzi o damskie to mam Iga Magdalena
męskie hmmm... Nie wiem, pustka w głowie mimo zęba wolałabym chłopca, ale wezmę co dają.
kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no jak nie? przeciez strawe chlopu raz ugotowalam? dla mnie to pokuta, poswiecenie i cierpienie ogromne.
prosze o rozgrzeszenie
no jusz dobrze
idz i nie gżesz wiencej
A.Mega, Bursztyn, moremi, kapturnica, inessa, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macie laski ajkies typy imion meskich???hmm???
dla dziewczynki Aniela może albo MarylaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:26
Mega, Bursztyn, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Macie laski ajkies typy imion meskich???hmm???
tylko meskie
chcialabym dac np. Adam, Andrzej, Bruno....ale nie moge, bo no..ten...tego...wiadomo...
Natanek mi zostaje
podoba mi sie jeszcze: Jan
a z wloskich, bo maz stamtad: Mauro, Achille, Armando, Diego (z Maradona nie ma nic wspolnego) Livio, Giulio
W chuj jest imion ladnych
aha, i nie smiac sie!samira, Mega, EwaT, Sabina, moremi, inessa, Simba, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Jeżeli chodzi o damskie to mam Iga Magdalena
męskie hmmm... Nie wiem, pustka w głowie mimo zęba wolałabym chłopca, ale wezmę co dają.
Nio to tak jak ja..Pustka w glowie...Zenskie juz mam ...Ale na chlopaczka nie mam kompletnie pojecia..
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:znaczy sie ja wiem jak ma...ale jak ona obwieszczala to nie bede palila konkursu...
Haaa a ja wymyslilam imie dla dziewczynki po dlugich glowkowaniach..
Bedzie Dagmara Anastazja...Mlody zaakceptowal a to wielki plus..Zreszta on sam wyskoczyl z tym imieniem...
Mlody ma Dawid Andrzej..Beda miec identico inicjaly hyhyhyh Oczywiscie jesli jakims cudem zacIONze
Dla chlopca dalej mam zakminke ..Nie mam pojecia
a moja drobinka jak ją będe miała to będzie Emilia lub Adriana....takie internationalkapturnica, moremi, Bursztyn, Pusurek, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja mam
tylko meskie
chcialabym dac np. Adam, Andrzej, Bruno....ale nie moge, bo no..ten...tego...wiadomo...
Natanek mi zostaje
a z wloskich, bo maz stamtad: Mauro, Achille, Armando, Diego (z Maradona nie ma nic wspolnego) Livio, Giulio
aha, i nie smiac sie!Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja mam
tylko meskie
Natanek mi zostaje
aha, i nie smiac sie!Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja mam
tylko meskie
Natanek mi zostaje
aha, i nie smiac sie!
Andrzej tyz ladnie bo mam braciaka o takim imieniuadam ladnie ale jakos popyt na adamki to odpuszcze.....
Ja tam musze miec polskie imie...Ty mozesz akurat w uj wymyslec lacznie z pingliszowymiSabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tym wyborem imienia to jak w tym przysłowiu " jeszcze Maciek w dupie już mu kaszę studzą..."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:30
Mega, moremi, EwaT, Sabina, Bursztyn, Pusurek, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a moja drobinka jak ją będe miała to będzie Emilia lub Adriana....takie international
Ada tyz piknieEmilia jeszcze pikniej moja babcia miala na imie tak..Mowil dziadek do niej pieszczotliwie milcia...
moremi, EwaT, Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ahahahaha! Gracjana Roztockiego pamietam
wymiata
gacie podciągnięte po pachy, fryzurka ja obcieta od garnka i ten glos....
macduska, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:z tym wyborem imienia to jak w tym przysłowiu " jeszcze Maciek w dupie już mu kaszę studzą..."
macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bursztyn a dlaczego tych nie możesz? Tylko mi nie mów, że pisałaś o tym 2345 stron temu błagam!!!!!!
maz by sie wkurwil
ale imiona mi sie podobaja....
macduska, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi z Bursztynowych Livio
Sama jak zaczęliśmy sie starać miałam pomysłów na pęczki, teraz nie. NIe mam żadnych ulubionych, nic nie zakładam, bo to i tak bez sensu - w moim przypadku. Jak kiedyś to zaczne szukać.
Kapta mi się Dagmara nie podoba, strasznie twarde imię
Bursztyn, samira lubią tę wiadomość