35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:nie wiesz co to pokuta?! pokuta to druga natura kobiety!
w ramach pokuty prosze dzis wieczorem podczas wspólnego czasu z menżem uznać głośno i wyraznie swoją niższość podległość oraz uległość oraz absolutną gotowość do rozpłodu bez żadnych wydziwiań że poród boli tak jak jedna z naszych koleżanek, naczelna grzesznica!
A.
ale...ze to niby o mnie chodzi....z ta grzesznica ?Mega, Simba, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jasne
po jednym bzyku po pijaku to sie natychmiast zachodzi
w przeciwnym razie trzeba sie starac 15 latEwaT, Bursztyn, Mega, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba sie bzykne po pijanemu..Co mi szkodzi sprobowac.............Moze jeszcze sie nacpac????.
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:nie, u ciebie to nie zadziała bo chcesz
Ps...A tak wogole to ja nie chce zajsc w ciaze wiec napewno wpadenne seWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:26
Mega, Sabina, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja wpadam na ovu we wrzesniu 2013, a w listopadowym cyklu zaszlam.
Na swieta test mialam pod choinke.
Ale wczesniej staralismy sie 2 lata, tak na powazniej z lekarzami i pierdolami od wrzesnia 2012.
Czyli jak mowia srednio rok trza spolkowac..Czyli przy mojej czestotliwosci staran conajmniej 2lata...TSpoko...Wyrobie sie moze przed menoMega, Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba sie bzykne po pijanemu..Co mi szkodzi sprobowac.............Moze jeszcze sie nacpac????.
musisz miec głeboko w dupie zachodzenie a po stosunku isc do łazienki i wsadzic tam słuchawke z wodą a jak ci sie bedzie zbliżał okres to chlac w wannie z goraca wodą i pic wywar z pietruszki na skurcze macicy
wtedy zajdziesz na sto procent
nie wiedziałaś?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:27
Mega, Elfik, moremi, Sabina, Bursztyn, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:odebralas mi resztki nadzieji Mega jestes bez serca....
Gdyby to bylo takie proste to juz dawno bym sie narabala jak meserszmitkapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:musisz miec głeboko w dupie zachodzenie a po stosunku isc do łazienki i wsadzic tam słuchawke z wodą a jak ci sie bedzie zbliżał okres to chlac w wannie z goraca wodą i pic wywar z pietruszki na skurcze macicy
wtedy zajdziesz na sto procent
nie wiedziałaś?????
A mogenzrezygnowac ze sluchawki z woda???Jakos tak sie obawiam ,ze moze mi utknac trochu....W sumie pindy jak wiadro nie mam to nie poklaszcze jeszczeMega, EwaT, Elfik, Pusurek, moremi, Sabina, macduska, Bursztyn, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ma ci przywieżć sperme nie orzeszki, nie kłam
Ale fakt sperme przede wszystkim..juz zamowilam litre
I kazalam zwalic przez zjazdem coby mi jakimis zdechlakami macicy nie zapychal No albo jak sam nie da rade to znalez jaka..Tylko trypla i eboli sie wystrzegacEwaT, macduska, Sabina, Mega, Bursztyn, samira, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Eeeeeeeeeelfik to jak ma na imię Twoja córka????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:10
Pusurek, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
znaczy sie ja wiem jak ma...ale jak ona obwieszczala to nie bede palila konkursu...
Haaa a ja wymyslilam imie dla dziewczynki po dlugich glowkowaniach..
Bedzie Dagmara Anastazja...Mlody zaakceptowal a to wielki plus..Zreszta on sam wyskoczyl z tym imieniem...
Mlody ma Dawid Andrzej..Beda miec identico inicjaly hyhyhyh Oczywiscie jesli jakims cudem zacIONze
Dla chlopca dalej mam zakminke ..Nie mam pojeciaMega, samira, moremi, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a robiłaś badanie drozności itp? bo jak nie to bez sensu stymulowac znowu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:o Ciebie
wogule nie zauwarzyłem skruchy po ostatniej herezji
A.
prosze o rozgrzeszeniekapturnica, macduska, Mega, EwaT, moremi, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość