35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja mam
tylko meskie
chcialabym dac np. Adam, Andrzej, Bruno....ale nie moge, bo no..ten...tego...wiadomo...
Natanek mi zostaje
podoba mi sie jeszcze: Jan
a z wloskich, bo maz stamtad: Mauro, Achille, Armando, Diego (z Maradona nie ma nic wspolnego) Livio, Giulio
W chuj jest imion ladnych
aha, i nie smiac sie!Mega, macduska, moremi, inessa lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ale chujowo bymi sie komponowalo achille i nazwisko moje..cie prdole skrzywdzila bym dziecko zanim by sie urodzilo buhahahaha
Andrzej tyz ladnie bo mam braciaka o takim imieniuadam ladnie ale jakos popyt na adamki to odpuszcze.....
Ja tam musze miec polskie imie...Ty mozesz akurat w uj wymyslec lacznie z pingliszowymiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:34
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nonie moge bo ta sa hmm....cienie przeszlosci
maz by sie wkurwil
ale imiona mi sie podobaja....
mój pierworodny ma na imię tak jak moja szalona miłość z czasów studiów - tylko mój pan o tym nie wie, zresztą to imię podobało mi się od ZAWSZE i wiedziałam ze mój potencjalny syn takie będzie nosiłMega, Bursztyn, moremi, EwaT, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eyy Burszta ale ale dziolche nie bierzesz pod uwage??Znaczy maszselekcje plemnikow? hyhyhy
a ja czekam na efekt czy ta teoria sie sprawdza
Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:z moim ( a raczej naszym, chociaz ja mam dwuczlonowe) sie komponuje kazde z nich
Mega, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eyy Burszta ale ale dziolche nie bierzesz pod uwage??Znaczy maszselekcje plemnikow? hyhyhy
jak by sie trafila dziewucha to trza' bedzie wykombinowac jakies imiekapturnica, Sabina, inessa, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:tak selekcja na jednego bzyka przed sama owulejszyn
Mysle ze to raczej przypadek decyduje bardziejBursztyn, inessa, Mega, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:tak selekcja na jednego bzyka przed sama owulejszyn
raz przyjechal tylko na bzyka i zaraz potem wracal, w sumie ponad 500 km zrobil w 5 godz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:40
Sabina, inessa, macduska, Mega, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czesto bylo tak, bo chlop na delegacji
raz przyjechal tylko na bzyka i zaraz potem wracal, w sumie ponad 500 km zrobil w 5 godz.Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no jakos tak...chcialam miec synka...
jak by sie trafila dziewucha to trza' bedzie wykombinowac jakies imie
miała być SoplicaBursztyn, Sabina, kapturnica, Pusurek, moremi, Simba, ania.g, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to sie nazywa poswiecenie..Ale troche to ryzykowne..Mam na mysli od razupowrot bez wypoczynku......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:44
macduska, EwaT, kapturnica, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a guzik podczytuje nas po trochu, widać po polubieniach...
wiecie, podgrzewam atmosferę...
jeszcze trochę werbli.....
a co tam, tym co nie głosowały daję ostatnią szansę - niech będzie widać, że z chrześcijańskiego kraju...kapturnica, macduska, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bo lata za mala i w miedzy czasie luknie..Ona tam wpadnie niedlugo
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny