35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eyy Burszta ale ale dziolche nie bierzesz pod uwage??Znaczy maszselekcje plemnikow? hyhyhyBursztyn wrote:ja mam
tylko meskie
chcialabym dac np. Adam, Andrzej, Bruno....ale nie moge, bo no..ten...tego...wiadomo...
Natanek mi zostaje
podoba mi sie jeszcze: Jan
a z wloskich, bo maz stamtad: Mauro, Achille, Armando, Diego (z Maradona nie ma nic wspolnego) Livio, Giulio
W chuj jest imion ladnych
aha, i nie smiac sie!
Mega, macduska, moremi, inessa lubią tę wiadomość

-
z moim ( a raczej naszym, chociaz ja mam dwuczlonowe) sie komponuje kazde z nichkapturnica wrote:ale chujowo bymi sie komponowalo achille i nazwisko moje..cie prdole skrzywdzila bym dziecko zanim by sie urodzilo buhahahaha
Andrzej tyz ladnie bo mam braciaka o takim imieniu
adam ladnie ale jakos popyt na adamki to odpuszcze.....
Ja tam musze miec polskie imie...Ty mozesz akurat w uj wymyslec lacznie z pingliszowymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:34
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaa okiBursztyn wrote:nonie moge bo ta sa hmm....cienie przeszlosci
maz by sie wkurwil
ale imiona mi sie podobaja.... 
mój pierworodny ma na imię tak jak moja szalona miłość z czasów studiów - tylko mój pan o tym nie wie, zresztą to imię podobało mi się od ZAWSZE i wiedziałam ze mój potencjalny syn takie będzie nosił
Mega, Bursztyn, moremi, EwaT, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
tak selekcja na jednego bzyka przed sama owulejszynkapturnica wrote:eyy Burszta ale ale dziolche nie bierzesz pod uwage??Znaczy maszselekcje plemnikow? hyhyhy
a ja czekam na efekt czy ta teoria sie sprawdza
Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no bo italianskie doszlo to juz tak bardziej jeuropejska..ja mam stricte polskie nazwisko po chlopie to smiesznie by bylo jakies dzejsony czy szakory wymyslac ehhehe..Chociaz juz zdarzylo mi sie slyszec juz nie raz imie i nazwisko pasujace jak piesc do nosaBursztyn wrote:z moim ( a raczej naszym, chociaz ja mam dwuczlonowe) sie komponuje kazde z nich

Mega, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

-
no jakos tak...chcialam miec synka...kapturnica wrote:eyy Burszta ale ale dziolche nie bierzesz pod uwage??Znaczy maszselekcje plemnikow? hyhyhy
jak by sie trafila dziewucha to trza' bedzie wykombinowac jakies imie
kapturnica, Sabina, inessa, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja tak lukalam na ciazowe cykle u lasek i patrzylam co na usg wychodzilo..I szczerze???na dwoje babka wrozyla...nie da sie przewidziec...Moja ciotka ma 4corki..I kombinowali bzyki dzien po dniu przy 3cim i co??dalej cipka..a czwarte wpadkaMega wrote:tak selekcja na jednego bzyka przed sama owulejszyn
Mysle ze to raczej przypadek decyduje bardziej
Bursztyn, inessa, Mega, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
czesto bylo tak, bo chlop na delegacjiMega wrote:tak selekcja na jednego bzyka przed sama owulejszyn
raz przyjechal tylko na bzyka i zaraz potem wracal, w sumie ponad 500 km zrobil w 5 godz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:40
Sabina, inessa, macduska, Mega, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to sie nazywa poswiecenie..Ale troche to ryzykowne..Mam na mysli od razupowrot bez wypoczynku......Bursztyn wrote:czesto bylo tak, bo chlop na delegacji
raz przyjechal tylko na bzyka i zaraz potem wracal, w sumie ponad 500 km zrobil w 5 godz.
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

-
jak toBursztyn wrote:no jakos tak...chcialam miec synka...
jak by sie trafila dziewucha to trza' bedzie wykombinowac jakies imie
miała być Soplica
Bursztyn, Sabina, kapturnica, Pusurek, moremi, Simba, ania.g, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dokladnie, wtedy powiedzialam, ze to ostatni raz, taki maraton, nie ma sensu robic nic na sile bo i tak gowno z tego wyjdziekapturnica wrote:to sie nazywa poswiecenie..Ale troche to ryzykowne..Mam na mysli od razupowrot bez wypoczynku......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:44
macduska, EwaT, kapturnica, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a guzik podczytuje nas po trochu, widać po polubieniach...
wiecie, podgrzewam atmosferę...
jeszcze trochę werbli.....
a co tam, tym co nie głosowały daję ostatnią szansę - niech będzie widać, że z chrześcijańskiego kraju...
kapturnica, macduska, moremi, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Eee nie wpadnie, stara sie chyba to co to za wpadkakapturnica wrote:bo lata za mala i w miedzy czasie luknie..Ona tam wpadnie niedlugo
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH