35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Corka moja usypia Adasia, a on piszczy, bo se skubany odespal w dzien i spac sie mu nie chce. Biedna ta moja corka, chyba sie frustruje ciut.
kapturnica, macduska, moremi, Mala79, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Znam to, znam to... o dzizasie, zaczynam sie bac nocy...
Pusurek, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:najgorzej jak sie zaczyna lapac lekkiego wkurwa....U mnie mlody mial wlasnie taki tryb w dzien jako tako se spal ale wnocy..Masakra co poltorej godziny cycek...
kapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:jak ja tak bedziesz wykorzystywać to ty w życiu babcia nie zostaniesz
To poleciala.
Mega, moremi, kapturnica, samira, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor Kofane
Bylam w szkole u mojego Synka na zebraniu no i Pani na dzien dobry przywitala mnie slowami o przyszla mama uciekiniera ja takie wielkie oczy a tu sie okazlo ze dziecie podczas przerwy wyszlo za teren szkoly ogrodzonej po kasztany a Pani sie zaczela smiac ze jak wrocil obladowany takimi okazami i przerazony to dala Mu juz spokoj chociaz wpisala adnotacje do dziennika oj normalnie moj dziesieciolatek zaczyna sie rozkrecac w szkole zawsze byl taki spokojny Panie Go chwalily a tu teraz zrobil sie odwazny w domu po powrocie poszla lekcja o bezpieczenstwie tak ogolnie no i nawiazalam do tych kasztanow a Dawid mi na to mamus to byl tylko zaklad bo kazdy je widzial ale mial cykora zeby wyjsc po nie a zaklad poszedl o paczke chipsow ech normalnie mowie Wam Kobiety te nasze dzieci co one potrafia wymyslic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:00
Sabina, samira, kapturnica, moremi, macduska, malgos741, inessa, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A tak na powaznie..wiesz ,ze jak sie robil wieczor to mnie zaczynalo telepac..Po prostu strach mnie oblatywal jakis taki dziwny...Do dzis nie rozumie czemu takie wrazenie ale jakbym sie wtedy wlasnego dziecka bala....
kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A to nie wbrew regulaminowi?
no jak w bibli, ostatni będą pierwszymi...
a podobno czekanie wzmaga przyjemność..
(u mnie tylko wkurwa wzmaga, ja nie znosze czekać na nic, to teraz kumajcie jak mnie 30 cs pozytywnie nastraja))))))))
ty mi Kapta nie groż bo ksiazki nie dostaniesz, co najwyżej ksiązką..
wicie dziołchy, zobaczcie jak nas mało ma duszę hazardzisty...
ja by od razu zgadywała, a tu tylko najodważniejsze fajterki...
duch w narodzie słaby..
co do wysyłki, zara, zara, dajcie jej najpierw się w księgarni pojawić, taka wszechmocna to ja nie jestem...
macduska - fajnie -obsiedziałam
podoba mi się
nigdzie się nie wybieram, wreszcie ludziska, z zwłaszcza kobiety, które doceniają perły mojego humoru... wiecie, wieprze i te sprawy...
sie deczko hamuje,co by na Andrzeja nie wyjść...;Pkapturnica, moremi, macduska, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a moje generalnie spały jak mopsy raczej ( wyłączając chorobę i takie tam)- po tatusiu tak mają jego jak zaśnie to chyba tylko trąba jerychonska jest w stanie obudzic
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja bym chyba obstawiała Laure. Albo Łucję.
A jak jedno, to Laura.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:boshhh laska a wiesz jakie mialas szczescie???naprawde nie ma nic gorszego niz notorycznie nie przespane noce..czlowiek jest jak zombi i ma sie ochote wyprdolic dzieciaka przez okno albo nakryc poduszka by byl cicho...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:boshhh laska a wiesz jakie mialas szczescie???naprawde nie ma nic gorszego niz notorycznie nie przespane noce..czlowiek jest jak zombi i ma sie ochote wyprdolic dzieciaka przez okno albo nakryc poduszka by byl cicho...
Poddusic
kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny