35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ty ksiegarnie prowadzisz czy jak?
antykwariat bym mogła, zbiory są, tyle, ze ja żadnej nie oddam
stary kiedys powiedział, ze bardziej kocham ksiązki niż jego, zapytałam - ale o której konkretnie książce mówimy?...Bursztyn, Pusurek, macduska, Mala79, moremi, Simba, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:antykwariat bym mogła, zbiory są, tyle, ze ja żadnej nie oddam
stary kiedys powiedział, ze bardziej kocham ksiązki niż jego, zapytałam - ale o której konkretnie książce mówimy?...Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:znaj serce pana...
na I się zaczyna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:18
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:antykwariat bym mogła, zbiory są, tyle, ze ja żadnej nie oddam
stary kiedys powiedział, ze bardziej kocham ksiązki niż jego, zapytałam - ale o której konkretnie książce mówimy?...Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:serce z kamienia..kurwa ciezki ten glaz...Troche kiepska podpowiedz..do ilu moge sie jebnac razy???znaczy na i jak iga czy na l jak lalka ?
aż zaciążysz
ciężarnej nie będę męczyć bo bym serca nie miała...
I jak Impotencja...kapturnica, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:aż zaciążysz
ciężarnej nie będę męczyć bo bym serca nie miała...
I jak Impotencja...
hahahaha boszzz zes ja pokrzywdala dwoma imionami na te sama litere?? A to imie jakies staroswieckie czy wyjebane w kosmos???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:21
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Heh, u mnie podobnie. A ja do tego nienawidze pozyczac komus moich ksiazek... Bo mi ktos zniszczy albo nie odda.
a ja lubię, lud ciemny tzreba oświecać... a serio to kumpelom tez chce coś ciekawego podrzucić, ale to prawda nie wracają...chlip....Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Heh, u mnie podobnie. A ja do tego nienawidze pozyczac komus moich ksiazek... Bo mi ktos zniszczy albo nie odda.
a ja właśnie zaczełam proces oddawania z wielkim żale ale naprawde już się nie mieszczą nigdzie...i kurna każdej szkoda... -
Kapta, czy ja bym dała wyjebane w kosmos?
Podpowiadam, po babci...
inne tez moga miec trochę fanu, podpowiedzcie Kapcie koleżanki, nie ma to jak konkurencja, jak jest wiecej chętnych to i pryszczaty chłop się może spodobać...macduska, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a ja właśnie zaczełam proces oddawania z wielkim żale ale naprawde już się nie mieszczą nigdzie...i kurna każdej szkoda...
właśnie siebie przeczytałam i wyszło, że oddaję pożyczone kiedys -
- sprostowanie - oddaję własne książkimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kapta, czy ja bym dała wyjebane w kosmos?
Podpowiadam, po babci...
inne tez moga miec trochę fanu, podpowiedzcie Kapcie koleżanki, nie ma to jak konkurencja, jak jest wiecej chętnych to i pryszczaty chłop się może spodobać...
Irmina?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a ja lubię, lud ciemny tzreba oświecać... a serio to kumpelom tez chce coś ciekawego podrzucić, ale to prawda nie wracają...chlip....
kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez kiedys pozyczalam. Ale kiedys nie oddano mi ukochanych Dzikich palm Fauklnera, a potem jeszcze bardziej ukochanego Czarnego obelisku Remarqua i skonczylo sie babci sranie, nic juz nikomu nie pozyczam!
Dobry zwyczaj -nie pozyczaj..
Lepszy zwyczaj -nie oddawajsamira, Sabina lubią tę wiadomość