35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusur pzreczytała kiedyś Remarqa wszytsko jak leci, bo faze miałam, i wyszło mi że się powtarza.. nie to, ze malkontentem jestem, tyle ksiązek napłodzić, to niestety nie do uniknięcia, nazywają to potem "stylem"
ale ten typ kobiety, który on w swojej literaturze uwielbiał mnie w końcu osłabił..
natomiast rzeczywiscie wciąga..
wole sobie nie przpominać co starciłam, bo bede miała wylew, powiem tylko ze 4 razy kupowałam Grę Endera.. i teraz mam!
To nie ludzie , to wilki...Pusurek lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:serio ?
czy własnie się zgłosiłam po "programowanie na atari"
"naprawa fiata 126 p"
"jak zostac dziewicą do ślubu"
"101 potraw z ziemniaka"
i 300 archiwalnych numerów "strażnicy"?
???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:35
moremi, macduska, Pusurek, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:czy własnie się zgłosiłam po "programowanie na atari"
"naprawa fiata 126 p"
"101 potraw z ziemniaka"
i 300 archiwalnych numerów "starżnicy"?
???
to drugie odpada- nie sprawdziło się
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Pusur pzreczytała kiedyś Remarqa wszytsko jak leci, bo faze miałam, i wyszło mi że się powtarza.. nie to, ze malkontentem jestem, tyle ksiązek napłodzić, to niestety nie do uniknięcia, nazywają to potem "stylem"
ale ten typ kobiety, który on w swojej literaturze uwielbiał mnie w końcu osłabił..
natomiast rzeczywiscie wciąga..
wole sobie nie przpominać co starciłam, bo bede miała wylew, powiem tylko ze 4 razy kupowałam Grę Endera.. i teraz mam!
To nie ludzie , to wilki...
Plodny taki to byl Wharton, chociaz tez potrafil wciagnac, ale i znudzic juz mnogoscia. -
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja uwielbiam te klimaty, Niemcy po I wojnie swiatowej mnie rozwalaja. Ale czy sie powtarza?
Plodny taki to byl Wharton, chociaz tez potrafil wciagnac, ale i znudzic juz mnogoscia. -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja uwielbiam te klimaty, Niemcy po I wojnie swiatowej mnie rozwalaja. Ale czy sie powtarza?
Plodny taki to byl Wharton, chociaz tez potrafil wciagnac, ale i znudzic juz mnogoscia.
Widzisz, czytałam, ze tez lubisz Lackberg, pierwsza ksiązka - rewelacja, druga też , potem coraz gorzej, po prostu jakieś zwyrodnialstwo na maksa.. meczące...
co nie będzie mi przeszkadzało pobiec po następną jak się tylko ukaże..
lubię te wstawki, jak się z domu urywa, bo dwójka bliżniąt doprowadza ją do szału - to o bohaterce..
hmm, ta,,, kochane nasze bachorki..Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:czy własnie się zgłosiłam po "programowanie na atari"
"naprawa fiata 126 p"
"101 potraw z ziemniaka"
i 300 archiwalnych numerów "strażnicy"?
???
"Pielegnacja roslin cebulowych"
" Remont od A do Z"
oraz
"Hodowla kotow perskich!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co to jest teoria względnosci?
to jest to, ze człowieka nie ma na forum 8 godzin, a potem to co laski napisały trzeba czytać 8 dni...
tego to by nawet Einstein nie rozpracował...macduska, kapturnica, samira, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Niuta, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Widzisz, czytałam, ze tez lubisz Lackberg, pierwsza ksiązka - rewelacja, druga też , potem coraz gorzej, po prostu jakieś zwyrodnialstwo na maksa.. meczące...
co nie będzie mi przeszkadzało pobiec po następną jak się tylko ukaże..
lubię te wstawki, jak się z domu urywa, bo dwójka bliżniąt doprowadza ją do szału - to o bohaterce..
hmm, ta,,, kochane nasze bachorki..), bo konstruuje ksiazki dosc podobnie i przewidywalnie, ale nie odpuszczam zadnego tomu.
-
nick nieaktualny