35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:"Witam Kochanie, jak się masz? Jak dajesz radę z małym? Pospałas choc troszkę? Mysle o Was duzo, jak wrócę to pojdę z małym na długi spacer, a ty może sobie pośpisz, albo na zakupy pójdziesz?
Takie ci ładne kolczyki przywiozę, krótkie, żeby ci mały z uszu nie wyrywał..
Tęsknie za Wami"
I tak by zapytał - o seksie ani słowa, a od drzwi by mu małzonka loda zrobiła, potem obiad, seks na stole, meczyk piwko i powtórka...
Bo baby sa proste
Zeby podymać gadaj o wszytskim tylko nie o dymaniuAle tesknic teskni, preznty wiezie, kolczykow nie nosze, a na spacer go z malym pogonie, bo dawno nie byl
kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:pytałam gina o abstynencję w związku z piątkowym wyjazdem do SPA i mówił żeby nie zmieniać trybu życia wcale
naprawdę do spa?
a fuj, zarazisz się czymś w jaccuzi, lepiej oddaj komuś..
może być mnie..kapturnica, macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:naprawdę do spa?
a fuj, zarazisz się czymś w jaccuzi, lepiej oddaj komuś..
może być mnie..macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:nolata praktyki podobno robia swoje...Chociaz przyznam ,ze od czasu staran to ja nie marnuje białka na lodziarni
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:tu się ludzie do oddaj fartucha przyznają, a ty się wstydzisz kryminałów?
ja je kocham, najlepsza rozywka, jak mam mega zmęczenie - myslę o Tobie Mega, hihi, to sięgam po Agatę Christi, miód na serce)
Kapta, niniejszym nakazuje ci przeczytac kryminał..
może być księzniczka z lodu.. a co tam..Tera lykam kryminaly jak cieple buly.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a my i owszem dla miłej odmiany tylko ostatno coś mi staw szczękowy wysiada...
Moja bratowa przy lodziarrni nie wiem co odpierdzielala ale....szczeka jej wypadlaPowaznie musiala jechac nastawiac
Elfik, Bursztyn, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:tak dla posmiechania..
Moja bratowa przy lodziarrni nie wiem co odpierdzielala ale....szczeka jej wypadlaPowaznie musiala jechac nastawiac
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:widzę ze znów mnie nikt nie widzi
nie podoba mi się ten plac zabaw,idę na inny
kofana, w konkursie nie wyszło, ale dla startujących mam uścisk prezesa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdb5b13505df.jpgkapturnica, samira, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny