35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Jupiii. Nie wiedziam, czy moj glos sie liczyl, bo mialam jeszcze inne typy.
Ktoras obstawiala Anielke.Iwka na pewno Ide, Bisca... nie pamietam, kurczak...
A Ty lala, robisz konkurs, i nie wiesz, kto co odpowiadal?? Bosz, mowilam, polskie żyri.
No żesz, ma dostac ksiązkę za darmo i jeszcze pyskuje..
bo konkurs unieważnie!
masz racje, musze sprawdzić, czy ty się w końcu zdecydowałas na jedno, bo taki regulamin był, a jak nawet tak, to woja będzie miała zagięty róg!!!
kapturnica, macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No żesz, ma dostac ksiązkę za darmo i jeszcze pyskuje..
bo konkurs unieważnie!
masz racje, musze sprawdzić, czy ty się w końcu zdecydowałas na jedno, bo taki regulamin był, a jak nawet tak, to woja będzie miała zagięty róg!!!
tez bedzie zagieta???
Ja prosze jeszcze autograf od szacownego jury na pamietkePusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tera cicho, bo Notting Hill jest! A ja kocham ten film!
Corka siedzi i sie jara, bo przemaszerowalismy Porto Bello Road w maju i bylismy w ksiegarence.Znaczy spac nie pojdzie szybko, co ma swoje dobre strony, bo jak Adas zapiszczy, to ja wysylam na zwiady.
samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sie dowiedziałam, ze Kapta Noce i dnie na okrągło rypie, no nie dziwię się, niezłe...
a dlaczego Grossa? bo kontrowersyjny?
uwaga, tu wyznanie...
ja to jestem taka dziwka czytelnicza, czytam wszystko co mi w łapy wpadnie, oprócz ulotki leków, tych się boję..
dorosłam to nauczyłam się odkładac w trakcie pozycje, które mnie zniechęcą, ale mam tylko kilku ulubionych autorów, których przeczytałam wszytsko, to muszę szukac nowych doznań...
dawajcie inspirację
co do Nesbo, kurczę, co ja czytałam i mnie nie uwiodło, a szkoda, wkońcu kryminałyBursztyn, kapturnica, samira, Pusurek, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:No żesz, ma dostac ksiązkę za darmo i jeszcze pyskuje..
bo konkurs unieważnie!
Nie zagniesz rogu na pewno, jesli kochasz ksiazki tak samo jak ja, to pewnie nie kladziesz ich nigdy rozlozonych grzbietem do gory! Ha! Mam Cie?kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO widzę że nie tylko u mnie w domu meble zawalone książkami
Tomka czytałam i ja i bracia, do dziś wszyscy namyśle sentyment
teraz rzadziej czytam, ale swego czasu to dużo. Uwielbiam Sapkowskiego
kumpel krzesłem dostała, bo mi małpa powiedziała jął się kończy cykl o Wiedzminie
Wy też tak macie, że nie potrafię przestać czytać puki nie skończęniestety dawno już nie miałam takiej książki, a kocham to uczucie
kapturnica, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya czytała która Dotyk Krossa, podobno lepsze od Greya
mój G ostatnio czytał Chłopów i uwielbia Faraona (zakała dla mnie bo był jako lektura,nienawidzę i książki i filmu )Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:35
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfii Gross bo nie dla tego ze kontrowersyjny ale dlatego , ze pokazuje prawde jaka byla..Ze byli Polacy co ratowali i tacy co wyrywali zlote zeby z trupow i grzebali w ziemi by cos jeszcze po trupach wyszukac...Wszytsko co zwiazane z final solution jak i2wojna swiatowa , auschwitz to tematy ktore naprawde lubie...
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:sie dowiedziałam, ze Kapta Noce i dnie na okrągło rypie, no nie dziwię się, niezłe...
a dlaczego Grossa? bo kontrowersyjny?
uwaga, tu wyznanie...
ja to jestem taka dziwka czytelnicza, czytam wszystko co mi w łapy wpadnie, oprócz ulotki leków, tych się boję..
dorosłam to nauczyłam się odkładac w trakcie pozycje, które mnie zniechęcą, ale mam tylko kilku ulubionych autorów, których przeczytałam wszytsko, to muszę szukac nowych doznań...
dawajcie inspirację
co do Nesbo, kurczę, co ja czytałam i mnie nie uwiodło, a szkoda, wkońcu kryminały
tyle tylko ze ostatnio same branzowe haratam, chociaz przyznam ze Psychopatie. Studium przypadku. jest lepsze niz niejeden kryminal
Kiedy bylam w PL to lyknelam Zygmunta Miloszewskiego, wszystko - poczawszy od "Ziarano prawdy" poprzez "Domofon" na "Bezcennym" konczac, "Uwiklanie" ogladalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:35
moremi, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O mamciu, nie chcialam. Wale skruche!
Nie zagniesz rogu na pewno, jesli kochasz ksiazki tak samo jak ja, to pewnie nie kladziesz ich nigdy rozlozonych grzbietem do gory! Ha! Mam Cie?
no, kufa, trafiony zatopiony...
ale wiesz, nie przeszkadza mi jak juz mam taka lekko zuzytą, kupuje w antykwariacie przecież, ale jak bym miła róg zagiąc, czy tym grzbietem do góry...
jezu, udę łyknąc magnez bo mi się ciśnienie podniosło...Pusurek, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Samira , Grisham to marka sama w sobie.. Jego się zawsze dobrze czyta
czytałam na pewno, ale niestety z wiekiem pamięc sie osłabia
pusur, zem skąsała, że teraz łykasz jak młody lezscz, ale o żes się wczęsniej wstydziła..
toz to nie harlekiny... (ps. jeden przeczytałam)
Pan Samochodzik to były wypieki, a Tomek.. tera mnie zlinczujcie, ale był lekko papierowy..
i to mówi ktoś kto się zaczytywał w Karolu May.. Hmmm
Swoją droga sięgnęłam chyba na początku studiów ppo którys tom i nie mogłam uwierzyć, ze to czytałam...
widac naprawdę wiek ma znaczenie...
aha, a dla tych co kochają zwierzęta polecam "Kwora córka delfinów"
Kupiłam już w ciązy, zeby moja córka miała..
i parę komiksów Kajka i Kokosza, bo mi wsiąkły
i jeszze kilka bezcennych pozycji zakupiłam na allegro
hihi, to były pierwsze moje zakupy dla dziecka
Bo przeciez są rzeczy ważne i ważniejsze..
przypomniałaś mi
amiałam cały zestaw Kajka I Kokosza pieczołowicie wyszperany w antykwariatach na studiach i... pożyczyłam komiksy mojemu szwagrowi jak był chory
i......
normalnie nie mogę pisać o tym......
i......moja teściowa je wywaliła bo myślała ze to jakieś gaazetyyyyyyyyyyyyyyyy.....
i za to jedno jej nie lubięmoremi, samira, Simba, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:sie dowiedziałam, ze Kapta Noce i dnie na okrągło rypie, no nie dziwię się, niezłe...
Baaa a znachor??wciaglam jedna dziurka a wypuscilam druga..No normalnie ksiazka mostowicza mnie urzekla..Film juz nie tak..Smiej sie noce i dni , chlopi, potop , pan wołodyjowski... Mogla bymw tamtych czasach zyc..Tylko chyba cienko bym sie nadawala na te leciwe paniusie co mdlaly na zawolanie
samira, macduska, moremi lubią tę wiadomość