35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Elfii Gross bo nie dla tego ze kontrowersyjny ale dlatego , ze pokazuje prawde jaka byla..Ze byli Polacy co ratowali i tacy co wyrywali zlote zeby z trupow i grzebali w ziemi by cos jeszcze po trupach wyszukac...Wszytsko co zwiazane z final solution jak i2wojna swiatowa , auschwitz to tematy ktore naprawde lubie...
Medaliony Nałkowskiej czytała ? strasznemacduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:przypomniałaś mi
amiałam cały zestaw Kajka I Kokosza pieczołowicie wyszperany w antykwariatach na studiach i... pożyczyłam komiksy mojemu szwagrowi jak był chory
i......
normalnie nie mogę pisać o tym......
i......moja teściowa je wywaliła bo myślała ze to jakieś gaazetyyyyyyyyyyyyyyyy.....
i za to jedno jej nie lubięmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Baaa a znachor??wciaglam jedna dziurka a wypuscilam druga..No normalnie ksiazka mostowicza mnie urzekla..Film juz nie tak..Smiej sie noce i dni , chlopi, potop , pan wołodyjowski... Mogla bymw tamtych czasach zyc..Tylko chyba cienko bym sie nadawala na te leciwe paniusie co mdlaly na zawolanie
widać że ci seksu brakuje, kobito, tam co zawierucha wojenna szła, to najpierw baby gwałcili...
ps. wszystkie je lubie
ostatnio jak tarfiłam na "ziemię obiecna" w TV, nie znioslabym całosci, mało spię, ale 45 min dałam radę a tam co dialog to tekst roku...moremi, kapturnica, macduska, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Baaa a znachor??wciaglam jedna dziurka a wypuscilam druga..No normalnie ksiazka mostowicza mnie urzekla..Film juz nie tak..Smiej sie noce i dni , chlopi, potop , pan wołodyjowski... Mogla bymw tamtych czasach zyc..Tylko chyba cienko bym sie nadawala na te leciwe paniusie co mdlaly na zawolanie
a ja książki nie czytałam ale film uwielbiam ,zawsze ryczę na nim a wiele razy widziałam
lubię też Nad Niemnem i film i książkę -
nick nieaktualnyPrzeczytajcie panny "Gogol w czasach Google'a" Radziwinowicza. Wali po glowie strasznie - Rosja w calej swojej okazalosci. Genialne reportaze.
Tak genialne jak Kapuscinski. Prawie, bo nie ma wg mnie lepszego reportazysty od niego.Sabina, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Baaa a znachor??wciaglam jedna dziurka a wypuscilam druga..No normalnie ksiazka mostowicza mnie urzekla..Film juz nie tak..Smiej sie noce i dni , chlopi, potop , pan wołodyjowski... Mogla bymw tamtych czasach zyc..Tylko chyba cienko bym sie nadawala na te leciwe paniusie co mdlaly na zawolanie
I jeszcze Lato Leśnych Ludzi. Czytam co roku od 4 klasy podstawowki. Znam na pamięći nie umiem przestać
kapturnica, Elfik, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Przeczytajcie panny "Gogol w czasach Google'a" Radziwinowicza. Wali po glowie strasznie - Rosja w calej swojej okazalosci. Genialne reportaze.
Tak genialne jak Kapuscinski. Prawie, bo nie ma wg mnie lepszego reportazysty od niego.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:przypomniałaś mi
amiałam cały zestaw Kajka I Kokosza pieczołowicie wyszperany w antykwariatach na studiach i... pożyczyłam komiksy mojemu szwagrowi jak był chory
i......
normalnie nie mogę pisać o tym......
i......moja teściowa je wywaliła bo myślała ze to jakieś gaazetyyyyyyyyyyyyyyyy.....
i za to jedno jej nie lubię
o Boszszszsz ,ujebałabym łeb przy samej dupie wrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kryminały, romanse, przygodowe, a która ostatnio o staraniach jakąś pozycję przeczytała? Hę?
A masz cos naoku takiego no wieszmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny